Android: Cara nuduhake lokasi lan koordinat GPS

Kita wis nerbitake artikel sing dianyari babagan topik iki. Sampeyan bisa maca ing kene .
Mangkene skenario sing sampeyan mungkin alami, kaya umume manungsa sing manggoni planet iki: sampeyan ana ing papan sing apik banget lan sampeyan pengin ngundang kanca-kanca, nanging menehi pituduh ing telpon kabukten angel minangka mulang kucing supaya babakan. Utawa sampeyan lagi arep ing titik rendering lan sampeyan pengin wong liya nglacak lokasi sampeyan, supaya dheweke ngerti nalika sampeyan arep ing kono.
Kepiye carane sampeyan nindakake kanthi bantuan smartphone sampeyan? Kaya dene akeh perkara liyane, ana luwih saka siji cara nuduhake koordinasi karo wong liya, lan ing pandhuan carane iki, kita bakal njlentrehake sawetara cara kanggo nindakake ing ponsel cerdas Android.

Android: Cara nuduhake lokasi lan koordinat GPS
Google Latitude

Google Latitude wis dibangun ing Google Maps, lan kajaba sampeyan wong anyar Android, sampeyan bisa uga wis nate krungu bab fitur kasebut sadurunge. Aplikasi kasebut ngidini sampeyan ndeleng lokasi kanca ing peta, lan uga kosok balene. Posisi bisa dideleng ing piranti seluler, smartphone utawa tablet, utawa komputer liwat antarmuka web Latitude. Ora apik tenan? Mangkene carane sampeyan nggunakake:


Google Latitude

lintang-1

Nanging iku mung salah sawijining cara kanggo ngandhani wong-wong sing dununge. Ing kaca sabanjure, kita bakal nemoni rong aplikasi liyane sing bisa uga rampungake.