Apple dilaporake ngilangi antrian headphone Beats

UPDATE:9To5Macwis nerbitake konflik laporan nolak rencana Apple kanggo ngilangi merek Beats. Klaim yen strategi kasebut 'dudu salah siji sing kudu dianggep ana ing meja Apple' lan ujar manawa perusahaan kasebut ora duwe 'rencana kanggo ngupayakake'. Crita asline diterusake ing ngisor iki:
###
Beats Electronics diduweni dening Apple ing 2014 minangka bagean saka kesepakatan paling gedhe ing sejarah. Merek kasebut wiwit saya kuat, nanging laporan anyar digawe dening Jon Prosser nyaranake Apple saiki wis siyap pensiun jeneng Beats.

Pamitan kanggo headphone Beats


Apple mlebu pasar earphone nirkabel sejatine kanthi banter banget ing pungkasan taun 2016. AirPods kanthi cepet dadi earphone nirkabel sing paling laris ing planet iki, sanajan regane sing cukup larang, lan isih duwe judhul sing paling penting saiki.
Perusahaan ngetutake pasangan asli kanthi versi gen kaping loro ing Maret 2019 lan AirPods Pro sing mbatalake swara ing Oktober 2019. Iki mbantu Apple ngirim 58,7 yuta unit pungkasan taun kepungkur, sing menehi pangsa pasar 54,4% per data pasar.
Apple saiki dipercaya bisa digunakake kaya BeatsX AirPods X earphone nirkabel nganggo kabel sing nyambung kanggo olahraga lan mlaku. Pasangan saka headphone premium kuping premium regane $ 350 lan dirancang kanggo njupuk Bose lan Beats dhewe uga bisa digunakake.
Sawise produk anyar iki dilebokake, bakal ana tumpang tindih antarane lineup headphone Apple lan Beats. Pramila perusahaan sing dipimpin Tim Cook dilaporake arep ngilangi barisan Beats sajrone taun ngarep.

Apple kayane nyoba nyuda inventaris


Rencana jangka panjang iki uga bisa nerangake sebabe Apple nawakake diskon gedhe kanggo antrian Beats saiki. Contone, Powerbeats Totally Wireless, umure kurang saka setaun nanging wis didiskon $ 50 sing akeh banget ing situs web resmi.
Apple uga njupuk keputusan kanggo nyuda rega headphone kuping Beats Solo Pro kanthi jumlah sing padha - $ 50.
Minangka bagean saka upaya sing luwih gedhe kanggo nyuda inventaris Beats, Apple dingerteni nawakake diskon karyawan nganti 40% kanggo antrian headphone Beats sajrone pandemi COVID-19.
Apa Apple duwe produk Beats liyane kanggo taun 2020, nanging Beats Powerbeats 4 sing bubar diumumake bisa dadi produk Beats pungkasan sadurunge mungkasi merek.