Data Kesehatan Apple bisa dituduhake langsung karo dokter lan kulawarga ing iOS 15


Nalika Google durung rampung babagan digitalisasi data kesehatan pribadi sampeyan kanthi kemitraan rantai rumah sakit anyar, Apple bisa uga mangan awan ing lapangan kanthi nggunakake akeh informasi sing dikumpulake ing aplikasi Kesehatan.
Contone, ing endi kabeh maca sensor Apple Watch, lan Apple saiki menehi sampeyan opsi kanggo nuduhake data kesehatan ora mung karo dhokter, nanging uga kanggo kanca lan kulawarga, supaya pangguna duwe 'mitra sing dipercaya ing perjalanan kesehatan. '


Fitur Kesehatan Apple sing anyar

Applewwdc21-ios15-kesehatan-appfamily-sharing06072021 Fitur data aplikasi Kesehatan Apple sing anyar ing iOS 15:
  • Walking Steadiness - algoritma Mobilitas anyar ngevaluasi keseimbangan, stabilitas, lan koordinasi liwat sensor iPhone / Watch.
  • Tren - pangowahan jangka panjang ing macem-macem metrik kesehatan lan fitness sing digabung karo aplikasi Kesehatan Apple.
  • Lab sing luwih apik - nglacak lan analisis data laboratorium getih.

Kabeh titik data sing anyar lan lawas saiki bisa dituduhake kanthi aman karo dhokter, utawa wong sing sampeyan tresnani, dadi sampeyan bisa duwe spesialis, lan wong sing luwih cedhak karo sampeyan, kudu nganyari babagan poin kesehatan lan kesehatan sekaligus, kanggo jangkoan jangkoan sing tambah yen ana kedadeyan sing ora dikarepake.
Saiki, data aplikasi Kesehatan Apple bisa dituduhake karo HMO ing ngisor iki ing AS, nalika Apple bakal ngupayakake nggedhekake dhaptar miturut wektu iOS 15 lan nontonOS 8 kenek telapak tangan lan pergelangan tangan sampeyan.
Jaringan mitra nuduhake data Kesehatan Apple - Data Kesehatan Apple bisa dituduhake langsung karo dokter lan kulawarga ing iOS 15Jaringan mitra nuduhake data Kesehatan Apple