Demonstrasi Cover Apple iPad 2

Ing acara sing diluncurake kanggo Apple iPad 2, kita kabeh dikenalake aksesoris apik sing mbatesi kabutuhan ing sawetara cara yen sampeyan tuku tablet kasebut. Mirip karo kasus bumper iPhone 4, ingTutup Smartsing digawe dening tim Apple kayane minangka aksesoris pelengkap sing tikel dadi loro minangka pelindung lan dudukan. Regane ing$ 39 kanggo varian poliuretan, sing ditawakake kanthi warna pelangi, mesthine bakal katon minangka barang kunci sing bakal sampeyan pilih. Kosok baline, sampeyan uga duwe pilihan kanggo tuku tambahan premiumversi kulit sing duwe rega $ 69.
Temenan, bab sing pertama sing ana ing pikirane nalika nutupi Smart Cover menyang iPad 2 yaikumung nglindhungi sisih sisih unit kasebuting wektu tartamtu - ninggalake liyane lengkap kena ing lingkungan. Dadi, nalika duwe tampilan sing ditutupi dening Smart Cover, naluri alamiah yaiku supaya ora ana ing sisih mburi, nanging nalika mikir luwih lengkap babagan tutup mburi aluminium sing disikat, kita banjur bisa muter supaya iPad 2 ngapusi ing ndhuwur Smart Cover.
Demonstrasi Cover Apple iPad 2 Demonstrasi Cover Apple Smart 2 Demonstrasi Cover Apple iPad 2 Demonstrasi Cover Apple iPad 2
Matur nuwun sanget, ingwesi sembrani kenceng bangeting pojok kiwa iPad 2 lan mbutuhake sawetara pasukan tambahan kanggo nyopot. Menapa malih, magnet liyane ing jejere pojok Smart Cover nutul iPad 2 -rasane padhet cedhaktanpa nambah kekandelan kanggo profil tipis silet. Sanalika, tampilan kanthi otomatis dipateni, nanging nalika magnet Cover Smart dibedhol saka iPad 2, tampilan banjur urip maneh.
Demonstrasi Cover Apple iPad 2 Demonstrasi Cover Apple iPad 2 Demonstrasi Cover Apple iPad 2 Demonstrasi Cover Apple iPad 2
Cukup sing narik kawigaten, kita dhisik bingung yen ngonversi Smart Cover menyang posisi sing dideleng. Sawise mlaku-mlaku sawetara, pungkasane kita ngerti nalika dilipat dadiwujud segitiga. Saka kene, kita bisa nyelehake iPad 2 kanthi sudut sing luwih kepenak diketik, lan uga ingposisi sikiliku luwih kondusif kanggo nonton film. Sanajan kita ora precaya babagan panylametane, bisa ndhukung bobot iPad 2 - nanging isih durung menehi katentreman amarga sawetara kekuwatan katon bisa ngalahake iPad 2 ing posisine. Nanging, siji aksesoris sing pengin sampeyan pilih amarga fungsi dobel. Nanging, kita isih menehi saran supaya sampeyan tuku tutup film layar kanggo nglindhungi tampilan kanthi konkrit uga.