Apple Watch Series 6: 40mm vs 44mm, ukuran Apple Watch Series 6 sing paling cocog kanggo sampeyan?

Ing Apple Watch Series 6 , paling warna-warni Apple Watch nganti saiki, nampilake fitur kesehatan lan fitness sing anyar, ngawasi oksigen getih, lan aplikasi ECG kanggo ngawasi irama jantung sampeyan. Kajaba iku, kabeh fitur keren kasebut dikemas ing desain persegi panjang sing apik lan modern. Kasus Apple Watch Series 6 kasedhiya ing aluminium, stainless steel, utawa titanium , lan kita wis nerangake beda antarane opsi kasebut . Nanging babagan ukuran apa? Yen sampeyan kepengin weruh ing antarane Apple Watch Series 6 40mm lan 44mm, waca terus nalika mbahas babagan bedane.


Apple Watch Series 6 40mm


Apple Watch Series 6: 40mm vs 44mm, ukuran Apple Watch Series 6 sing paling cocog kanggo sampeyan?Sing jelas, 40mm duwe tampilan sing luwih cilik tinimbang Apple Watch 6 44mm. Kajaba ukuran tampilan, umume jam tangan sing luwih cilik. Contone, yen sampeyan duwe pergelangan tangan sing luwih cilik, sampeyan bisa uga milih varian iki amarga 44mm sing luwih gedhe bisa katon lan krasa akeh banget. Pikiran sampeyan, bisa uga ora pas!
Apple ujar manawa Apple Watch Series 6mm 40mm bakal cocog karo pergelangan tangan 130-200mm, dadi elinga. Kajaba iku, Apple Watch 6 40mm minangka varian ringan kanggo loro kasebut, sanajan mung sawetara gram.


Apple Watch Series 6 44mm


Apple Watch Series 6: 40mm vs 44mm, ukuran Apple Watch Series 6 sing paling cocog kanggo sampeyan?Tampilan Apple Watch Series 6 44mm pancen luwih gedhe. Nanging, iku ora mung katon. Tampilan 44mm nduweni piksel luwih akeh, lan teks bisa katon rada gedhe ing sawetara panggonan. Kajaba iku, bobote sawetara gram maneh yen 40mm.
Bakal pas karo pergelangan tangan 140-220mm, dadi yen bangkekan sampeyan ana ing sisih sing luwih gedhe, mesthine bakal dadi pilihan sing luwih apik kanggo muter 44mm.


Bedane antarane Apple Watch Series 6 40mm vs 44mm:

  • Apple Watch Series 6 40mm: tampilan 1,57 inci kanthi resolusi 494 x 324
  • Apple Watch Series 6 44mm: tampilan 1,78 inci, résolusi 448 x 368

Apple Watch Series 6 (40mm)

- (44mm)

$ 399Tuku ing Apple

Apple Watch Series 6 (40mm)

- (44mm)

$ 399Tuku ing BestBuy

Apple Watch Series 6 (40mm)

- (44mm)


$ 399Tuku ing Target

Apple Watch Series 6 (40mm)

- (44mm)

Tuku ing Amazon

Ukuran pergelangan tangan sing cocog kanggo Apple Watch Series 6


Sanajan cocog karo ukuran tangan sampeyan kudu dipikirake sadurunge tuku Apple Watch, sawetara wong bisa lolos tanpa dipikirake. Umume, kanggo level kenyamanan sing luwih apik, sampeyan kudu entuk Apple Watch sing cocog karo ukuran pergelangan tangan, nanging ing sawetara kasus, bedane ukuran pergelangan tangan ora bakal bisa tuku. Contone, pergelangan tangan sampeyan udakara 150mm, mula sampeyan bisa milih loro pilihan kasebut. Nanging, iku luwih becik nyoba Apple Watch ing Apple Store lokal kanggo manawa sampeyan seneng karo penampilan sampeyan lan apa sing sampeyan rasakake ing bangkekan.
Apple Watch Series 6: 40mm vs 44mm, ukuran Apple Watch Series 6 sing paling cocog kanggo sampeyan?
Uga, elinga yen dawa band sing kasedhiya biasane cocog karo ukuran jam tangan. Iki tegese biasane band cilik ora kasedhiya kanggo pita 44mm lan gedhe kanggo 40mm, lan sanajan ora bisa ditemokake, bisa uga luwih angel ditindakake.


Apple Watch Series 6 40mm vs 44mm: Rega


Apple Watch Series 6 44mm sing luwih gedhe yaiku varian sing luwih larang. Kanggo model Apple Watch Series 6 standar, 40mm regane $ 399, dene 44mm Apple Watch 6 regane $ 429. Yen sampeyan milih varian sing luwih larang, kayata sing nganggo stainless steel utawa titanium, regane uga udakara $ 50 luwih kanggo Apple Watch 44mm.
Mriksa metu: Tawaran Apple Watch paling apik saiki


Kesimpulan


Apple Watch Series 6: 40mm vs 44mm, ukuran Apple Watch Series 6 sing paling cocog kanggo sampeyan?Pungkasane, kabeh dadi pilihan sampeyan, amarga sampeyan bisa uga pengin jam tangan sing luwih gedhe, sanajan sampeyan duwe bangkekan cilik, utawa sebaliknya. Kajaba beda ukuran lan bobot sing jelas ing ndhuwur, desain, warna case lan band, uga kabeh fitur premium lan macem kanggo Apple Watch Series 6 kasedhiya kanggo varian 40mm lan 44mm.

Apple Watch Series 6 (40mm)

- (44mm)


$ 399Tuku ing Apple

Apple Watch Series 6 (40mm)

- (44mm)



$ 399Tuku ing BestBuy

Apple Watch Series 6 (40mm)

- (44mm)

$ 399Tuku ing Target

Apple Watch Series 6 (40mm)

- (44mm)

Tuku ing Amazon
Liyane babagan Apple Watch Series 6: