Anggota Program Perangkat Lunak Apple Beta saiki bisa nginstal iOS 10.3.2 Beta 2 ing iPhone iPad utawa

Anggota Program Piranti Lunak Apple Beta saiki diidini ndownload lan nginstal iOS 10.3.2 Beta 2, sedina sawise Apple meksa nganyari pembaruan iOS. Nganyari, sing bobote 129MB, kalebu perbaikan sing ngidini aplikasi jaringan pribadi virtual pihak katelu (VPN) bisa digunakake tanpa alangan. Kajaba iku, prentah mobil SiriKit sing anyar saiki wis digunakake, lan sawetara bug wis dibasmi.
Yen sampeyan dadi anggota Program Piranti Lunak Beta, elinga manawa kanthi default, Apple bakal nglumpukake data diagnostik lan panggunaan saka anggota. Yen jarene, sampeyan bisa kanthi gampang milihSetelan>Privasi>Diagnostik lan Panggunaan>Aja Ngirim.
Sawetara masalah sing dingerteni babagan pambangunan beta kalebu siji karo Siri; asisten virtual bisa uga ora ngirim teks sing ngemot pesen lengkap. Cathetan sing dikatutake karo changelist nuduhake manawa pangembang web saiki bisa menehi kaca alternatif kanggo wong sing sensitif karo 'gerakan sing amba.' Gerak suda bisa diaktifake ing piranti iOS sampeyan kanthi mbukak bagean Aksesibilitas Preferensi Sistem.
Cathetan liyane nuduhake manawa fitur panggilan darurat SOS mung digunakake ing India. Kanthi SOS, tombol pencet kaping lima kanthi cepet bakal nelpon layanan darurat ing negara kasebut. Kajaba iku, kontak darurat sing sampeyan pilih bakal nampa pesen email sing nyatakake yen sampeyan butuh pitulung, uga peta sing mbukak lokasi sampeyan.
Anggota Program Piranti Lunak Beta bisa nginstal iOS 10.3.2 Beta 2 liwat pembaruan OTA, utawa saka portal Pangembang. Kanggo melu Program Piranti Lunak Beta, klik iki link .


IOS 10.3.2 Beta 2 Apple & apos saiki kasedhiya kanggo anggota Program Piranti Lunak Beta

1032-a
sumber: VentureBeat liwat RedmondPie