Apple ora bakal meksa sampeyan nganyari iOS 15 yen sampeyan duwe iOS 14 kanthi nyaman

Kanthi edhisi (mung online) 2021 WWDC (Konferensi Pengembang Seluruh Dunia) pungkasane diwiwiti dina iki, kabeh perhatian media lumrahe diarahake menyang versi sabanjure Apple & apos; sistem operasi sing populer, sing bakal diluncurake ing bentuk stabil ing sawetara titik ing musim gugur.
Nanging ing pamindhahan sing ora biasa, raksasa teknologi sing berbasis Cupertino njaga iOS 14 (kanthi cara) sawise mbukak lan rinci babagan terusan kanthi ... intine njupuk kaca saka bukune Google & apos;
Kaya sing dilaporake dening MacRumors , Apple rencana nggawe iOS 15 nganyari opsional kanggo saben pamilik kabeh iPhone sing saiki lan sadurunge sing layak nggawe piranti lunak kabisat wiwit wulan September. Temenan, ora ana sing kepeksa nggunakake gunakake kanggo nginstal iOS 14 utawa OS lawas yen wis kasedhiya.
Nanging nganti taun iki, yen sampeyan pengin njaga keamanan ponsel & apos, sampeyan luwih dhisik kudu ngupayakake versi iOS utama apa sing paling anyar. Kanthi tembung liyane, sampeyan bisa nolak mlumpat ing trek iOS 14, kayata, nganti sampeyan rumangsa nyaman ditinggalake iOS 13, nanging saka sudut pandang keamanan, mbebayani banget yen ora suwe banget.
Iki ora bakal kedadeyan maneh nalika iOS 15 mbukak akeh, kaya sing diarani massa bakal ditawakake pilihan nyata ing antarane & apos; fitur paling anyar lan sekumpulan update keamanan paling lengkap 'ing tangan siji lan fitur sing rada lawas sanajan dikombinasikake karo' nganyari keamanan penting 'ing liyane.
Sanajan rumangsa ora ana gandhengane karo pangguna, wong liya mesthi bakal nikmati kesempatan ngenteni lan ndeleng manawa iOS 15 sing stabil lan lancar dibuktekake nalika diluncurake sadurunge nganyari. Sampeyan uga bisa nggantung menyang iOS 14 sing sampeyan tresnani yen sampeyan wedi karo sing kuna iPhone 6s, 6s Plus, SE gen pertama, utawa iPhone 7 bakal nemoni masalah nalika nggunakake fitur paling anyar saka Apple & apos;
Kanthi misahake promosi OS utama lan tambalan keamanan 'penting' kanggo piranti sing padha, mesthi wae sing ditindakake Google lan mitra nggawe perangkat keras seluler, ing salawas-lawase. Ing jangka cendhak, Apel Pamindhahan sing ora khas iki bakal nyebabake tingkat adopsi iOS 15, nanging sawise sawetara wektu, kita ora ngarep-arep akeh wong sing tetep nganggo versi lawas.
Kajaba iku, ana sing ngandhani manawa perusahaan wis ngerti yen iki bisa nyebabake masalah mini-fragmentasi, sing artine sampeyan bakalpungkasanekudu entuk iOS 15 kanggo terus nampa update keamanan.