Model Apple iPhone 12 - perbandingan, spek, lan sing paling cocog kanggo sampeyan



iPhone 12 model


IPhone 12 sing kudu sampeyan tuku? Model iPhone 12 anyar menehi akeh korban nalika njawab pitakonan kasebut.
Apple wis mbukak papat iPhone anyar, piranti paling anyar sing wis tau ditangani bebarengan, lan kesempatan kanggo nganyarke saiki katon luwih akeh tinimbang saiki. IPhone 12 sing terjangkau saiki kasedhiya ing rong ukuran sing cocog banget kanggo cocog karo rasa apa wae, dene model Pro sing luwih mewah saiki luwih gedhe tinimbang saiki, lan kanthi alami, kasedhiya karo kabeh fitur utama sing diduweni Apple ing gudang senjata. IPhone 12 Pro Max misuwur minangka iPhone anyar paling maju, sanajan regane uga luwih dhuwur tinimbang sadulur.
Amarga ana akeh pangguna iPhone, mesthine ora ana sing nuduhake yen model sing lawas bakal nemokake seri iPhone 12 sing apik banget. Sanajan kasunyatan manawa iPhone anyar ora ditampilake 120Hz, sing fitur sing apik banget, saiki bisa dadi wektu paling apik kanggo nganyari piranti lawas menyang sing anyar iPhone 12 , iPhone 12 mini , iPhone 12 Pro , utawa iPhone 12 Pro Max : kabeh iPhone duwe salah sawijining chip sing paling cepet lan paling efisien, nampilake tampilan OLED, persiyapan kamera serbaguna, lan pungkasane, nggabungake desain sing paling apik sing ditemokake Apple, yaiku flashback nostalgia ing jaman iPhone 4 / 4s.
Nanging model iPhone 12 sing kudu sampeyan tuku? Kita bakal nemokake dhasar kanthi ngevaluasi saben model anyar lan nggawe manawa telpon iPhone 12 anyar sing cocog kanggo sampeyan.


Spesifikasi mini lan ringkesan iPhone 12


Model Apple iPhone 12 - perbandingan, spek, lan sing paling cocog kanggo sampeyan

Ringkesan mini iPhone 12

Aja nganti moniker 'mini' ngapusi sampeyan: mini iPhone 12 padha banget trampil karo iPhone 12 Pro / 12 Pro Max amarga chipset A14 Bionic ing njero. Mesthi, mung RAM 4GB lan model ndhuwur duwe 6, nanging mesthine ora dadi masalah amarga manajemen memori Apple biasane wis dioptimalake kanthi apik.
  • Tampilan 5,4 inci 2340 x 1080 piksel
  • Kamera 12 MP (Kamera dobel) ngarep 12 MP
  • Hardware RAM Apple A14 Bionic 4GB
  • Panyimpenan 64GB, ora bisa ditambahi
  • Batere 2227 mAh
  • Kowe iOS 14.x


Regane diwiwiti $ 699 kanggo varian 64GB, $ 749 kanggo opsi 128GB, lan $ 849 kanggo versi 256GB. IPhone 12 64GB sing ora dikunci regane $ 729, 128GB - $ 779, lan sing 256GB $ 879.

Apple iPhone 12 mini

- 5,4 ', A14 Bionic, RAM 4GB, dual-camera, 5G

$ 699Tuku ing Apple
Waca liyane:
Telpon 12 mini resmi
iPhone 12 mini vs iPhone SE (2020)
iPhone 12 mini vs iPhone 11


Spesifikasi lan ringkesan iPhone 12


Model Apple iPhone 12 - perbandingan, spek, lan sing paling cocog kanggo sampeyan

ringkesan iPhone 12

Ing iPhone 12 nggayuh iPhone 11, lan sabanjure, iPhone XR minangka iPhone 'terjangkau' ing antrian Apple & apos; Nanging, beda karo iPhone 11 lan iPhone XR, sing meh padha karo siji liyane, iPhone 12 ngetrapake desain anyar, tampilan OLED, lan dhukungan 5G. Kaya dene antrian iPhone 12 liyane, iPhone 12 duwe chipset 5ion A14 Bionic, mula ora bakal ana kompromi ing aspek kinerja.
  • Tampilan 6,1 inci 2532 x 1170 piksel
  • Kamera 12 MP (Kamera dobel) ngarep 12 MP
  • Hardware RAM Apple A14 Bionic 4GB
  • Panyimpenan 64GB, ora bisa ditambahi
  • Batere 2815 mAh
  • Kowe iOS 14.x

Ngomong manawa iPhone 12 minangka iPhone anyar sing regane paling apik, mesthine ora bakal dadi overstatement. Kajaba kamera sing luwih apik, iPhone 12 meh padha karo iPhone 12 Pro, sing luwih laris. Kayane, iPhone 12 nggawe keseimbangan paling apik ing antarane fitur lan rega. IPhone 12 kasedhiya kanggo preorder saiki lan kanthi resmi tekan rak 23 Oktober.

Regane diwiwiti $ 799 kanggo varian 64GB, $ 849 kanggo opsi 128GB, lan $ 949 kanggo versi 256GB. IPhone 12 64GB sing ora dikunci regane $ 829, 128GB - $ 879, lan 256GB yaiku $ 979.

Apple iPhone 12

- 6.1 'Super Retina XDR, Apple A14 Bionic, 5G, Kamera dobel

$ 799Tuku ing Apple
  • Tuku iPhone 12paling tuku (Verizon: AT&T: T-Mobile)

Wacan luwih lanjut:
iPhone 12 resmi: Sugeng rawuh ing 5G
iPhone 12 vs Samsung Galaxy S20 FE
iPhone 12 vs OnePlus 8T



Spesifikasi lan ringkesan iPhone 12 Pro


Model Apple iPhone 12 - perbandingan, spek, lan sing paling cocog kanggo sampeyan

Ringkesan iPhone 12 Pro

IPhone 12 Pro minangka sing paling cilik saka loro iPhone dhuwur mburi anyar. Nalika ndeleng dhisik katon padha karo iPhone 12, iPhone 12 Pro duwe sawetara kekuwatan babagan model sing luwih terjangkau. Nduwe kamera 2x telefoto sing dibantu sensor LiDAR kanggo ukuran jero sing pas, kalorone ora ana ing model sing luwih murah. IPhone 12 Pro nampilake tampilan 6,1 inci (rada gedhe tinimbang 5,8 'ing iPhone 11 Pro) lan diwiwiti kanthi rega $ 1.000, lan tekan ing telung warna teken Apple: perak, grafit, lan emas, minangka uga pilihan warna nomer papat sing anyar, model biru. Panyimpenan kanggo model dhasar 128GB, lan sampeyan uga bisa tuku versi 256GB lan 512GB.
  • Tampilan 6,1 inci 2532 x 1170 piksel
  • Kamera 12 MP (Kamera Triple) ngarep 12 MP
  • Hardware RAM Apple A14 Bionic 6GB
  • Panyimpenan 128GB, ora bisa ditambahi
  • Batere 2815 mAh
  • Kowe iOS 14.x


Regane diwiwiti $ 999 kanggo varian 128GB, $ 1099 kanggo opsi 256GB, lan $ 1299 kanggo versi 512GB, ora preduli manawa operator ora dikunci utawa bebas SIM.

Apple iPhone 12 Pro

- 6.1 'Super Retina XDR, Apple A14 Bionic, 5G, kamera Triple


$ 999Tuku ing Apple

  • Tuku iPhone 12 Propaling tuku (Verizon: AT&T: T-Mobile)

Waca liyane:
iPhone 12 Pro resmi
iPhone 12 Pro vs Samsung Galaxy S20
iPhone 12 Pro vs iPhone 12


Spesifikasi lan ringkesan iPhone 12 Pro Max


Model Apple iPhone 12 - perbandingan, spek, lan sing paling cocog kanggo sampeyan

Ringkesan iPhone 12 Pro Max

IPhone 12 Pro Max nduweni layar 6,7 inci (luwih gedhe tinimbang 6.5 'ing iPhone 11 Pro Max), lan rega dhasar disetel dadi $ 1.100. Kasedhiya ing pilihan warna sing padha: perak, grafit, emas lan opsi biru anyar, lan uga ditawakake kanthi kapasitas panyimpenan sing padha: 128GB, 256GB, lan 512GB.
  • Tampilan 6,7 inci 2778 x 1284 piksel
  • Kamera 12 MP (Kamera Triple) ngarep 12 MP
  • Hardware RAM Apple A14 Bionic 6GB
  • Panyimpenan 128GB, ora bisa ditambahi
  • Batere 3687 mAh
  • Kowe iOS 14.x

Regane diwiwiti $ 1099 kanggo varian 128GB, $ 1199 kanggo opsi 256GB, lan $ 1299 kanggo versi 512GB, ora preduli manawa operator ora dikunci utawa bebas SIM.


Model seri iPhone 12 - Spek lengkap



iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 Pro
iPhone 12
iPhone 12 mini
Tampilan6,7 'Super Retina OLED, 2778x1284 piksel
6,1 'Super Retina OLED, 2532x1170 piksel
6,1 'Super Retina OLED, 2532x1170 piksel
5,4 'Super Retina OLED, 2340x1080 piksel
ProsesorApple A14 Bionic
Apple A14 BionicApple A14 BionicApple A14 Bionic
Panyimpenan128GB, 256GB, 512GB
128GB, 256GB, 512GB
64GB, 128GB, 256GB
64GB, 128GB, 256GB
Kamera12MP wiyar, jembaré 12MP, telephoto 12MP, ngarep 12MP
12MP wiyar, jembaré 12MP, telephoto 12MP, ngarep 12MP
12MP wiyar, jembaré 12MP, ngarepe 12MP
12MP wiyar, jembaré 12MP, ngarepe 12MP
Batere
3687mAh
2815mAh2815mAh2227mAh



IPhone 12 sing paling cocog kanggo sampeyan?


Yen sampeyan minangka bagean saka ekosistem lan biasane dadi iPhone paling gedhe lan paling apik, wis nggunakake iPhone 11 Pro Max utawa iPhone XS Max, utawa mung nyoba sing paling apik, mula ora ana cara liya. : sampeyan kudu dhaptar dhaptar iPhone 12 Pro Max.

Yen umume seneng ukuran layar lan tilas sakabehe iPhone XR / iPhone 11 / iPhone 12, nanging pengin luwih akeh, iPhone 12 Pro anyar katon cocog banget kanggo sampeyan. Wis kabeh, sanajan rega sing luwih terjangkau saka iPhone 12 bisa uga nyatakake warta buruk kanggo iPhone 12 Pro.

IPhone 12 kudu dipikirake karo sumpah iPhone 11 utawa XR. Nanging aja nganti dadi faktor sing mbatesi: iPhone 12 rumangsa minangka entri sing apik banget ing ekosistem Apple lan kudu dadi dhaptar sing paling cendhak dening pangguna Android sing gelem ngalih. Yen sampeyan isih duwe iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7 Plus utawa iPhone 8 Plus, mula iPhone 12 kudu dipikirake.

Yen sampeyan isih nggunakake iPhone sing luwih lawas lan luwih cilik, kayata iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8, utawa iPhone SE (gen kaping 1), mula iPhone 12 anyar kasebut mesthine bakal narik minat sampeyan. Iki minangka iPhone anyar paling cilik, kanthi tampilan 5,4 inci, nanging amarga desain sing rame banget, apike luwih kompak tinimbang piranti 4,7 inci kanthi desain lawas. Dadi, wong-wong sing ora pengin telpon gedhe mesthine bisa nemokake match sing digawe ing swarga karo iPhone 12 mini.


Transaksi iPhone 12 paling apik ing taun 2021


Priksa penawaran paling apik ing seri iPhone 12 kanthi ngunjungi link ing ngisor iki.


Wacan luwih lanjut:
iPhone 12 Pro Max saiki resmi nganggo 5G, triple camera, lan liya-liyane
iPhone 12 Pro Max vs Galaxy Note 20 Ultra iPhone 12 Pro Max vs iPhone XS Max