Apple iPad mini 3 vs Apple iPad mini 2 vs Apple iPad mini: perbandingan ukuran lan spesifikasi

Apple iPad mini 3 vs Apple iPad mini 2 vs Apple iPad mini: perbandingan ukuran lan spesifikasi
Kajaba nganggep kita menyang iPad sing disegarkan, Apple uga ngumumake iPad mini 3 karo Retina dina iki. Didhukung karo chipset A7 lawas sing padha sing bisa ditemokake ing iPad mini 2, mung ana sawetara prabédan antara tablet munchkin Apple lan generasi anyar. Loro saka fitur kamera sing wis apik lan Touch ID ing papan, angel uga ujar manawa iPad mini 3 minangka upgrade sing apik liwat iPad mini 2.
Apa iki alasan sing cukup kanggo upgrade? Iki minangka pitakon sing cocog banget kanggo wong-wong sing ora peduli karo barang-barang liyane, utamane Apple Pay. Pitakon sing padha karo awake dhewe, mula kita mutusake muter lengen klambi lan nggawe perbandingan spesifikasi ringkes antarane telung generasi tablet iPad cilik.
Priksa perbandingan ing ngisor iki lan wenehi pendapat dhewe apa sampeyan kudu nganyarke utawa ora.
Apple iPad mini

Apple iPad mini

Apple iPad mini 2

Apple iPad mini 2

Apple iPad mini 3

Apple iPad mini 3




Tampilan

Ukurane

7,9 inci7,9 inci7,9 inci

Teknologi

IPS LCD IPS LCD IPS LCD

Layar-kanggo-awak

71,82% 71,82% 71,82%

Fitur

Lapisan Oleophobic, Sensor Lampu sekitar Lapisan Oleophobic, Sensor Lampu Sekitar Lapisan Oleophobic, Sensor Lampu sekitar

Hardware

Chip sistem

Apple A5 Apple A7 Apple A7

Prosesor

Dual-core, 1000 MHz, ARM Cortex-A9Dual-core, 1300 MHz, Siklon, 64-bitDual-core, 1300 MHz, Siklon, 64-bit

GPU

PowerVR SGX543MP2 PowerVR G6430 PowerVR G6430

RAM

0,5GB DDR21GB LPDDR31GB LPDDR3

Panyimpenan internal

64GB 128GB 128GB

Kowe

iOS (9.x, 8.x, 7.x, 6.1, 6.x) iOS (12.x, 11.x, 10.x, 9.x, 8.x, 7.x) iOS (12. x, 11.x, 10.x, 9.x, 8.x)

Batere

Kapasitas

4440 mAh 6471 mAh 6350 mAh

Kamera

Mburi

Kamera siji Kamera siji Kamera siji

Kamera utama

5 MP (Autofokus, sensor BSI) 5 MP (Autofokus, sensor BSI) 5 MP (Autofokus, sensor BSI)

Spesifikasi

Ukuran aperture: F2.4; Panjang fokus: 33 mm Ukuran aperture: F2.4; Panjang fokus: 33 mm Ukuran aperture: F2.4; Panjang fokus: 32 mm

Ngrekam video

1920x1080 (Full HD) (30 fps) 1920x1080 (Full HD) (30 fps) 1920x1080 (Full HD) (30 fps)

Format rekaman

H.264, MOV H.264, MOV H.264, MOV

Fitur

Video wektu entek, EIS, Video nelpon Video wektu entek, EIS, Video nelpon Video wektu lapse, EIS, Video nelpon

Ngarep

1.2 MP 1.2 MP 1.2 MP

Jupuk video

1280x720 (HD) 1280x720 (HD) 1280x720 (HD) (30 fps)

Desain

Ukuran

7.87 x 5.30 x 0.28 inci (200 x 134.7 x 7.2 mm) 7.87 x 5.30 x 0.30 inci (200 x 134.7 x 7.5 mm) 7.87 x 5.30 x 0.30 inci (200 x 134.7 x 7.5 mm)

Bobot

11,01 oz (312,0 g)
ingrata-ratayaiku 16,3 oz (464 g)12,03 oz (341,0 g)
ingrata-ratayaiku 16,3 oz (464 g)12,03 oz (341,0 g)
ingrata-ratayaiku 16,3 oz (464 g)

Materi

Bali: Aluminium Bali: Aluminium Bali: Aluminium

Biometrik

Sidik jari (geser)

Informasi para pembeli

Regane

$ 659 $ 829 $ 729 Waca perbandingan lengkap Apple iPad mini vs Apple iPad mini 2 vs Apple iPad mini 3 utawa bandhingake karo telpon liya nggunakake alat Comparison Spesifikasi.