Rega Apple iPhone 11, Pro lan Max lan tanggal rilis

Saliyane spek sing diupdate lan inundasi fitur anyar sing nembe teka karo iPhone 11, Pro lan Max anyar, loro pitakon sing sukses saben pengumuman yaiku 'kapan lagi diluncurake lan pira regane?'
Kita bakal nyoba mangsuli kalorone, nanging luwih becik ujar manawa Apple ngirim paling ora kejutan gedhe karo rega iPhone 11 trio saiki, lan babagan spektrum sing nyenengake nalika ana prihatin rega telpon modern.


Tanggal rilis Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro, lan iPhone 11 Pro Max


Wis pirang-pirang taun, Apple ngumumake iPhone anyar ing Acara Khusus ing wulan September. Ora bisa uwal saka tradhisi kasebut, lan dina iki, wara-wara bakal diterusake rilis tanggal 20 September.
Aja lali, miturut tanggalan pemasaran Verizon Wireless kanggo taun 2019, sing bocor dening Evan Blass nalika pungkasan musim semi, kita ngerti bakal ndeleng peluncuran pungkasan September kanggo kulawarga iPhone 11. Mangkene tabel kabeh woro-woro lan peluncuran iPhone sadurunge, nganti iPhone 11:
PengumumanTanggal rilis
LAN iPhone
9 Januari 200729 Juni 2007
iPhone 3G9 Juni 200811 Juli 2008
iPhone 3GS8 Juni 200919 Juni 2009
Iphone 47 Juni 201024 Juni 2010
iPhone 4S4 Oktober 201114 Oktober 2011
iPhone 512 September 201221 September 2012
iPhone 5S / iPhone 5C10 September 201320 September 2013
Iphone 69 September 201419 September 2014
iPhone 6S9 September 201525 September 2015
iPhone SE21 Maret 201631 Maret 2016
iPhone 77 September 201616 September 2016
iPhone X / iPhone 812 September 20173 November 2017
iPhone XS12 September 201821 September 2018
iPhone 1110 September 201920 September 2019



Rega Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro, lan iPhone 11 Pro Max


Nganti regane regane, ngelingi model 2018 diwiwiti kanthi $ 1000 lan $ 1100 kanggo iPhone XS lan XS Max, para panerusne bakal padha, lan malah duwe panyimpenan wiwitan 64GB sing padha. Bummer.
Nanging, kanthi iPhone 11, Apple narik kejutan sing murah nalika nyuda rega peluncuran kanthi 50 dolar dibandhingake karo rega wiwitan saka sadurunge. Apik banget, luwih-luwih yen sampeyan nganggep kabeh upgrade sing ana ing iPhone 'terjangkau' 2019.
64GB128GB256GB512GB
Apple iPhone 11 / XR$ 699 / $ 599$ 749 / $ 649$ 849 / -n / a
5,8 'Apple iPhone 11 Pro$ 999n / a$ 1149$ 1349
6.5 'Apple iPhone 11 Pro (Max)$ 1099n / a$ 1249$ 1449