Tes urip batere Apple iPhone 12 Mini: pinten langkung awon?

Yen seneng telpon kompak, sampeyan bakal seneng iPhone 12 Mini. Iki kalebu spesies langka: telpon super kompak, luwih cilik tinimbang telpon sing paling cilik ing taun 2020, nanging kanthi ukuran cilik, sampeyan mung ngerti yen bisa uga nggawa sel baterai sing luwih cilik.
Pancen bener: iPhone 12 Mini dilengkapi sel batere 2.227 mAh ing njero, meh setengah ukuran batere akeh mitra Android. Kasunyatane, iki carane batere iPhone 12 Mini kanggo ukuran iPhone liyane ing kulawarga:
  • Kapasitas batere iPhone 12 Mini: 2227 mAh
  • Kapasitas batere Pro iPhone 12/12: 2815 mAh
  • Kapasitas batere iPhone 12 Pro Max: 3687 mAh

Dadi ... kanthi batere cilik, kepiye babagan urip batere nyata? Ya, aja ngarep-arep kewan-kewan batere nanging kanggo ngerti umure batere Mini, kita nglakokake tes batere sing luwih jero lan saiki duwe asil.
Priksa kanthi jero iPhone 12 Review mini ing kene
Apple iPhone 12 mini $ 69999 Tuku ing Apple $ 69999 Tuku ing Verizon $ 69999 Tuku ing AT&T $ 69999 Tuku ing BestBuy $ 69999 Tuku ing T-Mobile


iPhone 12 Mini: Uji Baterai Streaming Video YouTube


jeneng jam Sing luwih dhuwur luwih becik
Apple iPhone 12 mini 5 jam 10 mnt
Apple iPhone 12 6 - 38 min
Apple iPhone SE (2020) 4h 45 mnt
Google Pixel 5 8h 49 mnt
Samsung Galaxy S20 10jam 20 mnt
Samsung Galaxy Z Flip 6h 40 mnt

Yen seneng nonton akeh video ing YouTube, tes iki penting banget kanggo sampeyan.
Batere iPhone 12 Mini suwene 5 jam 10 menit muter maneh video tanpa henti saka 100% nganti telpon mati. Lan iku pancen adoh saka rata-rata, nanging sing menarik, iPhone 12 Mini sejatine luwih dawa tinimbang edhisi iPhone SE 2020. Nanging, iki bakal bertahan kurang saka iPhone 12 lan 12 Pro biasa, sing meh sakjam setengah liyane ing tes sing padha.
Lan kompetisi Android? Dadi, ing tes iki, wis pirang-pirang taun kepungkur! Pixel 5 bakal tahan 8 jam 49 menit ing tes batere video YouTube sing padha, lan Galaxy S20 dadi tangga lagu 10 jam 20 menit, yaiku babagan umur batere iPhone 12 Mini!


iPhone 12 Mini: Tes Batere browsing Web


jeneng jam Sing luwih dhuwur luwih becik
Apple iPhone 12 mini 10h 56 mnt
Apple iPhone 12 12h 33 mnt
Apple iPhone SE (2020) 9jam 5 men
Google Pixel 5 12h 40 mnt
Samsung Galaxy S20 12h 12 mnt
Samsung Galaxy Z Flip 8h 26 men

Tes browsing web nggambarake panggunaan saben dina sing khas: ora ana tugas sing nuntut, cukup browsing lan nggulung telpon, lan tes iki minangka salah sawijining indikasi paling apik babagan umur batere telpon kanggo panggunaan rata-rata.
Warta sing apik yaiku iPhone 12 Mini nindakake tugas sing apik banget, amarga mesthi nganggep batere cilik. Kanthi skor saklawasé 11 jam, ora luwih becik tinimbang iPhone 12 lan 12 Pro, nanging luwih apik tinimbang iPhone SE sing luwih murah lan ora adoh saka saingan Android kanthi ukuran batere meh tikel. Proyek sing apik, Mini!


iPhone 12 Mini: Uji Baterai Game 3D


jeneng jam Sing luwih dhuwur luwih becik
Apple iPhone 12 mini 5 jam 10 mnt
Apple iPhone 12 6h 46 mnt
Apple iPhone SE (2020) 4h 59 mnt
Google Pixel 5 6-5 min
Samsung Galaxy S20 7h 43 mnt
Samsung Galaxy Z Flip 7h 46 mnt

Waduh! Kita wis ndeleng iPhone 12 lan iPhone 12 Pro gagal Pathokan batere game 3D banget , lan iku rada kaget. Telpon wiwit panas ora kaya telpon liyane sing wis dites lan batere mungel. Kita kepengin banget ngerti manawa iPhone 12 Mini ngalami masalah sing padha lan apa sebabe sing nyebabake.
Saiki kita wis nglakokake tes batere game 3D sing padha ing Mini, kita bisa negesake yen ngalami masalah sing padha, nanging amarga duwe batere sing luwih cilik, luwih suwe mung bisa 2 jam 22 menit! Meh ngeculake cepet kaya ngisi! Ora masuk akal!
Lumrahe, kita kudu nyelidiki lan tim investigasi nganggo peralatan game lan wiwit main macem-macem game. Apike, kita nemokake masalah sing padha ing sawetara game, kayata, Minecraft ngalami masalah sing padha kaya sing wis dites lan kita nyoba. Nanging game liyane kayane ora kena pengaruh: Call of Duty Mobile, sing bisa diarani game seluler paling populer ing taun 2020, bisa mlaku kanthi apik. Kasunyatane, kita main udakara jam CoD Mobile (kualitas grafis disetel dadi High High lan frame rate disetel dadi High) lan batere ing iPhone 12 Mini mudhun saka titik wiwitan 71% dadi 52% sawise sejam main. Saiki wis cukup wajar, lan bakal menehi iPhone 12 Mini umur batere game 3D udakara 5 jam.
Saiki, kayane ana game tartamtu supaya A14 bisa mlaku lan ora bisa diluncurake, mula Apos terus-terusan mbanting kekuwatan lan banjur ana masalah. Sampeyan bakal sok dong mirsani piranti sampeyan dadi panas banget lan ngeculake batere kaya edan, dene sawetara game liyane ora bisa ngatasi GPU, utawa paling ora mesthi mbukak kanthi cepet. Kita kepengin ngerti apa nganyari sawetara game kasebut bakal ngubah kahanan lan bakal nglacak masalah iki.


Tembung Pungkasan


Umumé, yen kita ora kudu lali karo masalah sing overheating karo sawetara game, iPhone 12 Mini pancen pancen sukses. Mesthi dudu pemain batere level paling dhuwur, malah ora cedhak, nanging bisa digunakake saben dina lan yen ora meksa banget, mesthine bisa ngatasi dina-dina sing luwih dawa tanpa kringet metu liwat telpon sampeyan bakal seda sadurunge sampeyan bali kerja.