Pangisi daya Apple iPhone 12 MagSafe ndeleng diskon langka ing Amazon

Pangisi daya MagSafe resmi Apple kanggo iPhone 12 biasane regane regane $ 39 lan jarang ana diskon. Nanging, saiki, Amazon nawakake diskon $ 5.50, sing kalebu diskon paling apik sing bisa dipikolehi kanggo pangisi nirkabel iPhone 12 MagSafe.

Pangisi daya Apple MagSafe

Diskon $ 6 (14%) Tuku ing Amazon
Dadi, yen sampeyan wis tuku telpon saka seri iPhone 12, pangisi daya MagSafe mesthine kudu diduweni, amarga desain magnetik jepret kanthi nyaman menyang iPhone 12 nalika nyedhiyakake daya 15W kanthi nirkabel. Sanajan kesepakatan iki bisa uga ora sepele, iki minangka rega paling apik kaloro pangisi daya MagSafe sing kasedhiya wiwit dirilis.
Kanthi Dina Perdana nyedhaki cedhak (teka ing 21-22 Juni) kita pancen mikir bisa miwiti luwih akeh transaksi kaya iki.
MagSafe minangka sistem aksesoris anyar kanggo seri telpon iPhone 12, sing dipasang ing sisih mburi telpon kanthi magnetik. Pangisi daya MagSafe minangka salah sawijining aksesoris MagSafe paling apik kanggo iPhone 12 , lan nyedhiyakake pangisian daya nirkabel nganti 15W. Mesthine, yen sampeyan duwe mini iPhone 12, sampeyan mung bisa ngisi daya nirkabel nganti 12W.
Sanalika, pangisi daya kompatibel karo Qi, dadi sanajan sampeyan duwe iPhone lawas, kayata iPhone 8 utawa luwih anyar, sampeyan bisa nggunakake minangka pangisi daya nirkabel biasa. Mesthi wae, ora bakal cepet ing sisih mburi iPhone kaya sing ana ing iPhone 12 amarga ora ana magnet ing model iPhone lawas, nanging isih bisa ngisi daya iPhone utawa AirPods sing luwih lawas kanthi casing nirkabel kaya Qi liyane pangisi daya -ertifikasi