Apple nambah rega perdagangan iPhone $ 15 ing macem-macem model

Bali ing 2013, Apple ngluncurake program perdagangan iPhone , saéngga para pelanggan bisa dagang ing smartphone lawas kanthi jumlah kredit sing bisa digunakake kanggo tuku iPhone anyar.
Dina iki ditemokake yen Apple nambah rega dagang ing iPhone lawas kanthi rega $ 15. Promosi kasebut mung bakal ditindakake sajrone wulan Juni.
Yen sampeyan gelem dagang ing iPhone 4S, Apple saiki bakal menehi kredit $ 50, saka $ 35 sadurunge kanggo tawaran iki. Dagang ing iPhone 5 bakal menehi kredit $ 100, saka $ 85. IPhone 5S saiki bisa didol nganti $ 200, saka $ 185. Elinga yen nilai-nilai kasebut mung kanggo smartphone sing kondhang kanthi aus lan normal. Nilai kredit bakal mudhun yen ana kerusakan sing signifikan. Kajaba iku, sampeyan mung bakal bisa nggunakake kredit kanggo iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5S, utawa iPhone 5C anyar.

Apple uga ngidini sampeyan dagang smartphone saka pabrikan liyane kayata Samsung, LG, HTC, BlackBerry, utawa Nokia. Contone, dagang ing Samsung Galaxy S5 16GB ing kondisi kerja bakal menehi kredit nganti $ 170.
Ing pungkasan, mesthine kudu disebutake yen program dagang liyane nawakake dhuwit luwih akeh nalika dagang ing iPhone lawas. Kanggo iPhone 5S 32GB, Amazon bakal menehi kredit $ 250, Gazelle bakal menehi rega paling dhuwur $ 299, dene Apple mung bakal menehi $ 200.


Apple iPhone 5s Review

Layar Apple-iPhone-5S-Review097 sumber: Apel