Acara woro-woro 5G iPhone 12, Pro, lan Max Apple bisa uga tiba ing Dina Perdana 2020

UPDATE: Amazon nyetel Dina Perdana 2020 tanggal tanggal 13-14 Oktober , bentrok karo potensi Apple & apos 13 Oktober acara pengumuman iPhone 12 2020 tenan
Kayane minggu kapindho wulan Oktober bakal dadi wektu sing rame ing bidang elektronik konsumen, kaya nalika & apos; Dina Perdana Amazon Tanggal 2020 bisa uga tiba, lan, kaya sing saiki kita sinaoni, iPhone 12 acara woro-woro seri bisa langsung diluncurake.
Cukup nalika ngerti manawa Amazon wis ngilangi plancongan para buruh gudang ing Periode 13-20 Oktober kanggo Hari Perdana 2020 , sumber operator negesake manawa 13 Oktober bakal dadi dina nalika Apple bakal nyekel acara peluncuran iPhone 12 khusus uga
Sadurunge, kita ngarepake Apple bakal nganakake acara kasebut ing minggu tanggal 12 Oktober, dina Senin, adhedhasar sawetara desas desus babagan wektune, nanging, Acara Apple Watch 6 lan iPad Air 4 tiba dina Selasa , ora angel dingerteni manawa dina kaping pindho ing minggu kasebut yaiku jadwal pengumuman anyar Apple saiki.


Tanggal rilis Apple iPhone 12 Pro lan Max


  • 16 Oktober 2020

Apple ngumumake Apple Watch 6 lan Watch SE, uga iPad 8 2020 ing dina Selasa, 15 September, lan dirilis dina Jumuah, September 18. Amarga iku, kita ora ngarepake nyasar saka jadwal peluncuran Jumuah umume, mula tanggal rilis iPhone 12 bisa tanggal 16 Oktober.
Gosip ujar manawa Apple pisanan bakal nerbitaké modhal sing luwih umum saka papat model anyar, yaiku 6.1 'iPhone 12 Max, lan 6.1' 12 Pro , nalika cara 5.4 'iPhone 12 lan 6.7' 12 Pro Max sing luwih apik, bakal tekan sawetara minggu mengko, tanggal 6 November, utawa malah tanggal 13 November.
Nalika sumber nyebutake masalah rantai pasokan amarga kendala coronavirus, aporo angel ora nggambarake departemen pemasaran Apple kanthi ujar manawa ana jadwal rilis iPhone 12 sing ditarik.
Pungkasan, para adopsi awal sing kepengin banget bakal miwiti apa wae sing Apple buwang menyang pasar wiwitane, lan penghasilan hype bakal tetep paling dawa nganti Natal, lan bisa uga diwiwiti ing taun 2021, yen Apple ngluncurake iPhone paling cilik lan paling gedhe mengko. saka biasane.