App ngidini sampeyan nglacak umur batere kanca utawa anggota kulawarga iPhone utawa iPad

Battery Share minangka jeneng app ing App Store sing ngidini sampeyan ngawasi urip batere ing iPhone iPad utawa duweke kanca utawa anggota kulawarga. Aplikasi kasebut uga bakal ngirim kabar menyang samubarang iDevices sing sampeyan lacak, ngelingake pangguna manawa batere wis entek. Sampeyan uga bakal ngerti yen ana wong ing dhaptar sampeyan wis ngalih ing Mode Daya Rendah. Saben pangguna iOS sing bathi sampeyan lacak kudu setuju kanggo nuduhake informasi karo sampeyan, mula iki ora bakal dianggep ngganggu wong sing lagi ndeleng umur batere.
Aplikasi kasebut ora gratis, nanging mbutuhake sampeyan pisah karo 99 sen. Lan kira-kira! Yen kulawarga lan kanca setuju ngetutake iPhone iPad utawa sampeyan, app uga bakal menehi tandha babagan level batere sampeyan saiki. Kanthi cara iki, kanca sampeyan bakal ngerti manawa sampeyan pancen bokong kanthi ora nanggepi wong liya, utawa yen mung kaya baterai sing wis mati. Akeh pemahaman sing salah ing loro-lorone bisa dihindari kanthi tuku Battery Share.
Lan ya, ana liyane. Aplikasi iki uga ngidini sampeyan nelpon VoIP menyang iPhone ( nuwun sewu Phil ) sampeyan nelusuri. Siji bab sing kudu dielingi. Batere Batere mbutuhake pangguna nggunakake iOS 9.1 utawa mengko. Yen sampeyan wis ketinggalan lan ora nganyarake piranti iOS sawetara wektu, luwih becik saiki yen sampeyan arep tuku Enggo bareng Batere. Sawise kabeh, umur batere sing disimpen bisa uga duwe dhewe.


Batere Batere ngidini sampeyan nglacak urip batere kanca utawa anggota kulawarga iPhone utawa iPad

bs-a
sumber: BatteryShare ( ios ) liwat RedmondPie