Apple iPad 8 vs iPad 7: Apa sampeyan kudu nganyari? Apa bedane & apos?

Kanthi mbebasake anggaran anyar 2020 iPad, uga mbingungake kadhangkala didhaptar minangka 'iPad 10.2-inch' utawa 'iPad 8', sampeyan bisa uga mikir apa luwih becik upgrade saka sadurunge - iPad basis 2019.
Apa bedane ing kalorone, saumpama katon padha? Internal, bener? Tanpa mikir maneh, ayo nyelehake apa sing wis dianyari lan apa sing padha, lan delengen Apel iPad anyar 2020 apike kanggo nganyari.
Sampeyan uga bisa nemokake menarik:



2020 iPad vs 2019 iPad: Entuk kinerja


Apple iPad 8 vs iPad 7: Apa sampeyan kudu nganyari? Apa bedane & apos?
Pangowahan sing paling penting karo iPad anggaran sing luwih anyar yaiku saiki nggawe chip A12 Bionic, sing pisanan katon ing iPhone XS seri ing 2019. Thanks, iPad 2020 anyar nawakake kinerja CPU 40% luwih cepet lan kaping pindho kemampuan grafis iPad 2019, sing mbukak chip A10 Fusion wiwit taun 2016.
Lan nalika iPad 2019 isih ana tablet sing bisa digunakake, sing anyar minangka bukti luwih mbesuk, kaya sing diarepake. Iki uga minangka pilihan sing luwih apik kanggo kerja serius, kayata nyunting video, produksi musik utawa tugas sekolah, saliyane game serius.


IPad iPad vs 2019 iPad 2020: Ora ana bedane tampilan


Apple iPad 8 vs iPad 7: Apa sampeyan kudu nganyari? Apa bedane & apos?
Tampilan kasebut ateges padha antarane ukuran loro - 10,2 inci, LCD IPS, lan sayangé isih durung lamina ing model 2020. Kurang laminasi tegese ana kesenjangan sing katon ing antarane kaca sing nutupi tampilan, lan tampilan kasebut dhewe. Dadi luwih-luwih nalika nulis karo Apple Pencil, sampeyan bakal entuk swasana kothong nalika ndemek layar iPad. Nanging, kanggo akeh pangguna, iki bakal ora bisa ditemokake.
Yen kita ngerteni sedotan, iPad 8 anggaran anyar nduweni rasio layar-kanggo-awak sing luwih dhuwur (1.08%) tinimbang iPad 7, nanging iki pancen cocog. Ora ana alesan kanggo nganyari sejatine sifate kanggo tampilan sing luwih apik. Katon isih cetha, apik lan jelas ing iPad 2020 kaya sing katon ing 2019.


2020 iPad vs 2019 iPad: Kamera sing padha


Apple iPad 8 vs iPad 7: Apa sampeyan kudu nganyari? Apa bedane & apos?
Ya, ora ana upgrade ing sisih ngarep iki, sanajan kamera umume ora penting banget ing tablet. IPads anyar lan anggaran anyar duwe kamera selfie 1,2 megapiksel sing bisa ditampa kanggo FaceTime lan bisa njupuk video ing 1280 x 720 HD. Ing sisih mburi, kalorone uga duwe kamera utama sing padha, 8 megapiksel, sing bisa motret video ing 1920x1080.


2020 iPad vs 2019 iPad: Piranti lunak lan aksesoris


Loro-lorone model iPad anggaran saiki mbukak ing iPadOS 14, nanging sing bakal terus nganyari piranti lunak sawetara taun suwene taun 2020, amarga internal sing luwih kuat. Iki uga cenderung ora bakal mudhun alon-alon telung utawa patang taun saiki, amarga alesan sing padha - chip 2019 sing paling utama.
Aksesoris Keyboard Apple Pencil lan Apple Smart kasedhiya kanggo iPad 7 lan iPad 8, saengga siswa bakal seneng karo tablet kanggo tugas sekolah dhasar. Kaloro iPad luwih kuat tinimbang nulis esai, topik riset, konferensi video, sketsa, lan sapanunggalane.


2020 iPad vs 2019 iPad: Pilihan warna lan opsi panyimpenan


Apple iPad 8 vs iPad 7: Apa sampeyan kudu nganyari? Apa bedane & apos?
Apple isih durung loma karo opsi panyimpenan dhasar iPad ing taun 2020, amarga iPad 8 anyar uga diwiwiti kanthi panyimpenan 32GB, kaya taun kepungkur & iPad 7. Kanthi tambahan $ 100, sampeyan bisa entuk 256GB panyimpenan ing iPad anyar, sing uga mung siji liyane.
Ora perlu dipungkiri, ora ana panyimpenan sing bisa ditambahi ing iPad anggaran, utawa model iPad liyane kanggo perkara kasebut. Pilihan warna uga isih abu-abu, Silver lan Emas, ora nyenengake lan maneka warna kaya saiki 2020 iPad Air 4 .


2020 iPad vs 2019 iPad: Putusan kasebut


Kajaba sampeyan pengin bukti sing luwih mbesuk lan iPad sing kuat, sampeyan ora kudu nganyari saka iPad 7 menyang iPad 8. Loro-lorone duwe desain klasik sing padha, tampilan sing ora laminasi sing padha, rong speaker sing padha mung ing sisih, sing gagal kanggo ngirim stereo sejati ing mode lanskap, lan dhukungan Apple Pencil sing padha. Loro-lorone cocog kanggo siswa, bocah, utawa sapa wae sing golek iPad regane sing paling apik tinimbang laptop liyane.
Apple iPad (2020) $ 32999 Tuku ing BestBuy $ 15 Tuku ing Verizon $ 153. 4 Tuku ing AT&T


2020 iPad vs 2019 iPad: Perbandingan spesifikasi rinci


Apple iPad 10,2-inch

Apple iPad 10,2-inch

Apple iPad (2020)

Apple iPad (2020)



Tampilan

Ukurane

10,2 inci10,2 inci

Teknologi

LCD IPS LCD IPS LCD

Layar-kanggo-awak

74,94% 73,86%

Padhang puncak

500 cd / m2 (wengi) 500 cd / m2 (wengi)

Fitur

Lapisan Oleophobic, sensor cahya sekitar Lapisan Oleophobic, sensor cahya sekitar

Hardware

Chip sistem

Apple A10 Fusion APL1W24 Apple A12 Bionic APL1W81

Prosesor

Quad-core, 2340 MHz, Topan lan Zephyr, 64-bit, 16 nm Quad-core, 2490 MHz, Vortex and Tempest, 64-bit, 7 nm

GPU

PowerVR 7XT GT7600 Plus Apple G11P

RAM

3GB

Panyimpenan internal

128GB 32GB, ora bisa ditambahi

Kowe

iPadOS (13.x) iPadOS (14.x)

Batere

Kapasitas

8827 mAh

Panggunaan Internet

LTE: 9 jam; Wi-Fi: 10 jam LTE: 9 jam; Wi-Fi: 10 jam

Kamera

Mburi

Kamera siji Kamera siji

Kamera utama

8 MP (Autofokus, sensor BSI) 8 MP (Autofokus, sensor BSI)

Spesifikasi

Ukuran aperture: F2.4 Ukuran aperture: F2.4

Ngrekam video

1920x1080 (Full HD) (30 fps), 1280x720 (HD) (120 fps) 1920x1080 (Full HD) (30 fps), 1280x720 (HD) (120 fps)

Fitur

Video wektu entek, video EIS Selang wektu, EIS

Ngarep

1.2 MP 1.2 MP

Jupuk video

1280x720 (HD) 1280x720 (HD)

Desain

Ukuran

9,8 x 6,8 x 0,29 inci (248,9 x 172,7 x 7,4 mm) 9,87 x 6,85 x 0,30 inci (250,6 x 174,1 x 7,5 mm)

Bobot

17,39 oz (493,0 g)
ingrata-ratayaiku 16,3 oz (464 g)17,46 ons (495,0 g)
ingrata-ratayaiku 16,3 oz (464 g)

Materi

Bali: Aluminium Bali: Aluminium

Biometrik

Fingerprint (touch) Fingerprint (touch)

Informasi para pembeli

Regane

$ 559 $ 459 Waca perbandingan spesifikasi Apple iPad 10.2 inci vs Apple iPad (2020) utawa bandhingake karo telpon liyane nggunakake alat Comparison Spesifikasi.