Nganyari Android Nougat kanggo Motorola Droid Turbo 2 (alias Moto X Force) sing disertifikasi dening Bluetooth SIG

Motorola Moto Z Force DROID lan Motorola Moto Z DROID yaiku kaloro dianyari menyang Android 7.0 ing wulan November . Saiki bakal katon manawa Motorola DROID Turbo 2 (AKA Moto X Force) sabanjure bakal nampa pembaruan sing padha. Dina iki, dokumentasi saka Bluetooth SIG ngandhakake manawa Android 7.0 wis disertifikasi dening klompok kasebut kanggo digunakake ing XT1585.
Kaya sing sampeyan ngerteni manawa kalorone nggawa nomer model sing padha, DROID Turbo 2 lan Moto X Force minangka telpon sing padha. Ing negara bagian, sing eksklusif Verizon, telpon minangka terusan Motorola DROID Turbo sing populer.
Pratelan sing misuwur kanggo DROID Turbo 2 / Moto X Force yaiku teknologi lapis ShatterShield ing layar ngarep . Fitur iki ngidini Motorola njamin manawa tampilan ora retak utawa pecah yen mudhun saka limang kaki utawa kurang saka patang taun. Versi ShatterShield sing luwih apik bisa ditemokake ing Motorola Moto Z Force lan Motorola Moto Z Force DROID.
Yen sampeyan duwe DROID Turbo 2 / Moto X Force, sampeyan bisa ndeleng nganyari Android 7.0 wiwit diluncurake ing pungkasan wulan iki utawa wiwitan wulan ngarep. Nganyari kalebu versi sing luwih apik sakaRolas. Sawise ora aktif, Doze mandheg app supaya ora bisa mbukak ing latar mburi sing nambah wektu siyaga lan umur batere. KanthiNganyari mulus, Android anyar didownload lan diinstal ing telpon nalika sampeyan nggunakake handset kanthi normal. Sabanjure sampeyan mbukak piranti, piranti lunak anyar bakal mbukak telpon. KanthiKontrol Notifikasi, sampeyan duwe kesempatan kanggo nggawe bisu kabar mbesuk utawa mblokir.
Android 7.0 kanggo Motorola DROID Turbo 2 lan Moto X Force wis disertifikasi dening Bluetooth SIG - pembaruan Android Nougat kanggo Motorola Droid Turbo 2 (alias Moto X Force) sing disertifikasi dening Bluetooth SIGAndroid 7.0 kanggo Motorola DROID Turbo 2 lan Moto X Force wis disertifikasi dening Bluetooth SIG
sumber: BluetoothSIG liwat TheAndroidSoul