Apple nambahake Panelusuran Gambar menyang Spotlight ing iOS 15

Apple ngumumake upgrade sing ora larang reganeLampu sorotfungsi telusuran, fitur asli sing digawe kanggo nggoleki ing saindenging sistem ing piranti iOS utawa iPadOS lan MacBook. (Yen sampeyan ora yakin, Spotlight minangka garis telusuran sing bakal mbukak nalika geser mudhun saka layar ngarep ing iPhone iPad utawa.)
Ing acara WWDC sing langsung diluncurake tanggal 7 Juni, Apple ngumumake yen Spotlight pungkasane bisa nindakake telusuran foto kanthi cerdas, nggunakake teknologi intelijen buatan kanggo mindai konten galeri gambar sampeyan, lan nemokake foto sing sampeyan karepake sawetara detik.


Dina nggulung tanpa wates liwat muter kamera sampeyan wis kliwat


Kanthi smartphone wis entuk kapasitas panyimpenan sing gedhe banget saiki, kanthi akeh varian sing ditawakake 512GB-lan Foto iCloud nawakake panyimpenan foto sing ateges ora ana watesane - umume kita duwe kenangan sajrone pirang-pirang taun ing piranti cilik sing diarani iPhone.
Ing sawetara wektu, dadi meh ora bisa nemokake foto sing dikarepake dhewe, tanpa akeh nggulung lan mbuwang wektu. Kadhangkala, iki bakal dadi frustasi, amarga rasane kaya golek jarum ing tumpukan jerami.Panelusuran Gambar Spotlightngarep-arep bisa ngganti, sapisan.
Apple nambahake Panelusuran Gambar menyang Spotlight ing iOS 15

Panelusuran Gambar Spotlight nggunakake Visual Look Up


Fitur anyar sing apik iki bakal cocog karo Apple & apos;Visual Nggolekikemampuan, sing uga diumumake tanggal 7 Juni Visual Lookup kayane nindakake fungsi sing padha karo Google Lens ing Android - yaiku bisa ngenali lan nggoleki obyek ing gambar utawa foto - nanging varian Apple katon ing tahap pangembangane sadurunge, lan durung serba guna kaya rekane. Thanks kanggo teknologi sing nganggo daya AI saka Apple, sampeyan saiki bakal bisa nggoleki foto ing perpustakaan kanthi nggunakake tembung kunci kanggo obyek sing sampeyan elinga kalebu ing gambar, utawa wong-wong sing ana ing sampeyan, utawa uga pemandangane acara
Ora kaget, sampeyan uga bakal bisa golek gambar sing disimpen nggunakake lokasi geografis sing dijupuk.Cathetan: Yen sampeyan ora wareg karo versi pilot Visual Look Up, sampeyan mesthi bisa download Google Lens menyang piranti iOS sampeyan langsung liwat App Store. Sampeyan ora bakal bisa nggunakake kanggo nggoleki gambar liwat Spotlight.


... lan Teks Langsung


Teks Langsung minangka tambahan piranti lunak iOS 15 liyane sing ditampilake ing kene, lan iki minangka gamechanger nalika nerangake sing anyarPanelusuran Gambar Spotlight.Iki sing ngidini Apple, nggunakake intelijen buatan, kanggo ngenali teks ing endi wae ing latar ngarep utawa latar mburi foto.
Minangka fitur sing kapisah,Teks Langsungminangka tambahan khusus kanggo app Kamera lan Foto Apple (ngidini sampeyan ngisolasi lan nyalin, nempel, nggoleki, utawa nerjemahake teks langsung saka gambar). Nanging minangka bagean sakaPanelusuran Gambar Spotlight, ngenalake kemampuan kanggo nemokake foto kanthi mung nggoleki tembung saka foto utawa gambar layar sing dimaksud.
Aku ngerti aku asring njupuk screenshot utawa resep cepet, cathetan tulisan tangan, utawa nomer telpon sing pengin dak simpen lan ditinjau mengko - mung bakal kelangan nalika galau galeri gambarku sing terus berkembang.Kanthi Panelusuran Gambar Spotlightndhukung telusuran Teks Langsung, sampeyan bakal bisa nemokake foto kanthi nggunakake ukara sing ditemokake ing teks sing dipoto.
Contone, yen sampeyan ngerti yen njupuk gambar resep kue Jerman sing luar biasa sing sampeyan ora bisa ngelingi jenenge, nanging mung ngerti yen nggunakake patang endhog, sampeyan bisa nggoleki '4 endhog,' lan Spotlight bakal langsung nemokake foto resep (angger pancen nduwe daftar '4 endhog'). Sepira gedhene kuwi?



Fitur Spotlight Anyar Liyane: Discovery Kontak Instan


Kajaba gampang nggoleki foto,Lampu soroting iOS 15 uga bakal bisa narik kontak kanggo sampeyan liwat garis telusuran.
Apple nambahake Panelusuran Gambar menyang Spotlight ing iOS 15
Nalika ngetik jeneng kanca menyangLampu sorot, sampeyan bakal langsung ditampilake opsi larik sing ngidini sampeyan milihpesen, telpon, video call, e-mail, utawambayarwong sing. Ing ngisor iki, an Peta Apple widget katon nuduhake lokasi kanca saiki - sajrone dheweke wis nuduhake sampeyan liwat Find My, mesthine.
Ing ngisor iki, Spotlight kanthi cerdas nyusun lan nampilake kategori apa wae sing bisa sampeyan wis tukar karo wong kasebut ing jaman mbiyen. Iki kalebutautan, pesen, foto, acara tanggalan bareng,lane-mail.



Goleki Aktor, Musisi, Acara TV, Film ing Sorotan


Apple jebule uga duwe wektu nganggo iOS 15, lan bisa ngisi akeh fenomena budaya pop kanthi telusuran cepet sing diketik - sampeyan ngira -Lampu sorot.
Minangka tambahan mbesuk pungkasan kanggoLampu sorot, Apple wis nggabungake kemampuan kanggo nggoleki lan browsing profil sing disusun kanthi apik ing aktor lan musisi, uga acara TV lan film.
Kaya sing sampeyan tingali ing foto ing ngisor iki, asile ngasilake bios ringkes lan ringkes kalebu informasi penting kayata tanggal lahir lan pati (kanggo selebriti), lan paragraf 'About' sing cekak sing bisa ditambah kanggo ringkesan sing luwih rinci.
Apple nambahake Panelusuran Gambar menyang Spotlight ing iOS 15


Tawaran iPhone 11 Paling Apik Saiki

Apple iPhone 11

Ngalih menyang Verizon lan perdagangan piranti sing memenuhi syarat.

Diskon $ 700 (100%) Dagang$ 0 $ 69999 Tuku ing T-Mobile

Apple iPhone 11

Nalika sampeyan mbayar luwih saka 30 wulan kanthi $ 10 / wulan

Diskon $ 300 (50%)$ 300 $ 59999 Tuku ing AT&T

Apple iPhone 11 Pro

GRATIS nalika sampeyan ngalih lan dagang telpon sing layak, mbutuhake rencana Magenta Max


Diskon $ 900 (100%) Dagang$ 0 $ 89999 Tuku ing T-Mobile

Apple iPhone 11 Pro

Sampeyan entuk Kertu Hadiah $ 300 GRATIS kanthi tuku

$ 89999 Tuku ing Target

Apple iPhone 11 Pro Max

Sampeyan entuk Kertu Hadiah $ 300 GRATIS kanthi tuku


$ 99999 Tuku ing Target