Apple nutup 30 toko Apple A.S. kalebu kabeh lokasi ing Florida

Amarga sawetara kasus virus corona sing dilaporake saben dinane ing sawetara negara wiwit dijupuk maneh, Apple wiwit nutup luwih akeh Toko Apple fisik. Mung seminggu kepungkur, kita wis kandha marang sampeyan Apel ana sementara dipateni lampu ing 14 lokasi tambahan ing Florida . Kita ngirim artikel kasebut ing tanggal 25 Juni lan rong dina sabanjure, negara kasebut mencapai puncak 9.585 kasus anyar sing diumumake.
Negara liya nyerang tombol ngaso nalika mbukak rencana maneh lan dina iki Apple ujar manawa 30 toko liyane bata lan mortir ing A.S. bakal ditutup. Miturut data saka CNBC , 77 Toko Apple wis nutup sawetara minggu kepungkur. Amarga isih ana rong Toko Apple ing Florida sing mateni lampu lan ngunci lawang saiki, kabeh Toko Apple fisik ing Negara Sunshine saiki wis ditutup.
Kajaba toko ing Florida, lokasi cedhak Los Angeles uga wis ditutup. Dina Rebo, perusahaan kasebut ujar manawa Toko Apple ing Florida, Mississippi, Texas, lan Utah ditutup langsung. Toko ing negara liyane kayata Alabama, California, Georgia, Idaho, Louisiana, Nevada, lan Oklahoma bakal ditutup dina Kemis. Sesuk, 77 utawa 28% Toko 271 A.S. ing negara kasebut ora bakal mbukak. Juru bicara Apple ujar, 'Amarga kondhisi COVID-19 saiki ing sawetara komunitas sing kita lakoni, kita sementara nutup toko ing wilayah kasebut. Kita nindakake langkah kasebut kanthi ati-ati nalika ngawasi kahanan kasebut lan ngarep-arep supaya tim lan pelanggan bisa bali.
Toko Apple ing luar negeri kaya ing Brussels tetep mbukak - Apple nutup 30 toko Apple A.S. kalebu kabeh lokasi ing FloridaToko Apple ing luar negeri kaya ing Brussels tetep mbukak
Apple nindakake pancegahan sanajan ing toko sing isih mbukak. Ing sawetara toko, kabeh bisnis ditindakake ing pinggir dalan nalika ing lokasi liya, pelanggan kudu janji supaya bisa mlebu. Ing toko pungkasan, nalika pelanggan teka janjian. dheweke bakal mriksa suhu lan kepeksa nganggo topeng; jarak sosial ditindakake amarga saben pelanggan kudu dipisahake paling ora enem kaki.
Toko Apple sing ditutup saiki kalebu Pusat Kota St. Johns, Universitas Town Center ingFlorida; Renaissance ing Colony Park ing Mississippi; Barton Creek, Domain Northside, La Cantera, Star Utara, Knox Street, Northpark Center, Galleria Dallas, Ciello Vista Mall, Southlake Town Square, University Park Village ingTexas.
Toko Apple sing bakal ditutup dina Kamis kalebu KTT ing Alabama; Glendale Galleria, Northridge, Pasadena, The Grove, Third St. Promenade, Century City, Manhattan Village, Beverly Center, Sherman Oaks, Topanga, Los Cerritos, The Americana at Brand, Valencia Town Center, Victoria Gardens, The Oaks, The Summit inCalifornia; Cumberland Mall, Perimeter, Lenox Square, Avalon, Mall of Georgia ingGeorgia; Boise Towne Square ingIdaho; Baton Rouge, Pusat Perbelanjaan Lakeside ingLouisiana; Pertunjukan Mode, Toko Forum, Alun-Alun Kota, Musim Panas ingNevada; Penn Square, Woodland Hills ingOklahoma.
Dadi, apa sing bisa dikarepake konsumen nalika ngunjungi Apple Store ing A.S. sing wis dibukak maneh lan tetep kaya ngono? Apple nerangake manawa 'Sadurunge ngetik Apple Store, kita bakal njupuk suhu nggunakake thermometer sing ora nutul kulit kanggo ngukur ukuran ngisor 37.5 ° C (99.5 ° F). Ora ana data saka prosedur iki sing bakal direkam. Sadurunge neng toko, coba takon dhewe babagan pitakon babagan kesehatan: Apa saiki aku demam, adhem, otot utawa lara awak? Apa saiki aku batuk utawa ngalami masalah ambegan? Apa aku lara sirah, sakit tenggorokan, irung runny, utawa sesak? Apa aku ngalami mual, mutah, utawa diare? Apa aku wis kontak karo kasus COVID-19 sing dicurigai utawa dikonfirmasi sajrone 14 dina kepungkur? Yen sampeyan mangsuli YES kanggo salah sawijine, waca mengko. Sampeyan bisa entuk kabeh produk lan layanan sing padha saka toko online kanthi pangiriman tanpa kontak gratis, lan pitulung blanja siji-siji saka Spesialis liwat Obrolan, utawa kanthi nelpon 1‑800 ‑ MY ‑ APPLE. Toko Apple Store online. '

Ing luar negeri ing endi virus corona ora aktif maneh, Apple ora bisa nyimpen toko ing pirang-pirang negara.