Perbandingan beda Apple iPhone 11 Pro vs XS Max

Karo telung iPhone - 11, Pro lan Max - dirilis bebarengan kanggo pisanan, Apple siyap kanggo nutup kabeh rega lan fitur poin entri sing bisa diupdate para upgrade kanthi siji swap.
Ora perlu ngomong, nalika XR minangka iPhone sing paling laris suwene setaun wiwit diluncurake, kita luwih kepengin ngerti apa sing bakal ditawakake ahli waris XS lan Max sing saiki dadi moniker 'Pro' yen dibandhingake karo sadurunge.
Masalah gedhe yaiku upgrade kamera gedhe, mesthine mung duwe owah-owahan desain nyata, nanging ana akeh prabédan sing luwih apik kanggo sing luwih apik sing kudu ditliti kanthi jero kanggo wong-wong sing pengin ngerti manawa iPhone 2019 kudu dianyari kanggo yen sampeyan wis tuku model OLED taun 2018. Priksa.


Desain lan tampilan Apple iPhone 11 Pro Max vs XS Max

Luwih cepet? Nggih Luwih apik Nggih Luwih gedhe? Ora

Elingi jeritane nalika gambar pertama CAD nggawe kulawarga iPhone 2019 sing bakal teka? Apa, area kamera persegi ing sisih mburi, kepiye supaya nistha? Mangkene carane komentar lan responden poling menehi reaksi babagan prekara desain kasebut lan ora bisa ngerteni apa Apple milih desain iki.
Posisi pojok ndhuwur bisa uga nyedhiyakake luwih akeh batere ing ngisor, nanging Mate 20 Pro wis nggawa batere 4100 mAh, lan isih bisa njaga area kamera persegi kanthi simetris. Siji bab sing ana ing pikiran kita yaiku desain & apos; tock 'iPhone 2019 sing dingerteni umume tetep padha karo aturan.
Bisa uga ora ana gunané Apple kanggo panggunaan internal luwih dhisik sajrone taun mung kanggo estetika, mula mung nggedhekake benjolan kamera sing dibutuhake kanggo nyedhiyakake lensa sudhut sing amba. Kit kamera kudu pindhah menyang papan sing anyar, nanging mudhun sumbu vertikal mbutuhake perbaikan komponen ing njero, mula sing ora sopan nanging bisa narik kawigaten bisa dadi luwih disenengi kanggo departemen desain.
Sing, lan kasunyatane Jony Ive wis ora ana maneh kanggo mandheg. Kita bocah, nanging yen sampeyan ndeleng bantalan sing penting iki, sampeyan ora bisa mikir, nanging telpon iki minangka monster kamera, lan bisa uga persis kaya apa sing ditrapake Apple - para pelanggan arang banget aneh sing ora kepengin weruh. liwat saben level megapiksel lan zoom nanging dheweke nanggapi isyarat visual. Singkat crita, ekspansi area kamera minangka siji-sijine sing misahake visual iPhone XS / Max saka duo Pro 11.


Spesifikasi, memori lan batere Apple iPhone 11 Pro Max vs XS Max


Minangka kanggo spesifikasi, beda-beda luwih akeh - luwih cepet, batere luwih akeh, luwih anti banyu. Pangowahan paling gedhe yaiku, pindhah saka Apple A12 Bionic menyang chipset A13 anyar, digawe kanthi proses 7nm generasi kaping loro TSMC sing paling maju. Iki nambah 30% transistor ing 11 Pro lan Max, ngrewangi katrampilan mesin panelusur lan fotografi fotografi komputasi kanthi signifikan, nanging mung ningkatake kinerja ing benchmark sintetik kaya sing bisa dideleng saka perbandingan ing ngisor iki.
Pathokan A12 (kiwa) vs A13 - Perbandingan beda Apple iPhone 11 Pro vs XS MaxPathokan A12 (kiwa) vs A13
Sayange, iPhone anyar ora diwiwiti saka memori 128GB kaya sing dikabarake, lan 64GB saiki ora ana ing endi wae, nanging duwe batere luwih gedhe kanggo ngrekam umur batere ing 11 Pro Max . Nganyarke kabeh-kabeh, simpen kanggo desain lawas sing wis ana rong taun saiki, dikenalake karo iPhone X, lan kita kudu padha maneh, paling ora ing ngarep. Mangkene kabeh bedane ing tata meja sing semilir.
SpesifikasiiPhone XSiPhone XS MaxiPhone 11 Pro
(penerus iPhone XS)
iPhone 11 Pro Max
(penerus iPhone XS Max)
LayarOLED 5,8 inci, 60Hz, Tutul 3DOLED 6,5 inci, 60Hz, Tutul 3DOLED 5,8 inci, 60Hz, Tutul 'Haptic'OLED 6,5 inci, 60Hz, Tutul 'Haptic'
BiometrikID pasuryanID pasuryanID Wajah luwih cepetID Wajah luwih cepet
Prosesor- Apple A12 Bionic
- 2,49 GHz hexa-core (2x Vortex + 4x Tempest)
- TSMC generasi kaping pisanan 7nm
~ 6,9 milyar transistor
- Mesin Neural generasi kaping loro
- Apple A12 Bionic
- 2,49 GHz hexa-core (2x Vortex + 4x Tempest)
- TSMC generasi kaping pisanan 7nm
~ 6,9 milyar transistor
-Mesin Neural generasi kaping loro
- Apple A13 Bionic
- 2,66 GHz hexa-core (2x Vortex + 4x Tempest)
- Proses TSMC generasi kaping kalih (N7 +)
~ 8,9 milyar transistor
- Mesin Neural generasi kaping telu
- Apple A13 Bionic
- 2,66 GHz hexa-core (2x Vortex + 4x Tempest)
- Proses TSMC generasi kaping kalih (N7 +)
~ 8,9 milyar transistor
- Mesin Neural generasi kaping telu
RAM4GB4GB4GB4GB
Panyimpenan64GB / 256GB / 512GB64GB / 256GB / 512GB64GB / 256GB / 512GB64GB / 256GB / 512GB
Batere2659mAh3179 mAh3190 mAh3500 mAh
Ngisi dayaPangisi daya 5W ing kothak
Dhukungan pangisian daya nirkabel
Pangisi daya 5W ing kothak
Dhukungan pangisian daya nirkabel
Pangisi daya cepet (18W) ing kothak
Dhukungan pangisian daya nirkabel
Pangisi daya cepet (18W) ing kothak
Dhukungan pangisian daya nirkabel
Tahan banyunganti 2m sajrone 30 menitnganti 2m sajrone 30 menitnganti 4m sajrone 30 menitnganti 4m sajrone 30 menit
WernaEmas, Ruang Abu-abu, PerakEmas, Ruang Abu-abu, PerakEmas, Grey Space, Silver, Green MidnightEmas, Grey Space, Silver, Green Midnight



Spesifikasi lan fitur kamera Apple iPhone 11 Pro Max vs iPhone XS Max


Dibandhingake karo iPhone XS lan XS Max, iPhone 11 Pro anyar lan adhine sing luwih gedhe entuk tambahan lensa sudhut amba kanggo tambahan sensor utama lan kamera telephoto. Katelu sensor 12MP sing temtu mbantu apike Apple kanggo mbentuk siji foto sing apik saka telung gabungan sensor / lensa sing hebat kanthi nggunakake algoritma pembelajaran komputer lan fotografi komputasional anyar sing bisa ditindakake nalika A13 sing murup.
Kekuwatan pamrosesan mentah sing ora ditemtokake uga ngidini Apple nawakake panenan video wektu nyata, ngganti latar mburi lan nambah efek ing 11 Pro lan Max anyar. Kabeh telung kamera ing Pro lan Max nglumpukake informasi cahya ing sensor dhewe-dhewe kanthi bebarengan, nanging kanthi macem-macem cara Apple gabung kanthi wektu nyata, mula saben kamera bakal ngisi rong liyane ing wilayah sing ora bisa dituju.
Asile? Gambar wengi sing luwih apik, zoom kualitas lan potret, utawa gambar sudhut amba sing ora duwe perspektif khas kleru. Kita ora bisa ngenteni manawa pembangkit listrik fotografi anyar Apple nglawan fotografi komputasi Pixel 4, amarga wektu iki ing Google uga kalebu lensa telephoto kanggo zoom lan potret sing luwih apik.


Rega Apple iPhone 11 Pro Max vs XS Max

Ayo, wong, ora ana sing anyar sing bisa dideleng ing kene!

Serius, yen sampeyan ngenteni Apple miwiti kapal penggedhe ing taun 2019 saka prekara sing kurang apik, sampeyan bakal salah anggep, amarga iPhone 11 Pro jeblug $ 999. Pro Max sing disuplai nganti $ 1449 nalika sampeyan entuk versi 512GB, nanging Apple ngethok XR dening Beniamin lan setengah, dadi yen sampeyan lagi golek pasar kurang saka, sampeyan bisa ngirit. Apa sing sampeyan pikirake babagan upgrade iPhone taun iki?

64GB128GB256GB512GB
Apple iPhone 11 / XR$ 699 / $ 599$ 749 / $ 649$ 849 / n / an / a
5,8 'Apple iPhone 11 Pro$ 999n / a$ 1149$ 1349
6.5 'Apple iPhone 11 Pro (Max)$ 1099n / a$ 1249$ 1449