IPad 9.7-inci Apple (model paling anyar) didol ing Best Buy kanthi varian 32 lan 128GB

Nalika versi iPad Pro anyar lan lawas wis didol kaping kaetung bubar ing macem-macem pengecer pihak katelu sing dipercaya , panuku sing kasengsem saka Tablet paling anyar 9,7 inci Apple & rsquo; umume luwih angel golek skor diskon ing taun entry level & rdquo; iPad.
Iku rada aneh, ndeleng kepiye carane iPad generasi kaping pitu kanthi layar 10-inch luwih gedhe lan bezel sing luwih cilik yaiku samesthine bakal diluncurake kanthi resmi , kajawi mini iPad sing nyegerake ngetutake jejak model 2015.
Ora jelas apa sing bisa kedadeyan ing iPad (Gen kaping 6) ing wektu kasebut, nanging yen sampeyan ora penasaran utawa cukup sabar ngenteni lan ngerteni, Best Buy saiki lagi adol 9.7-incher sing dirilis Maret 2018 nganti Tabungan $ 75.
Sampeyan bisa nyukur 75 dolar saka rega dhaptar iPad mung Wi-Fi kanthi ruang panyimpenan internal 128GB utawa tuku konfigurasi 32GB (uga mung panyambungan Wi-Fi) regane $ 50 luwih murah tinimbang biasane.
Sing nggawe iPad 32 gig 2018 mudhun dadi $ 279.99 sing cukup wajar, dene model level paling dhuwur entuk $ 354.99 nalika nulis iki kanggo para pecandu digital kanthi anggaran sing cukup angel.
Kaloro varian kasebut kasedhiya ing lapangan cat abu-abu, emas, lan perak, kualifikasi langganan Apple Music 90 dina gratis (mung pangguna anyar), uga layanan keamanan Webroot Internet nem wulan gratis, biasane regane $ 29,99.
Iki ora sepisanan ora katon 2018 iPad 9.7-inci didol kanthi rega kasebut, nanging saiki, Best Buy mesthi dadi papan sing paling apik kanggo tabungan paling terkenal ing tablet paling dhuwur ... ing segmen sub- $ 400. Cukup kuat lan apik gayane, slate kasebut dilengkapi pemindai bekas driji retro, umur batere lintang, lan dhukungan Apple Pencil (stil nyata kasedhiya kanthi kapisah).


Priksa transaksi ing kene