Android Wear 2.0 diluncurake menyang sawetara pangguna LG G Watch R lan LG Watch Urbane

Panganggo reddit smudger1000 & apos; LG G Watch R sing nganggo Wear 2.0 - Android Wear 2.0 diwiwiti menyang sawetara pangguna LG G Watch R lan LG Watch UrbanePangguna Reddit smudger1000 & apos; LG G Watch R sing nganggo Wear 2.0 Rollout Android Wear 2.0 pancen ora masalah, amarga ora ana piranti populer sing nampa, meh rong ngengat sawise diluncurake. Nanging, pangguna Reddit saka rong smartwatches LG sing beda, yaiku LG G Watch R lan LG Watch Urbane , wis nglaporake entuk nganyari.
Wektu tundha, kaya sing wis dilaporake sadurunge, mesthine disebabake bug perangkat lunak, sing wis wiwit ditambal . Nanging, nalika rilis alon-alon minangka tradhisi kanggo umume piranti sing nganggo rasa Android, pamilik piranti sing dikonfirmasi Wear 2.0 isih ora seneng karo transparansi babagan masalah peluncuran & apos.
Sanajan isih ora ana pernyataan resmi saka LG, kita yakin iki minangka versi final Wear 2.0 sing stabil kanggo rong jam kasebut, nganti total piranti sing dianyari nganti 11. Sayange, isih ora ana tembung apa-apa babagan pembaruan kanggo Watch Urbane Edisi 2.
Android Wear 2.0 nggawa macem-macem fitur anyar ing platform, kalebu nanging ora winates kanggo aplikasi mandiri (karo Play Store khusus), keyboard geser, lan sing diarani Komplikasi, sing nyedhiyakake informasi saka aplikasi pihak katelu ing jam tangan pasuryan Pangguna sing petualang bisa sideload nganyari kanggo LG G Watch R lan Watch Urbane kanthi manual ( pandhuan ing kene ), sanajan kita menehi saran supaya ora nindakake sedhela.
sumber: Reddit ( 1 ), ( loro )