Mini 5G iPhone 12 saka Apple saiki bisa dadi duweke sampeyan kanthi gratis tanpa kudu dagang apa-apa

Diwenehake iPhone 5 sing aktif 5G sing populer wis kabukten intine langsung bat, pancen apik tenan yen dheweke njupuk wektu suwe kanggo salah siji saka telung panyedhiya layanan nirkabel AS kanggo ngluncurake kesepakatan pisanan Apel Powerhouse & apos; kompak 2020.
Kita bakal ngomong diskon $ 700 lengkap sing kasedhiya (meh) ora ana senar Verizon (kabeh operator utama) sajrone (winates) wektu. Sing nggawe rega wiwitan handset 5,4 inci dadi ... $ 0, lan kabeh sing kudu sampeyan lakoni kanggo entuk freebie manis iki yaiku 'tuku' 64GB iPhone 12 mini 5G kanthi rencana Unlimited.
Apa sampeyan nindakake kanthi rega eceran biasa ing telpon utawa karo rencana pambayaran piranti, sampeyan bakal nemokake total $ 699.99 ing kredit promo sing ditrapake ing akun sampeyan sajrone rong taun. Kanthi tembung liyane, yen sampeyan milih cicilan saben wulan, sampeyan mbayar $ 29,16 saben wulan nganti ... iPhone 15 teka.

Apple iPhone 12 mini

5G, 64GB

$ 0 $ 69999 Kadaluwarsa
Nalika T-Mobile bubar nggawe gelombang serius kanthi promosi Dina Ibu iPhone 12 lan 12 gratis , bedane utama saka apa sing ditawakake Big Red yaiku sampeyan ora kudu dagang ing piranti apa wae sing ana saiki.
Sampeyan uga ora kudu mlumpat liwat gelungan liya utawa nemokake kahanan tambahan, lan cukup apik, potongan rega $ 700 ing ndhuwur kasebut ditrapake kanggo varian panyimpenan 128 lan 256GB saka iPhone 12 sing bisa nganggo 5G uga, nggawa sing angel $ 50 lan $ 150 saben.
Elinga yen iki urusan online mung bakal kadaluwarsa ing pungkasan minggu, lan pirang-pirang model wis didaftar minangka backordered ing situs web resmi Verizon nalika nulis, dikirim sajrone pirang-pirang minggu (paling dhuwur ) yen sampeyan cepet-cepet nyelehake pesen supaya bisa.
Sanajan spektakuler durung sukses ing upaya kanggo nggawa handset kompak kanthi gaya, ing iPhone 12 mini entuk sawetara ulasan sing cukup kuat taun kepungkur, terus ditampilake ing dhaptar 2021 Telpon paling apik ing apos; dhuwit bisa tuku lan bisa dibantah grahana anggaran telpon paling apik 5G ing kana babagan kekuwatan mentah (paling ora) saiki sampeyan bisa entuk bocah ala sing murah iki regane $ 0.