Apple Watch Series 7 tanggal rilis, rega, fitur lan warta

Rilis Apple Watch Series 7 isih adoh; nanging, kita saiki wiwit ngrungokake desas-desus lan entuk bocor babagan smartwatch sing bakal teka Apel . Kita sejatine ngerti, manawa Apple ngluncurake jam tangan anyar saben taun wiwit 2015, mula meh bisa uga Apple Watch Series 7 bakal tiba ing pungkasan taun 2021. Apple Watch Series 6 dirilis bebarengan karo jam tangan sing luwih ramah anggaran, dilucuti Apple Watch SE , sing nggawe kita kepengin weruh apa Apple Watch Series 7 bakal diiringi karo Apple Watch SE 2. Nanging, kita durung bisa ngrungokake babagan apa wae.

Yen sampeyan kasengsem karo apa sing bakal ditampilake Apple Watch Series 7 lan upgrade apa sing bakal ditindakake ing pasar smartwatch, iki minangka papan kanggo sampeyan. Ing kene, kita nglumpukake kabeh rumor lan bocor Apple Watch 7, nalika metu, uga spekulasi adhedhasar pengalaman babagan apa sing diarepake ing Apple Watch Series 7.

Sampeyan bisa nemokake ... Langsung menyang bagean:
Apple Watch Series 6Apple Watch Series 6

Apple Watch Series 7 Tanggal rilis


  • pertengahan September 2021 (samesthine)
Kaya sing wis dingerteni, pandemi kasebut pancen nggegirisi pasar teknologi seluler ing taun 2020, lan sanajan kita ndeleng Apple mbatalake pengumuman seri iPhone 12 , perusahaan kasebut bisa mbukak Apple Watch Series 6 lan ing Apple Watch SE tanggal 15 September 2020, kaya sing diarepake. Wis pirang-pirang taun, Apple ngumumake Apple Watch anyar ing sawijining acara ing dina Selasa, pertengahan September, kanthi tanggal rilis resmi dina Jumuah (padha, utawa minggu sabanjure).
Analis industri terkenal Ming-Chi Kuo uga ujar sadurunge manawa Apple Watch Series 7 bakal diluncurake ing paruh kaping loro taun 2021, mula kita ora bisa nemoni manawa mangu-mangu manawa kita bakal bisa ndeleng Apple Watch 7 ing wulan September taun iki.


Apple Watch Series 7 Regane


  • Bisa uga udakara $ 399 (samesthine)
Amarga kasunyatane isih cukup awal kanggo bocor rega Apple Watch Series 7 ditampilake ing jagad teknologi, kita durung nate krungu babagan spesifik babagan rega jam tangan premium sing bakal teka. Kita ngerti manawa rega Apple kanggo jam tangan premium wis pirang-pirang taun wis konsisten. Ya, kita duwe Apple Watch SE sing regane regane $ 279, nanging kita ora ngarepake rega bakal regane murah kanggo Apple Watch 7 kajaba Apple mutusake golek sawetara pembaharuan rega, sing kita mesthi durung mesthi.
Saiki, taruhan paling aman yaiku nganggep Apple Watch Series 7 bakal regane apa sing ditindakake Apple Watch 6: varian GPS-mung, 40mm yaiku $ 399, varian LTE $ 100 maneh. Sing 44mm luwih gedhe mesthi luwih larang, lan Apple uga nawakake titanium premium kanggo kasus kasebut sing regane luwih larang.

Priksa metu kita Transaksi Apple Watch paling apik artikel


Desain lan Tampilan Seri Apple Watch 7


Tip paling anyar babagan desain Apple Watch Series 7 & apos; nuduhake manawa para desainer Cupertino wis bisa ngrampungake bezel jam tangan pintar; nanging jam tangane dhewe bakal, miturut Mark Gurman, luwih kenthel. Iki bisa uga ateges Apple wis ngrancang batere luwih gedhe.

Pangowahan desain penting liyane sing diarani laporan kasebut ana gandhengane karo tampilan Seri 7 & apos; Dilaporake bakal duwe teknik produksi laminasi tampilan anyar, sing bakal nggawe tutup ing ndhuwur tampilan sing luwih tipis. Mula, tampilan nyata bakal luwih cedhak karo permukaan: pamindhahan sing bakal nambah pepadhang lan visibilitas luwih akeh.

Analis terkenal Ming-Chi Kuo ujar sadurunge manawa dheweke ngerteni perubahan desain gedhe sing bakal teka ing Apple Watch Series 7, dilaporake 9to5Mac . Analis ora nyebutake rincian apa wae, kajaba sing nemtokake minangka pangowahan faktor-faktor. Ya, pancen bakal narik kawigaten yen Apple mbuwang bentuk persegi dowo sing Apple Watches bisa dingerteni, nanging mesthine ora bakal teka saka perusahaan sing wangkal ditinggalake dening akeh 'kedudukan' nganti pirang-pirang taun ing telpon (lan isih ana) duwe!). Mungkin sing kasebut ing ndhuwur yaiku desain ulang cilik lan tampilan sing diarani Kuo.

Bubar, bocor gedhe banget YouTuber Jon Prosser menehi gambaran babagan tampilan desain. Dheweke wis bocor rendering adhedhasar file CAD saka Apple Watch Series 7, lan kita bisa ndeleng smartwatch saiki duwe pigura sing rata lan ora dibunderake sing katon ing Apple Watches saiki. Pangowahan desain sing alus iki cocog karo tampilan seri iPhone 12 lan iPad Pro (2021). Apple kayane nggawe pinggiran kasebut ora landhep kaya ing iPhone 12, mesthine supaya ora nggali tangan ing pangguna.

Apple Watch 7 dilaporake duwe pigura logam sing rata, dudu sing bunderApple Watch 7 dilaporake duwe pigura logam sing rata, dudu sing bunder
Uga ditemokake ing gambar sing nduwe gambar kaya tombol mahkota digital Apple Watch Series 7 lan versi sisih ndhuwur padha karo tampilan sadurunge. Kita ngerteni beda ukuran speaker ing Watch, nanging saiki, alasan kenapa pangowahan iki durung dingerteni. Kayane Seri 7 bakal tetep kompatibilitas karo band Apple Watch sing wis ana, nanging bocor ora menehi katrangan babagan ukuran jam tangan.


Prender liyane digawe dening Prosser nampilake warna sing bisa digunakake kanggo Apple Watch 7

Apple-Watch-Series-7-ijo-lan-biru
Kajaba iku, bocor nyatakake warna ijo uga diluncurake kanggo Seri 7 uga. Kita ngerti manawa Apple wis nyoba tes eksperimen, mula kita ora bakal yakin 100% manawa Apple Watch 7 sing ijo bakal dirilis ing wulan September, dadi elinga.

Kita bisa ndeleng Apple Watch Series 7 sing ijo ing wulan SeptemberKita bisa ndeleng Apple Watch Series 7 sing ijo ing wulan September
Apple Watch Series 6 ngenalake desain jam tangan anyar, sing diarani Solo Loop, tanpa bagean sing tumpang tindih, sing bisa dipasang ing pergelangan tangan lan dicopot. Apple uga pertama kaline ngenalake Product RED ing Apple Watch karo Apple Watch 6. Dadi, kita kudu ngenteni apa perbaikan desain liyane sing wis disimpen Apple Watch Series 7. Kita bisa kanthi aman ngarep-arep sawetara warna band sing apik lan temtunipun luwih praupan Watch anyar.

Kajaba iku, Mark Gurman saka Bloomberg ujar manawa Apple bisa uga nggunakake versi Apple Watch sing angel, sing ditujokake kanggo atlit. Dheweke ujar manawa bahan casing Watch & apos bisa uga digawe karet supaya bisa tahan luwih saka goresan tinimbang opsi sing saiki kasedhiya (aluminium, stainless steel, lan titanium). Saiki, dheweke bener-bener ujar manawa Apple Watch sing kasar iki mesthine bakal dadi varian saka Seri 8, tinimbang Seri 7.



Apple Watch Series 7 Spesifikasi lan Fitur


Ora ana sing ngerti babagan spesifikasi Apple Watch 7 sing bakal teka, nanging kita ngerti manawa bakal ndeleng perbaikan sajrone Apple Watch Series 6. Kanthi cara sing pas, kita isih durung bisa ngerteni. Saiki kita wis krungu Seri 7 bakal nggawa chipset seluler S7 sing luwih cepet.
Minangka babagan fitur fitur, Apple Watch Series 7, miturut laporan paling anyar sing asale Mark Gurman , ora bakal nampilake kabar angin ngawasi glukosa getih non-inavsive , bertentangan karo apa sing diarani rumor sadurunge.

Nanging, ngawasi gula getih ora mesthi mbebasake rilis Apple Watch mbesuk. Isih ana kemungkinan Apple bisa uga ngerti carane nindakake prekara sing kudu ditindakake Paten Apple karo Paten A.S. lan Merek Dagang kasunyatan. Nanging, ora wektu iki.

Ilustrasi saka patenIlustrasi saka paten
Kita ngerti fitur sing gegandhengan karo kesehatan sing penting kaya ngawasi glukosa getih kudu akurat banget kanggo njamin kesehatan lan keamanan pangguna ora bakal beresiko. Makane, sebabe biasane durung siyap wektu kanggo Seri 7.
Laporan Mark Gurman & apos; ing Apple Watch Series 7 uga nyebutake smartwatch bakal kasedhiya kanthi konektivitas nirkabel sing luwih apik kanthi nganyari ultra-wideband.
Minangka fitur Apple Watch Series 7 liyane, kita ngarepake manawa fitur Apple Watch 6 uga bakal kasedhiya ing 7 kasebut. Saiki, Apple Watch Series 6 dilengkapi ngawasi ECG, ngawasi turu, lan ngawasi saturasi oksigen, uga deteksi ngumbah tangan lan pangeling. Fitur kasebut minangka mupangat sing gegandhengan karo kesehatan sing ana ing Apple Watch. Kita isih ora duwe desas-desus manawa fitur kasebut bakal bisa nambah dandan saka Apple utawa ora.
Babagan liyane sing menarik sing wis dingerteni sadurunge babagan Apple Watch Series 7 asale saka aplikasi paten sing menehi saran Cupertino bisa nyopot mesin Taptic saka Apple Watch 7 lan ngasilake umpan balik haptic sing disenengi pangguna Apple Watch nganggo batere.

Ilustrasi saka patenIlustrasi saka paten
Miturut paten, batere bakal dipasang ing layar jam tangan lan bakal bisa ngasilake umpan balik haptik yen dibutuhake. Kasunyatane, yen paten iki ndeleng cahya produksi, bakal ngewangi akeh ruangan ing awak Apple Watch kanggo sel batere sing luwih gedhe. Elinga, manawa, kanthi paten, aplikasi kasebut dhewe ora bisa njamin yen fitur utawa desain sing disebutake bakal digawe. Isih ana akeh paten sing ora bisa ngasilake.
Liyane paten nyaranake manawa Apple uga kalebu ngawasi tekanan getih ing jam tangan sing bakal teka, muga-muga, Apple Watch 7. Pemantauan tekanan getih wis ana ing kompetisi: Galaxy Watch 3 nduweni, lan disetujoni uga karo FDA, sanajan kudu dikalibrasi saben wulan kanggo nuduhake asil sing bener.


Apple Watch Series 7 Urip batere


Ya, wis ana sawetara paten babagan umur batere ing Apple Watch sing bakal teka. Sing wis kasebut sadurunge babagan mesin haptik sing dicopot, yen Apple bisa digunakake, bakal ngidini sel batere sing luwih gedhe dilebokake ing Apple Watch.
Kajaba saka iku, ing a paten sing ditemokake dening PatentlyApple , perusahaan kasebut nemokake solusi karo band Apple Watch sing wis ngemot batere kanggo nambah umur batere jam.

Desain kasebut kayane ora Apple, nanging kita bakal weruh apa sing bakal ditindakake Cupertino kanggo njamin umur batere sing luwih apik ing smartwatch mbesuk.
Kanggo konteks, Apple Watch Series 6 ora ngasilake panguripan batere sajrone Apple Watch Series 5, lan umur batere smartwatches dirating nganti 18 jam dening Apple. Ing kita Apple Watch 6 maneh , smartwatch suwene udakara 18 jam kanthi sawetara olahraga, lan malah bisa tahan luwih saka siji daya yen sampeyan ora bisa. Sampeyan isih kudu ngerti kepiye lan manawa Apple Watch Series 7 bakal ditambah ing departemen umur batere.


Apple Watch Series 7 lan liyane Apple News