AirPods Apple lan AirPods Pro saiki didol kanthi rega murah saiki

Apple AirPods kanthi Kasus Pengisian Kabel

Generasi 2, Kelas A Direnovasi, Garansi 90 Dina

$ 9499$ 159Kadaluwarsa

Apple AirPods Pro

Pembatalan Noise Aktif, Kelas A Direnovasi, Garansi 90 Dina

$ 15499$ 249Kadaluwarsa
Minangka sukses luar biasa minangka AirPods Apple pancen wis kabukten wiwit generasi pertama diluncurake maneh ing 2016, persaingan sing intensif saiki diwenehake dening merek sing beda-beda kaya Samsung, Xiaomi, JBL, LG, Oppo, lan ... uga akeh wong liya sing dhaptar ing kene pancen ora bisa earbud nirkabel sing paling populer ing donya & apos; kanggo adol rega 'normal'.
Mula, apike sing paling dhuwur AirPods Pro lan gen nomer loro & apos; biasa ' AirPods luwih asring ora kasedhiya ing diskon substansial saka pengecer utama AS kayata Amazon, Best Buy, lan Walmart. Transaksi pembunuh paling anyar babagan unit 'kelas A' sing dianyarake diwiwiti saka e-tailer duweke Amazon, dudu raksasa e-commerce dhewe, kanthi garansi penjual 90 dina kalebu lan pengiriman standar gratis sing ditawakake kanggo anggota Perdana.
Kita temenan ngomong babagan Woot, sing umume urip maneh Adol AirPods Pro mung sedina didol saka minggu kepungkur sajrone 24 jam maneh, nalika nambah promosi sing apik banget ing AirPods non-Pro taun 2019 kanthi kasus pengisian daya kabel menyang persamaan kanggo langkah sing apik.
Yen sampeyan nemoni masalah nalika milih antarane rong model kasebut, mula apike ora angel njupuk keputusan. Yen sampeyan ora bisa nggunakake $ 154.99 lan ora nate mutusake rute mbenakake, AirPods Pro ora bakal diraguhi. earbuds nirkabel paling apik kanthi pambatalan swara aktif sampeyan bisa tuku ... kanggo masangake karo iPhone.
Kangge, pangguna handset Android bisa uga pengin nganggep Samsung uga padha nyengsemake Galaxy tunas Pro , sing kedadeyan kaya ngono regane paling sithik 150 dolar saiki ing kahanan anyar, sadurunge narik pemicu.
Babagan AirPods entri gen nomer loro, mesthine ora gampang nyuda $ 94,99 saben pasangan nalika isih bisa dibantah ing antarane earbuds nirkabel paling apik sing kasedhiya saiki ... ing krenjang rega kasebut. Kurang teknologi ANC sing canggih bisa menehi ganti rugi karo kinerja audio sing mantep, umur batere sing cukup, lan kenyamanan sing ora ana tandhingane.
Mesthi wae, sampeyan duwe akeh alternatif sing bisa dipikirake yen sampeyan ora bakal tuku Apel , kalebu Amazon sing anyar Echo Buds nomer loro , sing kasedhiya kanthi pambatalan swara aktif ing dek $ 119,99 utawa luwih.