Antihero biasa Jason Statham dadi bintang iklan LG G5 TV pertama, para penggoda wis online

Apple wis Selena Gomez lan ing Monster Cookie . HTC duwe Robert Downey Jr. . lan Gary Oldman . Sony duwe bab James Bond, lan Samsung isih kuwat Lil Wayne . Nyurung produk konsumen kanthi sawetara pitulung saka celebs ora anyar — mung siji cara maneh industri pariwara supaya bisa ngyakinake sampeyan supaya tuku barang. Lan kanthi telpon utama LG, G5, mung telung dina ora tekan pasar, sampeyan bisa milih mesin pemasaran perusahaan Korea Selatan sing wis siyap.
Sawise pesenan Joseph Gordon-Levitt kanggo promosi V10, LG saiki nyoba dadi antihero biasa Jason Statham - veteran saka pirang-pirang aksi klasik kayataKunci, Simpenan lan Loro Merokok, Ngrebut,lanPakaryan Italia. Nanging, ora dadi adegan khas oktane sing khas, sampeyan bisa ngarep-arep Statham maneh (Ndelok), golek peran sing luwih entheng, konsisten karo kampanye LG 'Play More' ing sekitar G5 lan aksesoris 'Kanca'.
Titik TV bakal disiyarake kaping pisanan tanggal 1 April ing pasar utama ing saindenging jagad kanggo LG, kalebu Amerika Utara lan Latin, Eropa, lan Asia Wetan. Loro-lorone bocah cilik sing menehi saran babagan keterlibatan Statham ing proyek kasebut wis digawe publik ing saluran YouTube resmi LG Mobile lan kalorone kasedhiya kanggo dideleng ing ngisor iki.
Rilis Pers
LG TAPS POPULAR JASON STATHAM
TO BINTANG ING KOMERSIAL TV PERTAMA G5
Direktur Fredrik Bond menyang Direct Spot Starring Statham
Nyorot Kapabilitas Playful LG G5 lan Kanca

SEOUL, 29 Maret- Jason Statham, bintang film aksi sing misuwur kanthi mabur dhuwur, kayataPengangkutlanSing Bisa Dheweseri, bakal Bintang ing LG Electronics & rsquo; papan TV paling anyar kanggo smartphone modular G5 sing revolusioner. Fredrik Bond, pembuat film kreatif lan semangat sing wis nuntun akeh kampanye global kanggo merek multinasional sing kondhang, bakal dadi kamera mburi.

Komersial LG & rsquo; s paling anyar bakal nyorot pengalaman nyenengake lan nyenengake kanthi G5 lan desain Tipe Modular serbaguna.Kanthi kemampuan kanggo masang macem-macem piranti pendamping lan ndandani smartphone dadi kamera genggeman gampang utawa sistem audio Hi-Fi, G5 cocog kanggo sapa wae sing ngurmati teknologi lan inovasi sing apik sing bisa nambah urip.


Diproduksi ing lokasi ing Los Angeles karo mitra agensi kreatif Energy BBDO, iklan kasebut bakal nggambarake Jason Statham ngalami G5 ingmacemlannyenengakecara. Saben karakter ing iklan kasebut ditampilake dening Pak Statham, mise-en-sce sing nyenengakeora salaras karo G5 & rsquo;Urip Apik nalika Muter Liyanetagline.




& Ldquo; Aku ngira konsep sing dikepengini LG karo G5 lan desain modulare bakal digayuh karo konsumen, & rdquo; jarene Jason Statham. & Ldquo; Aku seneng kerja bareng karo LG lan nggarap komersial iki, mula muga-muga bisa ditampilake ing bagean pungkasan. & rdquo;

& ldquo; Wiwit diluncurake ing MWC, kita wis krungu saka akeh wong sing ujar dheweke wis ngenteni telpon kaya G5, & rdquo; ujar Chris Yie, wakil presiden lan kepala komunikasi pemasaran kanggo LG Mobile Communication Company. & Ldquo; Kanthi G5, kita kepengin nuduhake kepiye supaya smartphone bisa ngluwihi piranti komunikasi lan menehi pengalaman seluler sing bisa nyenengake urip kita. & rdquo;


Iklan kasebut bakal ditampilake ing saindenging jagad kanthi kuncipasar kalebu Amerika Utara, Amerika Latin, Eropa lan Asia Wétan lan dikirim menyang kaca Facebook LG Mobile ( www.facebook.com/LGMobile ) wiwit tanggal 1 April (Korea Standard Time).

# # #


Babagan Perusahaan Komunikasi Seluler LG Electronics

Perusahaan Komunikasi Seluler LG Electronics minangka pamimpin tren global lan tren ing industri seluler lan bisa dipakai kanthi teknologi terobosan lan desain inovatif. Kanthi terus ngembangake teknologi inti sing kompetitif ing bidang tampilan, batere, optik kamera lan teknologi LTE, LG nggawe handset lan pakaian sing cocog karo gaya gaya wong ing saindenging jagad. Nalika mbantu ningkatake pengalaman pangguna seluler kanthi nggabungake desain unik, canggih lan fitur UX sing intuisi, LG uga duwe komitmen kanggo nuntun konsumen menyang jaman konvergensi lan Internet of Things, nggedhekake konektivitas antar piranti ing antarane macem-macem smartphone, tablet, produk elektronik sing bisa digunakake ing omah lan portebel. Kanggo informasi luwih lengkap, bukakwww.LG.com.


Kontak Media:

LG Electronics, Inc.


TOyoo Im

+822 3777 3653

seungkyoo.im@ lge.com

www.LGnewsroom.com