Umur batere Apple iPhone 12 Pro Max: kabeh apik kajaba siji perkara iki

Ana rong alasan gedhe kenapa sampeyan pengin iPhone 12 Pro Max tinimbang iPhone anyar liyane: tampilan sing luwih gedhe lan batere sing luwih gedhe.
Pancen, iPhone 12 Pro Max dilengkapi sel batere 3.687 mAh, sing paling gedhe kabeh iPhone anyar. Nyatane, iki carane ukuran batere iPhone 12 Max dibandhingake karo ukuran batere ing iPhone liyane ing kulawarga:
  • Kapasitas batere iPhone 12 Mini: 2227 mAh
  • Kapasitas batere Pro iPhone 12/12: 2815 mAh
  • Kapasitas batere iPhone 12 Pro Max: 3687 mAh

Baterai sing gedhe banget (kanggo standar iPhone) bisa ngasilake asil urip batere nyata, nanging ora ana cara kanggo ngerti iki tanpa dites. Lan nyoba kita tindakake! Kita nglakokake tes batere sing luwih jero supaya sampeyan ngerti persis apa sing sampeyan ngarepake Pro Max lan batere sing luwih gedhe.
Uga wacanen kanthi jero Review iPhone 12 Pro Max ing kene Apple iPhone 12 Pro Max $ 109999 Tuku ing BestBuy $ 109999 Tuku ing Target $ 1099 Tuku ing Apple $ 109999 Tuku ing Verizon * Ya, rega diskon bakal kasedhiya minangka bagean saka mbesuk Penawaran Perdana , dadi elingake.



iPhone 12 Pro Max: Uji Baterai Streaming Video YouTube


jeneng jam Sing luwih dhuwur luwih becik
Apple iPhone 12 Pro Max 8h 37 mnt
Apple iPhone 11 Pro Max 8h 58 mnt
Apple iPhone XS Max 5 jam 25 mnt
Apple iPhone 12 Pro 6,5 mnt
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 7h
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 10jam 29 mnt
Google Pixel 5 8h 49 mnt
OnePlus 8T 8jam 48 mnt

Nonton video ing YouTube minangka hiburan favorit wong akeh, lan YouTube bisa ngganti TV kanthi gampang kanggo sawetara wong, mula tes iki minangka indikasi sing apik banget babagan umur batere sing bisa diarep-arep saka iPhone 12 Pro Max anyar ing kasunyatan.
Dadi suwene suwene? 12 Pro Max ngetung 8 jam 37 menit ing tes batere streaming video YouTube, mung kurang saka taun kepungkur iPhone 11 Pro Max, sing ngetung 8 jam 58 menit ing tes sing padha. Lan iku pancen ora nggumunake, sawise kabeh, Pro 12 Max anyar duwe sel batere luwih cilik tinimbang sadurunge.
iPhone biasane minangka pemain sing ora apik banget ing tes iki, nanging bubar sawetara telpon Android ilang banget. Contone, Note 20 Ultra kaget banget ing tes iki, kanthi biji mung 7 jam, kurang saka iPhone 12 Pro Max. Model S20 Ultra sing sadurunge, iPhone ngalahake kanthi skor 10 jam 29 menit. Aja lali manawa sampeyan uga bisa nambah telpon favorit menyang grafik iki lan ndeleng kepiye kinerja ing tes iki, kemungkinan gedhe kita wis nyoba!


iPhone 12 Pro Max: Uji Baterei Browsing Web


jeneng jam Sing luwih dhuwur luwih becik
Apple iPhone 12 Pro Max 14jam 6 mnt
Apple iPhone 11 Pro Max 12h 54 mnt
Apple iPhone XS Max 8h 33 mnt
Apple iPhone 12 Pro 12h 35 mnt
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 11h 57 mnt
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12h 23 mnt
Google Pixel 5 12h 40 mnt
OnePlus 8T 10h 54 mnt

Sanajan batere ukurane luwih cilik dibandhingake taun kepungkur & iPhone 11 Pro Max, 12 Pro Max anyar bisa ngalahake wates kanthi wates sing cilik, nanging ora pati penting. 12 Pro Max anyar suwene 14 jam 6 menit ing tes browsing web. Tes iki minangka sing paling ringan sing kita lakoni lan minangka gambaran apik babagan carane telpon bakal nahan tugas dhasar saben dina kaya browsing web lan nggulung.
Apike, sanajan akeh telpon Android sing duwe batere luwih gedhe (S20 Ultra nduweni sel 5.000mAh), iPhone 12 Pro Max dioptimalake kanthi apik kanggo panggunaan semacam iki lan sejatine luwih dawa tinimbang kabeh. Dadi, yen sampeyan maca akeh ing web lan nindakake beban kerja sing luwih entheng, 12 Pro Max bakal gampang nggawe sampeyan umur dawa.


iPhone 12 Pro Max: Uji Baterai Game 3D


jeneng jam Sing luwih dhuwur luwih becik
Apple iPhone 12 Pro Max 8jam 1 mnt
Apple iPhone 11 Pro Max 7jam 30 mnt
Apple iPhone 12 Pro 6h 46 mnt
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 7jam 17 mnt
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 9jam 12 mnt
Google Pixel 5 6-5 min

Yen sampeyan wis maca babagan Tes batere iPhone 12 lan iPhone 12 Pro , uga kita Tes batere iPhone 12 Mini , sampeyan wis ngerti manawa iPhone paling pungkasan gagal pathokan batere game 3D kanthi spektakuler, mula ora bakal kaget yen sampeyan ngerti manawa iPhone 12 Pro Max pancen kurang apik kaya liyane telpon. Telpon wiwit panas ora beda karo telpon liyane sing wis dites lan batere leleh kaya es krim pistachio nalika panas. Ya, Pro Max luwih dawa luwih dawa tinimbang telung iPhone anyar liyane amarga duwe batere luwih gedhe, nanging skor iki kurang normal.
Lumrahe, kita kudu neliti! Kita nggayuh cape superhero lan peralatan game, yaiku dolanan! Kita wiwit main macem-macem game lan ngerti masalah sing padha ditiru ing sawetara game. Contone, Minecraft ngeculake batere, lan game liyane kaya ora kena pengaruh. Call of Duty Mobile sing populer mlaku kanthi apik tanpa telpon dadi panas lan saluran batere udakara 15% sak jam. Iku luwih wajar, lan bakal menehi iPhone 12 Pro Max umur batere game 3D luwih saka 6 jam.
Dadi, diselidiki lengkap: kayane game tartamtu ora dioptimalake kanggo chip Apple A14 anyar sing kuat lan ora bisa diluncurake, ora nempatake tutup lan cepet batere cepet banget. Untunge, iki ora mengaruhi kabeh game.


Tembung pungkasan


Yen sampeyan dudu pemain game, kemungkinan sampeyan bakal kesengsem karo batere ing 12 Pro Max. Lan yen sampeyan isih, sampeyan bakal tetep apik kajaba sampeyan kesandhung karo salah sawijining game bermasalah sing ngilangi batere kanthi ora normal.
Apa kesan sampeyan karo iPhone 12 Pro Max? Suwene apa batere sampeyan?