Apple ngganti regane piranti sing digunakake ing perdagangan

Yen biasane dagang ing sing ora digunakake Apel piranti kanggo nggampangake tuku sing anyar, sampeyan bisa uga kudu nggatekake apa sing bakal dakkandhani. Ing pungkasan minggu kepungkur, Apple nyetel rega perdagangan sawetara produk munggah nalika ngedhunake regane kanggo wong liya. Contone, yen sampeyan pengin tuku iPad anyar kanthi dagang model lawas kanggo ngirit dhuwit, kita duwe kabar apik kanggo sampeyan. Apple nambah rega dagang iPad maksimal. Contone, iPad Pro saiki regane regane $ 525 ing perdagangan, nganti $ 500.

Apple nambah valuasi kanggo sawetara piranti sing bisa digunakake ing perdagangan kanggo tuku model anyar


Piranti liya sing entuk rega dagang kalebu iPad Air (wiwit $ 210 nganti $ 250), iPad (saiki $ 240, nganti $ 200), lan mini iPad sing saiki regane $ 205 ing perdagangan dibandhingake $ 175 sadurunge. Sampeyan uga bakal bisa nggunakake luwih apik nggunakake Apple Watch kanggo perdagangan. Jam tangan Series 4 saiki bakal menehi 10 dolar liyane ing perdagangan (saka $ 140 nganti $ 150) kaya Seri 3 (saka $ 85 nganti $ 95). Lan nggunakake Apple Watch Series 1 kanggo tuku produk Apple bakal regane $ 35, saka $ 30.
Apple ngganti valuasi perdagangan sawetara piranti - Apple ngganti regane piranti sing digunakake ing perdaganganApple ngganti valuasi perdagangan sawetara piranti
Sawetara produk saka Apple wis ilang sawetara nilai perdagangan. Dagang ing MacBook Pro bakal ngirit luwih saka $ 1.530 kanggo tuku anyar, mudhun saka $ 1.760. MacBook Air duwe rega dagang $ 630 dibandhingake karo $ 730 sadurunge. Dagang ing MacBook? Saiki sampeyan kudu nyana luwih murah $ 70 ing perdagangan (nganti $ 380 saka $ 450). IMac Pro saiki duwe nilai dagang saka Apple $ 3.040 saka $ 3.580. Penurunan nilai perdagangan saiki resmi kanggo iMac ($ 1.180 saka $ 1.390) lan Mac Mini ($ 830 saka $ 930). MacPro wis nambah rega perdagangan dadi $ 2.930 saka $ 1.490 nanging kenaikan iki mung amarga Apple mutusake nampa model sing luwih anyar kanggo perdagangan.
Apple uga wis nyetel rega perdagangan ing sawetara piranti Android. Samsung Galaxy S20 saiki bakal nggawa $ 255 menyang perdagangan, mudhun saka $ 270. Saliyane, rega sing ditampa kanggo Galaxy S10 + lan Galaxy S10 luwih larang karo rega dagang kanggo model Pixel. Contone, dagang Pixel 2 lan Pixel 2 XL bakal ngirit luwih saka $ 40 kanggo tuku piranti Apple kaya iPhone.

Minangka kanggo perdagangan sing nglibatake model iPhone lawas, model iPhone 11 Pro Max, 2019 lan apos; duwe evaluasi perdagangan nganti $ 500. IPhone 11 Pro bisa ngirit luwih saka $ 450, lan iPhone 11 bisa menehi kredit udakara $ 350 yen digunakake ing perdagangan.

Saliyane model tartamtu sing digunakake ing perdagangan, kondhisi piranti uga bakal nemtokake regane. Apa ana akeh goresan? Apa gelas pecah? Apa piranti bisa digunakake kanthi sampurna? Apa batere isih diisi? Wangsulan kanggo pitakon kasebut bakal adoh banget kanggo nemtokake sepira dhuwit sing bakal dibayar Apple kanggo piranti anyar.

Sampeyan bisa entuk regane dagang kanggo piranti Apple lan sawetara produk Android kanthi ngunjungi toko online Apple . Kaya sing dikandhakake Apple, 'Dagang ing piranti sing layak kanggo kredit nalika tuku sabanjure, utawa entuk Kertu Apple Gift sing bisa digunakake kapan wae. Yen piranti sampeyan ora entuk kredit, bakal didaur ulang kanthi gratis. Ora preduli model utawa kondhisi, kita bisa ngowahi dadi sing apik kanggo sampeyan lan apik kanggo planet iki. '