Android Wear 2.0 kanggo Asus ZenWatch 2 saiki diluncurake

Android Wear 2.0 kanggo Asus ZenWatch 2 saiki diluncurake
Ing ZenWatch 2 minangka smartwatch Asus paling anyar sing nampa update Android Wear 2.0 sing ditunggu-tunggu. Ora luwih suwe tinimbang sing diarepake, Asus miwiti nganyari pembaruan, nanging mung persentasi cilik saka pamilik ZenWatch 2 sing bakal entuk pembaruan dina pisanan.
Yen dipikir maneh, Asus minangka salah sawijining perusahaan pungkasan sing janji bakal nganyarke jam tangan cerdas menyang Android Wear 2.0. Kanggo sawetara alesan, Asus telat nganyari kanggo ZenWatch 2 lan 3 kaping pindho.
Malah saiki, Asus ujar manawa Android Wear 2.0 kanggo ZenWatch 2 bakal dilebokake ing rong tahap. Gelombang pintar pertama bakal nampa pembaruan ing wulan Juli, dene gelombang nomer loro ora bakal nganyari nganti pungkasan wulan iki utawa wiwitan Agustus.
Yen sampeyan duwe Asus ZenWatch 2 & ldquo; Sparrow & rdquo; (WI501Q), banjur sampeyan bakal dadi salah sijine sing pertama nampa Nganyari Android Wear 2.0 . Sing duwe ZenWatch 2 & ldquo; Wren & rdquo; (WI502Q) model kudu ngenteni nganti pungkasan wulan.
Gulung tahap pisanan kudu suwene udakara 5-7 dina, nanging sampeyan bisa terus mriksa kasedhiyan kanthi mbukak Setelan / Babagan / Pembaruan Sistem.


Asus ZenWatch 2

Asus-ZenWatch-2-Review008
sumber: Reddit liwat AusDroid