Apple ngumumake integrasi swara Pandora ing mini HomePod sing anyar, iki kepiye cara kerjane

Apple ngenalake dina iki sawetara iPhone anyar , uga produk sing beda banget, speaker cerdas sing anyar diarani HomePod mini. Terusan kanggo HomePod 2017 luwih cilik (mula jenenge) lan regane regane regane mung $ 99.
Ora kaget, Apple ngumumake mini HomePod sing anyar bakal ndhukung layanan streaming pihak katelu kaya Pandora lan Amazon Music. Yen sampeyan duwe rencana, iki carane nggunakake Pandora ing HomePod mini.
Pisanan, sampeyan bisa nggunakake printah swara Siri kayata “Hei Siri, mainake musik santai ing Pandora'Utawa'Hei Siri, putar podcast [insert name] ing Pandora. ' Penting, kanggo nyebutake manawa Pandora durung terintegrasi karo HomePod, nanging dhukungan kanggo layanan streaming musik bakal ditambahake nalika HomePod mini tekan rak.
Yen wis kasedhiya, sampeyan bakal bisa ngaktifake Pandora langsung saka HomePod kanthi nutul tautan khusus liwat piranti iOS , utawa tindakake langkah-langkah ing ngisor iki ing aplikasi Pandora kanggo iOS:
  • Download versi paling anyar saka Aplikasi seluler Pandora kanggo iOS
  • Bukak app Pandora ing piranti iOS sampeyan
  • Pilih Profil> Setelan (ikon gir)> 'Sambungake karo HomePod'> 'Gunakake ing Ngarep'

Salajengipun, prentah swara sing luwih gampang bakal kasedhiya yen Pandora dipilih dadi layanan musik sing disenengi, kayata 'Hei Siri, mainake Madonna'Lan'Hei Siri, mainake Radio Thumbprintku. ' Kanggo nyetel Pandora minangka pamuter musik standar ing HomePod, sampeyan kudu tindakake langkah iki:
  • Bukak app Ngarep ing piranti iOS sampeyan
  • Pilih lambang omah ing sisih kiwa ndhuwur layar
  • Pilih 'Setelan Ngarep'
  • Pilih avatar kanggo ndeleng setelan pribadi
  • Pilih 'Layanan Preferensi'> 'Pandora'

Wong-wong sing durung duwe langganan Pandora lan yakin manawa pengin bisa ndhaptar nyoba gratis Pandora Premium ing kene .