Apple nglumpati USB-C ing iPhone 12 / Pro 5G sadurunge taun ngarep

Sanajan nggunakake USB-C ing iPad Pro ing taun 2018 lan malah nyoba konektor populer ing sawetara prototipe iPhone ing taun-taun pungkasan, Apple milih maneh supaya cocog karo seri iPhone sabanjure kanthi port Lightning sing dimiliki.

Apple ngrencanakake taun liyane dadi Kilat


Pocak Fudge nduweni rekam trek sing cocog nalika mbocorake Apple. Ing sawetara wulan pungkasan dheweke wis nuduhake iPhone 12 Pro sketsa sing mbukak tata letak kamera anyar lan rinci sawetara fitur iOS 14.
Saiki, tipster kasebut ujar manawa prototipe USB-C iPhone 12 sing lagi dienggo internal durung diwenehi lampu ijo kanggo produksi. Apple malah mutusake tetep karo konektor Lightning eksklusif, sing pisanan dikenalake ing iPhone 5 ing 2012.
Ketik kanggo menang smartphone anyar saka hadiah Ting Mobile lan PhoneArena!
Iku ora nggumunake amarga umume wong saiki percaya Apple ora bakal nggunakake USB-C ing iPhone. Ora kaya ngono, raksasa Cupertino diarepake bakal selokan plabuhan lan Fudge nglaporake laporan sadurunge babagan gerakan kasebut sing bisa kedadeyan pas taun ngarep iPhone 13 .
Apple nglumpati USB-C ing iPhone 12 / Pro 5G sadurunge taun ngarepApple ora nduwe rahasia babagan wawasan nirkabel ing mbesuk ing taun-taun pungkasan, nanging teknologi nirkabel sing ana durung bisa cocog karo sing padha karo kabel. Mula, Fudge yakin Apple bakal ngenalake macem-macem jinis pangisi daya ing taun 2021.

Apple pungkasane bisa pamitan menyang Kilat ing taun 2021


Daripada meksa mayuta-yuta pelanggan kanggo tuku pangisi daya nirkabel nganggo iPhone anyar, bocor sing diklaim Apple ngrencanakake pangisi daya magnetik kaya Konektor Cerdas sing pungkasane bakal ngganti Lightning nalika ngenalake taun ngarep.
Informasi iki nyengkuyung saran sing digawe dening Jon Prosser ing pungkasan wulan April sawise gambar iPhone 12 Pro Max CAD sing dituduhake nampilake Konektor Cerdas, sawijining barang sing ora ana ing produk pungkasan.
Ora ana kabar manawa fitur kaya Konektor Cerdas bakal tikel minangka konektor aksesoris iPhone, nanging Prosser ujar manawa Apple ora duwe rencana kanggo dhukungan Apple Pencil saiki. Rencana kasebut pungkasane bisa diganti, nanging dhukungan ora kudu diarepake taun ngarep.
Analis Ming-Chi Kuo sadurunge ngumumake manawa Apple ngrencanakake mbusak kabeh port saka premium iPhone 13 Pro Max ing taun 2021. Nanging, Leaker Fudge kayane percaya konektor pengisian daya anyar bisa ana ing kabeh seri iPhone 13, kalebu non -Model Pro.
Apple nglumpati USB-C ing iPhone 12 / Pro 5G sadurunge taun ngarepPunapa mawon rencana final, pamindhahan kasebut bisa dadi game-changer kanggo kabeh industri pengisian nirkabel. Yen Apple ngetrapake kabeh kanthi bener, panjaluk pangisi daya nirkabel bisa nambah kanthi dramatis sawise diluncurake.
Apple dhewe bisa nggunakake switch kanthi aksesoris dhewe, sawijining prekara sing bakal nambah popularitas pangisi daya nirkabel sanajan kadhang ora gampang digunakake lan asring luwih alon tinimbang pangisi daya tradisional.
Gosip ujar manawa perusahaan kasebut nggarap rong pangisi daya nirkabel saiki. Salah sawijine bisa dipasarake minangka AirPower Mini lan dilaporake bakal bisa ngisi siji produk sekaligus, dadi cocog banget karo iPhone 13.
Sing ngupayakake pad pengisian daya sing luwih gedhe kudu bisa ngupayakake AirPower sing, kaya konsep asli sing ora nate diluncurake, kudu bisa ngisi telung produk sekaligus - iPhone, Apple Watch, lan sepasang AirPod .