Tes urip batere Apple iPhone 11 vs XR vs 8 Plus, apa sampeyan kudu nganyari?

IPhone 11 anyar, kaya XR sadurunge, duwe resolusi tampilan ho-hum 828x1792 piksel, ngasilake 326 piksel per inci, utawa mung cukup diarani 'Retina.' 5.5, iPhone 8 Plus, minangka perbandingan, duwe 'rata-rata' kanggo tampilan 1080p standar saiki sing isih duwe kerapatan piksel 401ppi luwih dhuwur tinimbang 6 'iPhone 11.
Amarga kerapatan piksel tampilan seluler bisa uga dadi penyebab utama batere urip batere, kabeh prekara sing padha, kanthi resolusi layar 11 sing kurang bisa digunakake kanggo siji bathi sing ora bisa ditolak - umur batere telpon & apos;
Apple nyathet statistik urip batere resmi kanthi bentuk 'nganti' 15 jam browsing Internet lan 16 jam video-binging kanggo XR. Ora mung iku, nanging Apple bangga banget karo apa sing diraih karo umur batere iPhone XR, yaiku nyebutake 'tahan nganti 1,5 jam luwih dawa tinimbang tidbit iPhone 8 Plus' ing endi wae, amarga iki minangka pelari maraton sadurunge sing pengin dienggo kanggo.


Umur batere Apple iPhone 11 vs iPhone XR vs 8 Plus


Ketik iPhone 11 nganggo batere sing luwih gedhe lan prosesor A13 sing luwih efisien, sing cukup manawa bisa nambah kaping batere XR, miturut pengujian internal Apple, sanajan mung sajrone jam muter maneh video. Nanging, taun iki Apple mandheg nerbitake tes browsing Internet, supaya bisa gumunggung karo Batere '5 jam maneh saka 11 Pro Max dibandhingake XS Max.
Penjelajahan biasane tegese akeh teks ing latar mburi putih, lan nampilake putih minangka skenario paling ala kanggo tampilan OLED ing babagan daya tarik, mula prabédan antara Pro Max lan sing sadurunge bisa uga luwih cilik tinimbang 5 jam sing diiklanake.
Pramila kita mutusake kanggo mbukak tes browsing dhewe, ing endi kita mbukak ulang gambar situs web populer offline lan niru prilaku nggulung, kanggo ngukur keuntungan batere nyata iPhone 11 sadurunge XR lan 8 Plus. Aja lali, kabeh mau nganggo tampilan LCD, sing ora duwe tantangan sing padha karo OLED nalika nuduhake warna putih, mula kita ngarepake prabédan antara 11 lan XR luwih penting ing browsing tinimbang dhaptar Apple kanggo tes puter maneh video.
Apple iPhone 11Apple iPhone XRApple iPhone 8 Plus
Kapadhetan batere / Pixel / Chipset3110mAh / 326ppi / A13 (gen kaping 2nn)2942mAh / 326ppi / A12 (1st gen 7nm)2691mAh / 401ppi / A11 (10nm)
Muter maneh video (tes Apple)17 jam16 jam14 jam
Panggunaan internet (tes Apple)n / a15 jam13 jam
Puter maneh YouTube (tes PA udakara 200 nits)7h 13m5jam 50m5h 23m
Browsing (tes PA ing 200 nits)11h 25m11h 08m9h 58m

Kaya sing sampeyan ngerteni, mung batere 6% ing kapasitas batere ing antarane iPhone XR lan iPhone 11 kanthi paningkatan ketahanan browsing sing padha. Nanging, tes puter maneh YouTube, ngasilake umure batere jam Apple kanthi luwih akeh, lan ganti.
Ing panggunaan campuran, kaya ing test baterei lawas, iPhone 11 uga ngluwihi XR luwih saka sak jam, nuduhake manawa ana toleransi liyane tinimbang kenaikan batere 2942mAh vs 3110mAh.
Umur batere(jam) Sing luwih dhuwur luwih becik Apple iPhone 11 13h 29 mnt(Apik banget) Apple iPhone XR 11jam 1 mnt(Apik banget) Apple iPhone 8 Plus 10jam 35 mnt(Apik banget)
Ngisi daya wektu(menit) Ngisor luwih apik Apple iPhone 11 213 Apple iPhone XR 192 Apple iPhone 8 Plus 178

Apa sebabe umur batere iPhone 11 sing luwih apik dibandhingake karo XR? Amarga kita duwe tampilan LCD sing padha, lan tuwuh kapasitas batere sing ora bisa dianggep, kemungkinane bakal dadi chipset A13 anyar sing digawe kanthi proses 7nm gen kaping pindho.
Anandtech bubar nyoba uji coba rong chipset kasebut, lan ngerteni manawa A13 kasebut udakara 25% luwih efisien tinimbang rata-rata A12, sanajan rada luwih cepet tinimbang sadurunge. Mesthi, efisiensi prosesor luwih murah tinimbang konsumsi daya telpon sakabèhé, dibandhingake karo gambar layar, nanging cukup beda antarane A12 lan A13 kanggo entuk batere ing batere ing iPhone 11 liwat XR.


Apa sampeyan nganyarke menyang iPhone 11?


Nanging, iPhone 8 Plus minangka kesepakatan sing apik banget kanggo handset sing luwih anyar - tampilan, sanajan luwih cilik, dawane piksel sing luwih dhuwur, kapasitas batere luwih cilik, lan prosesor 10nm siji vs loro chipset 7nm ing XR lan 11.
Ya, intine mbandhingake batere iki yaiku nuduhake apa sing sampeyan bathi yen metu saka belenggu pambayaran iPhone 8 Plus rong taun, lan mlumpat menyang iPhone 11 anyar bakal dadi upgrade sing signifikan kanggo ketahanan. ngisi daya tenan.