Apple AirPods Pro 2 tanggal rilis, rega, fitur lan warta

Apple AirPods Pro wiwit taun 2019Apple AirPods Pro wiwit taun 2019Artikel iki bakal diupdate kanthi rutin nalika bocor lan desas-desus anyar muncul.

Kita wis ngenteni penerus AirPods Pro wiwit taun kepungkur nalika laporan saka DigiTimes ujar manawa kita bakal ndeleng AirPods Pro 2 lan AirPods Lite sadurunge pungkasan taun 2020. Ya, ora kedadeyan; Nanging, Apel isih menehi penggemar AirPods sepasang headphone anyar kanthi dirilis AirPods Max , set kuping sing regane regane regane regane premium.
Saiki, sawetara laporan nggawe kita yakin manawa Apple ngupayakake ngeculake AirPods Pro 2 ing taun 2021, menehi para pelanggan versi sing luwih apik saka AirPods laris Pro. Mangkene kabeh sing wis dirungokake babagan AirPods Pro 2 saka desas-desus lan bocor, dadi sampeyan bisa ngerti apa sing bakal diarepake nalika Apple mbukak AirPods Pro 2.
Langsung menyang bagean: Uga maca:


Tanggal rilis Apple AirPods Pro 2

  • H1 2021 (dikabarake) utawa Q4 2021 - Q1 2022 (dikabarake)
Gosip durung setuju babagan tanggal rilis bisa uga AirPods Pro 2, lan kita ndeleng informasi sing kontradiksi. Ing saiki, a Laporan Bloomberg fokus ing H1 2021 kemungkinan jangka waktu rilis, nalika misuwur analis industri Ming-Chi Kuo negesake manawa skenario sing luwih cenderung mengko, rilis Q4 2021 kanggo AirPods Pro 2.

Kajaba iku, anyar Laporan DigiTimes (liwat MacWorld ) negesake manawa Apple wis menehi pesenan kanggo AirPods nganggo Winbond Electronics, lan laporan kasebut ujar manawa Winbond Electronics kalebu salah sawijining pemasok bagean kanggo AirPods Pro generasi sabanjure.

Saiki, iki minangka rong skenario: Apple bakal ngumumake lan nerbitake AirPods Pro 2 mengko, utawa bakal kita deleng pungkasane taun iki.
Sadurunge, ana bocor apes dening Jon Prosser sing nggawe alis alis : dheweke negesake tanggal 23 Maret tanggal acara Apple sabanjure, lan kedadeyan kasebut ora kelakon.

Blog Jepang MacOtakara sadurunge ujar manawa generasi AirPods Pro 2-nd bisa diluncurake ing wulan April. Iki uga wis kabukten salah saiki.



Rega Apple AirPods Pro 2

  • Udakara $ 250 (samesthine)
AirPods Pro asli diluncurake kanthi $ 249, nalika Apple nawakake AirPod level murah luwih murah, kanthi tujuan kanggo nutupi pasar sing ramah anggaran lan earbud premium.
Ing wektu iki, kita ngarepake Apple bakal regane udakara $ 250 kanggo generasi kaping loro saka AirPods Pro, utawa bisa uga rada luwih dhuwur gumantung karo upgrade sing bakal ditawakake AirPods Pro anyar. Umume, AirPods Pro 2 samesthine (lan iki dikuatake karo sawetara desas desus) regane udakara $ 250.

Transaksi AirPods lan AirPods Pro paling apik saiki


Desain Apple AirPods Pro 2


Apple AirPods Pro saiki lan AirPod level entriApple AirPods Pro saiki lan AirPods level entri Wis ana sawetara desas-desus sing ujar manawa AirPods Pro 2 bakal digawe desain sing luwih kompak. Departemen desain minangka salah sawijining bidang sing saiki akeh spekulasi lan desas desus, sawetara sing diilhami dening sawetara aplikasi paten Apple.
Pisanan, kita duwe Bloomberg laporan sing nyatakake yen wektu iki, Apple bakal golek sing beda karo biasane: desain sing ngelingake Galaxy Buds. Earbuds olahraga Samsung katon apik banget. Samsung malah duwe model, Samsung Galaxy Buds Live, sing olahraga nganggo bentuk kacang. Miturut Bloomberg, Apple bisa uga nyoba nyopot batang sing metu saka saben earbud kanthi pengulangan sabanjure AirPods Pro. Nanging, gosip anyar negesake manawa Apple bisa uga ora bisa nindakake kanthi kasunyatan manawa batang kasebut duwe chip chip kuping, lan pambatalan swara.
Gosip liyane uga negesake Apple bisa uga duwe desain sing luwih kompak, nanging kepiye cara tetep bisa dideleng. Paten nyatakake yen earpods bisa uga duwe dhukungan MagSafe, nanging mengko bakal luwih akeh.
Saiki, ora akeh informasi sing kasedhiya ing kasus pengisian daya kanggo AirPods Pro 2. Lumayan, sampeyan ngarepake manawa bisa ngisi daya nirkabel kaya AirPods Pro gen pertama. A paten sing ditemokake dening PatentlyApple nampilake engsel sing luwih aman kanggo penutupan AirPods Pro, sing bisa dideleng ing AirPods gen kapindho. Nanging, ing wektu iki, info durung dikonfirmasi, lan bisa uga sampeyan ngerti, paten ora mesthi tegese produk bakal digawe utawa fitur bakal diterapake. 9to5Mac laporan yen kasus pengisian daya AirPods Pro 2 bisa luwih cilik, ing ukuran 46mm lan ambane 54mm, dene kanggo referensi, kasus pengisian daya AirPods Pro saiki 45.2mm lan ambane 60.6mm.

Sampeyan uga kepengin ngerti manawa Apple bakal ngenalake kasus cerdas kanggo AirPods Pro, kaya sing kasebut AirPods Max ing negara daya sing kurang . Saiki, durung ana bocor utawa desas-desus babagan iki.


Fitur Apple AirPods Pro 2


Minangka TomsGuide laporan kanthi bener, umume gosip lan bocor sing dirungokake dina iki gegayutan karo gen katelu AirPod utawa pengulangan kaping telu saka AirPod tingkat mlebu. Nanging, akeh fitur sing dikabarake manawa olahraga AirPods 3 bisa uga ana ing AirPods Pro 2, utamane nganggep Pro minangka varian earbuds premium sing ora duwe fitur level entri.

Pembatalan swara sing luwih apik lan mode Transparansi canggih ing AirPods Pro 2


Kaping pisanan, kita duwe desas-desus babagan ANC sing luwih apik (Pembatalan Noise Aktif) ing AirPods Pro 2. Cara sing bener kanggo ngapikake isih dadi misteri kaya saiki. AirPods Pro 2 diarepake uga bakal duwe mode Transparansi sing luwih maju, sing dilaporake bisa menehi peringatan babagan bebaya sing bakal teka kanthi nyuda utawa ngiris swara kasebut. Sanajan iki minangka desas desus kanggo AirPods level 3, wajar uga ngarepake fitur sing migunani uga ana ing AirPods Pro 2.
AirPods Pro 2 bisa uga dilengkapi dhukungan aplikasi pihak katelu lan bisa uga teknologi konduksi balung. Sing terakhir mung katon ing a aplikasi paten dening Apple lan bisa uga ora teka ing AirPods Pro 2. Teknologi konduksi balung biasane ngidini earbuds ngirim sinyal liwat balung tengkorak sampeyan, tanpa kudu ngirim musik liwat udara (contone, nalika sampeyan nglangi, transmisi udara ora ana gunane, nanging kanthi konduksi balung, sampeyan isih bisa ngrungokake musik ing jero banyu).
Fitur liyane sing dikabarake nggawe penampilan ing AirPods Pro 2 yaiku kompatibilitas AirTags (Wangsulane Apple kanggo Tile lan Galaxy SmartTag ), ngoper kanthi otomatis, dhukungan Dolby Atmos.

Gerakan AirPods Pro 2 ing-udara, dhukungan MagSafe


Kaloro fitur AirPods Pro 2 sing bisa diarep-arep biasane adhedhasar paten sing diajukake dening Apple. Mesthine, kaya paten apa wae, filing dhewe ora njamin fitur sing wis dikonfirmasi, mula gawanen nganggo uyah.
Kajaba iku, ana paten sing nuduhake pangguna bisa ngontrol AirPod kanthi gerakan ing udhara , ateges tegese kanthi ngluncurake tangan sampeyan kanthi gerakan utawa muter liyane utawa mateni / aktifake ANC. Amarga iki mung paten ing wektu iki, bisa uga ora bisa ndeleng padhange produksi.


Minangka MagSafe, kita ora bakal kaget yen AirPods Pro anyar duwe sawetara dhukungan MagSafe. Apple wis ngirim paten babagan aplikasi MagSafe mbesuk , bisa uga ing AirPods lan iPad. Paten kasebut nuduhake folio lancip ing sisih mburi AirPods bakal dijebak liwat magnet lan bisa dadi solusi pangisi daya sing luwih portebel.



Batere AirPods Pro 2


Umur batere AirPods Pro saiki dirating ing 4,5 jam puter maneh kanthi siji daya, sing Samsung Galaxy Buds Pro dikalahake setengah jam. Kanthi kasus kasebut, AirPods Pro bisa nganti 24 jam.
AirPods Pro vs Galaxy Buds Pro

Kasus pangisi daya nirkabel AirPods Pro saikiKasus pangisi daya nirkabel AirPods Pro saiki
Yen ana bocor anyar, kita bakal mesthine bakal nyakup ing kene, dadi luwih becik menehi tetenger kaca iki yen sampeyan kasengsem ing Apple AirPods Pro 2.


Warta liyane AirPods lan Apple