Apple iPad 8th Gen Unboxing


Taun liyane, iPad anggaran liyane saka Apel , lan sing anyar iki pancen angel dibantah. Iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo para siswa, lan sapa wae sing butuh tablet sing lancar lan bisa dipercaya sing bisa ngatasi tugas sing luwih abot, kayata sunting video lan produksi musik.
Ing titik iki, siji-sijine negatif babagan iPad 10,2 inci anggaran yaiku desain sing ketinggalan jaman. Iki menehi kinerja paling apik ing tablet apa wae ing rega iki lan dhukungan Apple Pencil lan Smart Keyboard. Tinjauan lengkap babagan iPad generasi kaping 8 iki bakal enggal, nanging nganti saiki, priksa manawa kothak mlebu cepet lan kesan awal ing video ing ndhuwur.


Apa ing kothak kasebut?


Kejabi dokumen sing biasane, iki sing bakal ditemokake ing kothak:
  • iPad (10,2 inci, generasi kaping 8)
  • Kilat menyang kabel pangisi daya USB Type-C
  • 20W bata pengisian daya
  • Loro stiker Apple
Apple iPad (2020) $ 32999 Tuku ing BestBuy $ 15 Tuku ing Verizon $ 153. 4 Tuku ing AT&T


Kesan pisanan


Desain kanthi bezel ageng iki mesthine wis ketinggalan jaman ing taun 2020, nanging ora kabeh wong uga seneng karo daya tarik visual. Isih krasa premium, kanthi kaca ngarep lan mburi aluminium, lan kepenak dipegang. Sedih, kajaba dorongan kinerja amarga iPad iki saiki ngguncang chip A12 Bionic, ora ana sing ngerteni upgrade utama ing kene. Kita duwe tampilan 10,2 inci sing apik nanging ora lamina, isih kaya refleksi kaya ing iPad 2019.
Masalah utama kanggo aku dhewe yaiku speaker loro & apos; stereo uga isih ana ing sisih ngisor tablet, dadi nalika nonton konten ing mode lanskap, sampeyan ora bakal entuk pengalaman stereo. Touch ID (generasi pertama) wis bali, nanging cukup cepet lan andal, mula ora ana keluhan.
Kita isih durung ngerti manawa dorongan kinerja ing iPad iki bisa ditemokake, yen batere luwih apik utawa luwih ala tinimbang iPad taun kepungkur, lan yen iPadOS 14 menehi prabédan sing signifikan. Nunggu review lengkap!
Sampeyan uga bisa nemokake menarik: