Apple iPad Air 4 tanggal rilis, rega, fitur lan warta

Seri iPad Air biyen Apel Penawaran midrage kanggo sing pengin tablet kuat karo dhukungan Apple Pencil (gen kaping 2), nanging uga gelem nampa desain lawas lan spek sing luwih murah tinimbang iPad Pro, kanthi rega sing luwih murah. Paling ora, kasus iki nganti iPad Air 3, amarga iPad Air 4 paling anyar ngenalake desain modern lan seger lan fitur profesional. Mangkene kabeh sing pengin sampeyan ngerteni babagan iPad Air 4 sing dirancang ulang 2020.


Langsung menyang bagean:




Tanggal rilis Apple iPad Air 4


IPad Air 4 taun 2020 kasedhiya nalika tanggal 23 Oktober. Waca iPad Air (2020) maneh ing kene .
Tuku Apple iPad Air 4 (2020) anyar saka Apple.com

Sampeyan uga kasengsem ing:




Rega Apple iPad Air 4


Rega Apple iPad Air 4 anyar mundhak kanthi $ 100 tinimbang sing sadurunge, kaya samesthine, ngelingi desas-desus babagan desain modernis pungkasane nyata. IPad Air 4 diwiwiti saka $ 599. Rega kanggo kabeh model iPad Air 4 (2020) kaya ing ngisor iki:
  • $ 599 kanggo Wi-Fi iPad Air 4GB 64GB (2020)
  • $ 749 kanggo Wi-Fi iPad Air 4GB 256GB (2020)
  • $ 729 kanggo Wi-Fi 64GB + Selular iPad Air 4 (2020)
  • $ 879 kanggo Wi-Fi 256GB + Cellular iPad Air 4 (2020)



Desain lan tampilan Apple iPad Air 4


Gosip kasebut bener! IPad Air 4 anyar bakal nganggo desain modern lan warna anyar.Gosip kasebut bener! IPad Air 4 anyar bakal nganggo desain modern lan warna anyar.
Kaya umume rumor lan bocor, iPad Air 4 (2020) anyar duwe desain anyar, padha karo iPad Pro. Paling penting, iki tegese tampilan kabeh layar kanthi simetris, bezel langsing, menehi iPad Air 4 tampilan modern sing dibutuhake seri suwene sawetara taun.
Tampilan saiki saiki dadi retina cair 2360 x 1640 sing berukuran 10,9 inci, luwih saka 3,8 yuta piksel. Iki uga wis dilaminasi, kalebu lapisan anti-reflektif lan ndhukung True Tone, kaya iPad Pro.


Pilihan warna anyar


Beda karo anggaran 2020 iPad, sing mung ana telung warna, iPad Air 2020 ana 2 warna ekstra, yaiku Sky Blue lan Green. Kabeh 5 jinis warna sing kasedhiya kanggo iPad Air 2020 kaya ing ngisor iki:
  • Emas mawar
  • Ijo
  • Langit Biru
  • Ruang Grey
  • Perak



Spesifikasi Apple iPad Air 4 (2020)


Kaya iPad Pro, iPad Air 4 ndhukung Keyboard Ajaib Apple lan Apple Pencil generasi kaping loro.Kaya iPad Pro, iPad Air 4 ndhukung Keyboard Ajaib Apple lan Apple Pencil generasi kaping loro.
  • Chip Bionic A14, CPU 6-inti
  • Desain anyar kanthi tampilan kabeh layar
  • Sensor ID Tutul integral ing tombol Daya ndhuwur
  • Werna anyar - Rose Gold, Green lan Sky Blue
  • Tampilan retina cair 2360 x 1640 10,9 inci kanthi True Tone
  • Speaker stereo, siji-sijine
  • USB Type-C
  • 60% LTE luwih cepet
  • Dhukungan Apple Pencil 2 lan Magic Keyboard
  • 64GB utawa 256GB panyimpenan

Saliyane desain sing diupdate, Apple iPad Air 4 ing taun 2020 minangka kewan galak. Iki nduweni chip A14 Bionic, Apple paling cepet nalika rilis Air 4, nggawe kinerja iPad Air 4% luwih dhuwur tinimbang Air 3. Air 4 uga bisa ngolah grafis luwih cepet 30% . Sajrone perkenalan, Apple uga nyathet manawa iPad Air 4 kalebu mesin saraf sing luwih cepet lan kemampuan pembelajaran mesin sing luwih apik.
Pangowahan liyane sing penting uga bisa diarepake saka desas-desus - iPad Air 4 olahraga port USB Type-C tinimbang Lightning. Port iki ngidini transfer data nganti 5 gigabit per detik (10 kali luwih cepet tinimbang model Air sadurunge, sing nggunakake Lightning), lan bakal ndhukung kamera, drive eksternal lan monitor eksternal nganti resolusi 4K.
Apple iPad Air (2020)

Apple iPad Air (2020)



Tampilan

Ukurane

10,9 inci

Teknologi

LCD IPS

Layar-kanggo-awak

81,23%

Padhang puncak

500 cd / m2 (wengi)

Fitur

Tingkat nyegerake 60Hz, lapisan Oleophobic, sensor cahya sekitar

Hardware

Chip sistem

Apple A14 Bionic

Prosesor

Hexa-core, 3100 MHz, Firestorm lan Icestorm, 64-bit, 5 nm

GPU

GPU 4-inti Apple

Panyimpenan internal

64GB, ora bisa ditambahi

Kowe

iPadOS (14.x)

Batere

Panggunaan Internet

LTE: 9 jam; Wi-Fi: 10 jam

Kamera

Mburi

Kamera siji

Kamera utama

12 MP (sensor PDAF, BSI)

Spesifikasi

Ukuran aperture: F1.8

Ngrekam video

3840x2160 (4K UHD) (60 fps), 1920x1080 (Full HD) (240 fps)

Fitur

Video wektu entek, Otomatis fokus, Gambar-gambar sajrone ngrekam video, EIS

Ngarep

7 MP

Jupuk video

1920x1080 (Full HD) (60 fps)

Desain

Ukuran

9,75 x 7,03 x 0,24 inci (247,6 x 178,5 x 6,1 mm)

Bobot

16,23 ons (460,0 g)
ingrata-ratayaiku 16,3 oz (464 g)

Materi

Bali: Aluminium

Biometrik

Sidik jari (tutul)

Informasi para pembeli

Regane

$ 729 Waca perbandingan spesifikasi Apple iPad Air (2020) utawa bandhingake karo telpon liyane nggunakake alat Comparison Spesifikasi.



Apple iPad Air 4 kamera


IPad Air 4 dilengkapi kamera ngarep 7 megapiksel Facetime sing bisa nyekel video HD 1080p lan Smart HRD. Kamera mburi iPad Air 2020 padha karo sing ana ing iPad Pro - sensor 12 megapiksel sing bisa ngrekam 4K 60 frame per detik (FPS). Uga diarani fitur stabilisasi video sing luwih apik.


Speaker Apple iPad Air 4


IPad Air 4 anyar ing taun 2020 duwe papat grill speaker, nanging nyatane mung rong speaker. Warta sing apik yaiku, wektu iki saben wong ana ing sisih lawan tablet. Mangkono, pangguna bisa entuk efek stereo sing sejati nalika nonton konten ing mode lanskap. Sadurunge ing model Air, loro-lorone speaker ana ing sisih tengen tablet, lan isih ana ing anggaran iPad iPad. Ing panggunaan, kita nemokake pamicara kanthi banter lan kebak, kanthi ngarsane bass.


Piranti lunak Apple iPad Air 4


iPadOS 14 bakal nggunakake menu sidebar lan menu tarik-mudhun kanggo pengalaman kaya komputer sing luwih apikiPadOS 14 bakal nggunakake menu sidebar lan menu tarik-mudhun kanggo pengalaman kaya komputer sing luwih apik
IPad Air 4 mbukak iPadOS 14 nalika diluncurake, sing dilengkapi sawetara update kagunaan. Paling penting, Apple Pencil generasi kaping loro sing didhukung iPad Air 2020 dadi luwih migunani karo Scribble. Scribble minangka fitur iPadOS 14 sing ngidini pangguna nulis tangan ing kolom teks nganggo Apple Pencil, tinimbang kudu ngalih ing antarane lan keyboard layar (utawa fisik).
Browser Safari ing iPad saiki bisa nerjemahake situs web menyang pitung basa sing beda. Safari uga entuk fitur privasi sing apik, kalebu mriksa sandhi pangguna sing ringkih.
Layar Ngarep iPad ing iPad OS 14 nampilake widget sing dirancang ulang ing Today View, sing luwih nguntungake tampilan tablet sing luwih gedhe kanthi nuduhake informasi luwih akeh tinimbang sadurunge. Widget bisa diatur kanthi luwih apik nggunakake opsi Smart Stack anyar, sing bisa numpuk macem-macem widget ing sak ruang lan uga nggunakake intelijen ing piranti kanggo nuduhake widget sing pas ing wektu sing pas.
Tuku Apple iPad Air 4 (2020) anyar saka Apple.com