AirPower Apple & apos; ngilangi dadi udhara sing tipis, kecepatan ngisi daya nirkabel iPhone XS lan XR durung ditemtokake

Telung iPhone anyar , sing diupdate banget Apple Watch lineup, Pro iPad dirancang kanthi drastis , kanggo HomePod sing regane murah , sawetara AirPods seger , kuping sing kebacut Headphone merek Apple , lan sing wis kasep Mat pengisian nirkabel AirPower . Mungkin pangarepan kita ora wajar mung kanggo siji acara pengumuman produk.
Oke, kita pancen ngarep-arep bisa ngenteni wektu suwene 90 menit, sing umume suwene kedadeyan kasebut. Nanging nalika anané gen nomer loro (utawa mudhun) Speaker pintar HomePod (bisa uga) bisa dibenerake, angel dingerteni apa sing kedadeyan karo AirPower.
Apple ora umum banget kanggo Apple mbukak utawa nggodha produk mung kanthi komersial supaya bisa dirilis sawetara wulan, nanging bocah nakal iki dadi perusahaan & rsquo; vaporware paling dawa bali ing wulan Juni.
Saiki September 2018, sing artine pangisi daya nirkabel dadi siji, amarga wis diantemi menyang pasar dening Samsung & rsquo; Duo Charger Nirkabel dirilis bareng Galaxy Note 9 wulan kepungkur.
Iki ora bakal ala yen Apple nyoba njlentrehake tantangan produksi tinimbang tumindak kaya AirPower sing ora ana. Ora, sampeyan ora lali apa-apa, amarga ora ana sing ngakoni anane aksesoris basis Qi sajrone shindig iPhone XS, XS Max, lan iPhone XR wingi.
Luwih elek maneh, saben nyebutake AirPower kaya wis ilang saka situs web resmi Apple, sing artine produk kasebut wis dibatalake. Paling ora, tegese ora bakal katon awan maneh, mbutuhake kerja tambahan utawa bisa uga latihan reimagine lan rebranding.
Loro-lorone, yen sampeyan mikir tuku salah siji saka telung iPhone anyar, sampeyan bakal tetep milih opsi pihak katelu kaya basis pangisi daya nirkabel Mophie, Belkin Ngedongkrak pad pengisian nirkabel, utawa Logitech Powered ngisi daya nirkabel.
Apa sing luwih menarik yaiku Apple nyimpen detail minimal babagan kemampuan ngisi daya nirkabel iPhone XS lan XR sajrone intine 12 September. Ora ana akeh info ing spek & ldquo; teknologi & rdquo; bagean saka rong kaca web resmi utawa ing Apple Newsroom, sanajan kaca mburi XS lan XS Max diarani 'ldquo; ngaktifake ngisi daya nirkabel luwih cepet.'
Persis apa tegese tetep ing udara, nanging kanthi iPhone X, 8, lan 8 Plus sing ndhukung kacepetan pangisian daya nirkabel 7.5W, wong bisa nganggep iPhone XS lan XS Max bakal nambah ante nganti 10 watt, bisa uga iPhone XR katutup ing 7,5 watt.