Android trivia: 10 pitakonan kanggo nyoba sepira ngerti sistem operasi seluler Google & apos;

Android trivia: 10 pitakonan kanggo nyoba sepira ngerti sistem operasi seluler Google & apos;
Apa sampeyan ngerti manawa Android minangka sistem operasi seluler paling populer ing donya? Lan pangsa pasar terus saya mundhak, tekan astronomi luwih saka 80% ing sawetara kuartal kepungkur, saengga Apple duwe pangsa sing sithik udakara 12% saka total smartphone lan kabeh platform saingan liyane kaya Windows Phone kanthi persentase mung sithik .
Sawetara bakal ujar manawa popularitas Android amarga apike lan sepira pilihane kanggo pangguna ing kabeh rega, nanging kanthi akeh pangguna, sampeyan bisa uga takon: apa aku ngerti Android kanthi apik? Ana salah sawijining cara kanggo njaluk wangsulan: coba ilmu nganggo trivia Android PhoneArena!
Kita bakal miwiti karo 10 pitakonan kanthi macem-macem kangelan: sawetara bakal gampang pandherek Android suwe, dene liyane bisa uga njaluk sampeyan nggoleki situs web lan Google kanggo menehi jawaban. Ing sawetara wulan kepungkur, kita wis nggolek bit informasi babagan sistem operasi seluler Google, lan para pamiarsa sing setya bakal bisa nemokake wangsulan sawetara pitakon ing sawetara artikel pungkasan.
Dadi ora usah dipikir-pikir maneh, ayo takon karo pitakonan (sampeyan bisa nemokake wangsulan kanthi backstory sethithik sawise saben pitakon):

1. Sadurunge adol menyang Google, salah sawijining pendiri Android Andy Rubin nyoba adol sistem operasi menyang ...?




Sadurunge adol menyang Google, salah sawijining pendiri Android nyoba adol sistem operasi menyang:

LG-HQ

Wangsulan sing bener:Samsung.
Latar mburi:Tim Android, kalebu wolung wong nalika semana, wis mabur nganti tekan Seoul, Korea, wis rapat kaping pisanan karo salah sawijining produsen telpon paling gedhe ing wektu kasebut, Samsung. Diubengi karo 20 eksekutif Samsung, Rubin nggawe ide Android tanpa kendhat, nanging ora semangat lan pitakon, siji-sijine tanggepan yaiku kasepen mati. Banjur, tim eksekutif pangkat dhuwur Samsung nyuarakake apa sing katon jelas: ''Sampeyan lan tentara apa sing bakal nggawe iki? Sampeyan duwe enem wong. Apa sampeyan dhuwur? ’Umume sing dikandhakake. Dheweke ngguyu aku metu saka ruang rapat. Iki kedadeyan rong minggu sadurunge Google entuk kita, 'ujare Rubin maneh.

2. Pira Google mbayar Android?




Pira regane Google kanggo entuk Android?

Lil-Wayne --- A-Millie
Wangsulan sing bener:$ 50 yuta
Latar mburi:Ing wiwitan taun 2005, Larry Page setuju kanggo ketemu karo Andy Rubin, lan sawise krungu babagan kerjane ing Android, dheweke ora mung mbantu entuk dhuwit sing dibutuhake kanggo proyek OS Android sing keluwen awis - dheweke mutusake Google bakal entuk Android. Rasa yen industri seluler kudu diowahi wis ora ana gandhengane karo pendhukung Google, lan ing Mountain View Larry Page lan Sergey Brin wis suwe ngupaya pangowahan kasebut, khawatir manawa bisa uga Microsoft buta gedhe sing bakal tekan kana dhisik. Untunge, Rubin mlebu ing wektu sing pas. Google tuku Android udakara $ 50 yuta lan insentif nalika semana, lan ing pertengahan taun 2005 kabeh tim Android 8 wong ditransfer ing Mountain View.

3. Andy Rubin, bapak Android, duwe minat banget ing wilayah sing beda karo sistem operasi. Sing endi?




Andy Rubin, wong sing miwiti Android, duwe minat ing area sing beda karo sistem operasi. Sing endi?

lab bioteknologi
Wangsulan sing bener:Robot
Latar mburi:Ora dadi maskot ijo sing cilik, nanging jinis industri lan ngirit wektu sing mbebasake manungsa saka gerakan gerakan bola-bali utawa logistik pangiriman, lan bisa ngotomatisasi tugas tanpa sensor kaya sensor sing miwiti ngusap kaca nalika udan deres.

4. Versi Android sing pisanan kompatibel 64-bit yaiku ...?




Versi Android sing kompatibel 64-bit pisanan yaiku?

thumb550gingerbread - google
Wangsulan sing bener:Android 5.0 Lollipop
Latar mburi:Kanggo duwe platform 64-bit, Google kudu ngenalake runtime anyar. Iki kedadeyan saiki dikenal minangka ART (Android Runtime), lan nalika kasedhiya minangka pilihan ing Android 4.4 KitKat, ngganti Dalvik tanggal mung ing Android versi 5.0 Lollipop.

5. Smartphone Android pasar pertama yaiku ...?




Smartphone Android pasar massal pertama yaiku

Motorola-Droid3-Android
Wangsulan sing bener:T-Mobile G1
Latar mburi:Google minangka sing paling cepet kanggo ndeleng kabar anyar babagan woro-woro iPhone Apple, lan jarene bisa ngupayakake ngluncurake Android sasampunipun Apple dirilis. Google milih T-Mobile minangka operator pilihan, lan HTC Dream, aka T-Mobile G1, minangka handset Android pisanan sing bisa nyekel tangan wong liya.

6. Dhukungan kanggo keyboard khusus kaya SwiftKey diaktifake ing versi Android ...?




Dhukungan kanggo keyboard khusus kaya SwiftKey diaktifake ing versi Android

andro1
Wangsulan sing bener:Android 1.5 Cupcake
Latar mburi:Google ngluncurake telpon Android pisanan, Dream HTC, kanthi keyboard QWERTY fisik, slide-out, lan wiwitane ora ndhukung keyboard virtual. Ora suwe, perusahaan ngatasi rasa wedi manawa keyboard virtual ora cukup, lan nambahake dhewe kanthi dhukungan kanggo keyboard pihak katelu alternatif, ing Android 1.5 Cupcake.

7. Salah sawijining sebab utama kenapa piranti Android mbutuhake memori RAM luwih akeh yaiku ...?




Salah sawijining sebab utama kenapa piranti Android mbutuhake memori RAM luwih akeh yaiku

koleksi sampah-sampah
Wangsulan sing bener:Pengumpul sampah Java & apos;
Latar mburi:Bebarengan karo panggunaan Jawa, ana proses sing diarani nglumpukake sampah. Sawise pangguna Android nutup aplikasi, proses koleksi sampah muter maneh memori. Masalahe yaiku para pengumpul sampah mbutuhake memori kaping papat nganti wolung kali sing digunakake supaya pakaryan kasebut bisa ditindakake kanthi cepet. Yen jumlah memori sing dibutuhake ora kasedhiya, kabeh bakal mudhun. Amarga iOS ora nggunakake pengumpul sampah kasebut, Apple bisa lolos kanthi nyelehake RAM 1GB ing iPhone, lan cocog utawa ngluwihi kinerja telpon Android.

8. Dhukungan kanggo wallpaper urip aktif ing versi Android ...?




Dhukungan kanggo wallpaper langsung aktif ing versi Android

andro1
Wangsulan sing bener:Android 2.1 Eclair
Latar mburi:Salah sawijining fitur anyar paling gedhe ing rilis Android 2.1 yaiku wallpaper langsung. Opsi pangaturan dhewe sing rapi iki minangka ciri khas nalika semana, nanging rasane eksperimen lan akeh wallpaper live pihak katelu sing pertama duwe pengaruh negatif marang kinerja piranti sing kurang hertz nalika semana. Isih, iki berkembang kanthi apik, lan nyatane, wallpaper nyata, tetep dadi pilihan pangaturan dhewe sing durung didukung nganti saiki karo sistem operasi liyane.

9. Tablet Android sing pertama yaiku ...?




Tablet Android sing pertama yaiku ...

lg11
Wangsulan sing bener:Samsung Galaxy Tab
Latar mburi:Sawise Apple mbebasake iPad ing wiwitan taun 2010, produsen telpon sing wis ngrasakake Android ribut: dheweke kudu nemokake wangsulan. Nanging, tablet Android sing pertama didol kanthi massal, pungkasane tekan pungkasan taun 2010, lan ora ana gandhengane karo iPad gedhe, 9,7 inci. Samsung Galaxy Tab, lan nampilake ukuran saku lan layar 7 inci.

10. Akeh sing ujar manawa Android duwe multitasking 'sejatine' beda karo platform seluler liyane, nanging ing versi endi aktifitas multitasking?




Akeh sing ujar manawa Android duwe multitasking 'sejatine' beda karo platform seluler liyane, nanging ing versi endi aktifitas multitasking?

andro1
Wangsulan sing bener:Android 1.0
Latar mburi:Multitasking dibangun ing dhasar Android, lan bisa digunakake ing versi sadurunge sadurunge rilis umum, kaya rilis 'Milestone' pertama. Nanging, yen kita mung ndeleng rilis umum, Android 1.0 bakal dadi fitur sing nggawe debut sejatine kanggo umum.