Kecepatan ngisi daya adaptor Apple iPhone 12 / Pro 18W vs 20W vs 5W vs MagSafe

Kanggo kabeh Apel Argumentasi sing ramah alam, kasunyatane yaiku seri iPhone 12 anyar ora ana apa-apa ing kothak kajaba telpon lan kabel. Kabel USB-C nalika iku, mula yen sampeyan ora duwe bata, kabel lan earphone sing ana ing toko, bukak menyang toko sampeyan arep ngrampungake set Apple, amarga perusahaan kasebut saiki wis saiki dadi IKEA saka dununge elektronik konsumen.
Sing apik, Apple nyedhiyakake iPhone 2020 kanthi ngisi daya nirkabel MagSafe cepet , lan nerbitake pangisi daya 20W anyar, ing njaba kothak, ing toko-toko. Yen sampeyan kepengin weruh suwene wektu kanggo nggawa batere iPhone 12 lan 12 Pro menyang 100% saka negara sing rusak, utawa nganggo charger 5W lan 18W Apple sing isih ana ing omah sampeyan, ing kene scoop.
UgaWacan:



Apple iPhone 12 Pro 20W kacepetan ngisi daya


  • 102 menit (1 jam lan 42 menit)
  • Adaptor MagSafe mung sing bakal ngasilake pucuk 15W

Pangisi daya 20W anyar sing dienggo Apple bebarengan karo iPhone 2020 dudu bongkahan sederhana saka pangisi daya iPhone 11 Pro / Max 18W ing kothak kasebut. Sejatine sing ngirim kapal anyar iPad Air 4 , supaya sampeyan bisa nggunakake sing bisa diijolake.
Sampeyan uga paling cocog kanggo ngisi daya iPhone 12 / Pro cepet yen sampeyan ora duwe bata 18W ing jaman biyen, amarga regane luwih murah tinimbang adaptor iPhone 11 Pro / Max ing kothak kasebut.
Iki minangka rincian wektu ngisi daya nggunakake adaptor daya Apple iPad Air 4 & apos;
  • ing 15 menit - 27%
  • ing 30 menit - 55%
  • ing 45 menit - 74%
  • ing 1 jam - 85%
  • ing 1 jam 30 menit - 95%
  • BAYARAN 100% LENGKAP - 1 jam 58 menit



Adaptor Apple iPhone 12 Pro 18W ngisi kacepetan


  • 106 menit (1 jam lan 46 menit)

Taun kepungkur, Applepungkasanembuwang bata cilik 5W kanthi rega $ 999 lan iPhone sing luwih dhuwur, lan dikirim iPhone 11 Pro lan 11 Pro Max kanthi pangisi daya 18W ing kothak kasebut. Dina-dina iku, kaya semangat taun kabisat sing wis kliwat, iPhone 2020 ora ana ing kothak kasebut .
Dheweke uga ora duwe 5W, utawa liya-liyane, dadi yen sampeyan nganyari saka iPhone 11 Pro / Max, luwih becik sampeyan tetep ngisi daya pangisi daya. Kita wis ndeleng longsor tawaran iPhone sing ora ana pangisi daya ing Craigslist lan eBay, nanging kita salah, intine yaiku nggunakake biaya iPhone 12 lan 12 Pro anyar nganggo bata 18W.
Sanajan Apple ujar manawa pangisi daya cepet iPhone 12 mung kompatibel karo adaptor $ 19 20W, daya lawas 18W sampeyan bakal ngisi iPhone 12 Pro udakara wektu adaptor 20W kasebut.



Apple iPhone 12 Pro MagSafe pad kacepetan ngisi daya nirkabel


  • 176 menit (2 jam lan 56 menit)
  • Rega bundel adaptor MagSafe lan 20W bakal ngasilake sampeyan meh sewidak dolar

Menapa malih, yen sampeyan butuh sing anyar pangisi daya nirkabel MagSafe sing bisa dipasang kanthi magnetik kanggo nambah model iPhone 12 kanthi puncak 15W daya sing dijanjekake Apple, sing mung bisa dipikolehi nganggo bata 20W sing anyar.
Ora uga pangisi daya MacBook 96W MacBook bakal njamin kacepetan ngisi daya paling luweh karo MagSafe, amarga output paling cepet lan apos khusus dirancang kanggo dipasangake karo adaptor 20W anyar. Kadhangkala kurang akeh, ing ngisor iki watt output saben pangisi daya paling apik ing Apple nalika digandhengake karo MagSafe:
  • Apple & Apos; Adaptor Daya 20W - 15W
  • Apple & Apos; Adaptor Daya 18W - 13W
  • Adaptor Daya MacBook Pro Apple 96W apos - 10W




Adaptor Apple iPhone 12 Pro 5W ngisi kacepetan


  • 187 menit (3 jam lan 7 menit, 32% sak jam)

Sabanjure ing dhaptar iPhone sing ngisi keluhan yaiku kahanan nalika sampeyan nganyarke saka iPhone 11, utawa sing sadurunge. Banjur sampeyan mung kudu nggunakake charger 5W kuno Apple, lan, pracaya, sampeyan luwih becik adol sing kasebut bebarengan karo telpon sing sampeyan nganyarke, amarga butuh maneh kanggo ngisi iPhone 12 anyar, sanajan duwe batere luwih cilik tinimbang iPhone 11 Pro, lan uga iPhone 11.


Ngisi daya iPhone 12 Pro kanthi kacepetan adaptor 61W utawa 96W paling dhuwur ing Apple


Sing paling apik disimpen pungkasan, amarga toko sudhut Apple uga adol bata 61W USB-C utawa 96W ... MacBooks, sanajan pabrikan Android saiki wis ngisi daya pangisi daya 65W nganggo telpon.
Hei, kita nyathet rekor 32 menit sing dibutuhake kanggo ngisi batere OnePlus 8T & apos; 4500 mAh gedhe nganggo siji adaptor kasebut, apa bata Apple 61W uga bisa nggawe sihir sing padha yen sampeyan mbuwang $ 69?
Mesthi ora, amarga batere ing OnePlus 8T dipérang dadi rong bagean sing diisi bebarengan, ditambah simbiosis kabel-pangisi daya telpon luwih saka nomer output bata murni, amarga kudu disinkronake lan dikelola kanthi tliti kanthi sirkuit kabeh rute ngisi daya, wiwit saka outlet, nganti kimia batere.
Kaya adaptor 61W ora bakal nggawe pucuk MagSafe ngeculake wattage sing luwih apik tinimbang pasangan 20W resmi, uga ora bakal ngisi iPhone 12 luwih cepet tinimbang adaptor 20W anyar Apple.