Angry Birds Star Wars 2 nyerang telung platform kanthi kekuwatan

Star Wars Angry Birds Angrywis diluncurake Rovio ing Google Play Store, Windows Phone Store lan iTunes. Terusan versi kaping pisanan sing misuwur banget, Angry Birds Star Wars 2 menehi hasil karo telung episode Star Wars pertama sing digawe sawise trilogi asli ditampilake ing layar perak. Sampeyan bisa gabung karo 'Pork Side' lan main dadi babi sing tegese sampeyan bisa main dadi Darth Maul utawa Darth Vader. Nyatane, ana 30 karakter sing kasedhiya kanggo pemain game. Sampeyan bisa nggawa karakter kasebut menyang game kanthi njupuk gambar saka tokoh Hasbro Telepod, sanajan nganti saiki fitur kasebut katon ora bisa digunakake kanthi lancar.
Siji fitur anyar ngidini sampeyan ngoper karakter sing ana ing slendhot. Nganti saiki, kita durung ngerti apa bakal ana karakter sing bisa dimainake kanggo makili Jar Jar, bisa uga makhluk 'paling kontroversial' saka seri kasebut.
Game gen pertama ditampa kanthi apik lan kita ora yakin manawa bab sing padha nunggu terusan. Versi game sing didhukung iklan gratis kanggo didownload, nanging sing ora ngremehake pariwara bisa mbayar 99 sen kanggo versi mbayar game kasebut.
Apa kita bakal mungkasi crita iki kanthi ujar 'Muga-muga kekuwatan bisa karo sampeyan?' Sampeyan nang kita bakal!


sumber: AngryBirdsStarWars2 ( Android : WindowsPhone : iTunes