Android Wear 2.0 wiwit diluncurake kanggo LG Watch Urbane Edisi 2

Android Wear 2.0 wiwit diluncurake kanggo LG Watch Urbane Edisi 2


Warta apik kanggo LG Watch Urbane Edisi 2 pamilik sing tuku jam tangan liwat AT&T, amarga operator kasebut mung ngumumake Android Wear 2.0 saiki lagi disurung menyang piranti sing bisa dipakai.



LG Watch Urbane Edisi 2 yaiku versi pungkasan saka smartwatch sing nampa pembaruan iki sawise Verizon nerbitake udakara sewulan kepungkur. Apamaneh model generasi kaping pisanan entuk Android Wear 2.0 bali ing wulan April .





Wis meh pitung wulan wiwit saiki Google ngluncurake Android Wear 2.0 , nanging kayane operator wis suwe nundha nganyari pembaruan.


Oalah, sampeyan sing isih nggunakake smartwatch LG kudu mriksa nganyari anyar. Miturut AT&T, nganyari Android Wear 2.0 bobote 345MB, dadi priksa manawa sampeyan duwe cukup panyimpenan sadurunge nyoba ndownload file kasebut.



Android Wear 2.0 nggawa antarmuka panganggo anyar, nonton pasuryan kanthi komplikasi, aplikasi mandhiri, metode input anyar, platform Google Fit, uga Asisten Google. Kajaba iku, LG nambahake update keamanan Google kanggo nggawe smartwatch kanthi luwih aman.


sumber: AT&T liwat AndroidPolice