Applebeats Beats Powerbeats Pro luwih murah tinimbang ing Best Buy, nanging ora suwe

Kaya sing disaranake dening laporan pasar dirilis sawetara wulan kepungkur , Saingan utama Apple ing industri earbuds nirkabel sing sejatine bisa uga ... Apple tinimbang Samsung , Xiaomi , JBL , Sony , lan perusahaan-perusahaan utama lan minor liyane sing ora kaetung sing intine melu perang AirPods sing sukses banget saben minggu liyane.
Iku jelas amarga Apple-digawe Ngalahake Powerbeats Pro luwih larang regane tinimbang alternatif AirPods rata-rata, saengga raksasa teknologi adhedhasar Cupertino luwih akeh dhuwit tinimbang Samsung, kayata entuk saka Galaxy Buds. Nanging ora kaya AirPod sing misuwur ing pasar Apple, Powerbeats Pro bisa dituku kanthi diskon akeh saka pengecer resmi resmi kayata Amazon utawa Tuku Paling Apik .


Priksa kesepakatan ing kene



Sing terakhir duwe papat pilihan warna headphone nirkabel asli sing sporty iki sing didol kanthi rega luwih murah tinimbang $ 129.99 sepasang, sing nuduhake $ 120 gedhe saka $ 249,99 MSRP. Iki 48 persen markdown, nanging penting kanggo disorot kasebut dudu unit anyar sing bakal dibahas ing kene. Nanging, sampeyan bakal ndeleng aksesoris sing dianyari saka Geek Squad, sing ateges tim ahli lan teknisi Buy Best kanggo fungsionalitas lengkap lan aspek anyar saka Powerbeats Pros sing akeh diskon.
Dipriksa kanthi ketat kanggo mesthekake 'standar kinerja lan kualitas paling dhuwur' bisa dipenuhi, uga ngresiki lan dipulihake menyang setelan pabrik asline, earbud nirkabel sejatine $ 130 uga kudu diwenehi garansi 90 dina, sanajan Best Buy ora jelas nyebutake manawa ing kaca produk resmi.
Kasedhiya nganggo warna ireng, 'gadhing', 'angkatan laut', lan lumut ', Powerbeats Pro ora menehi kompromi babagan kualitas audio lan umur batere nalika janji bakal menehi' kenyamanan lan stabilitas ringan. ' Dibandhingake karo AirPods Pro , bocah-bocah ala iki ora duwe teknologi pembatalan swara aktif utawa kasus pengisian daya nirkabel sing kasedhiya, nanging cukup hebat, Powerbeats Pro bisa bertahan kaping pindho anggere 'sepupu' kasebut kanthi siji daya.
Sampeyan ora pengin narik pemicu sanalika sampeyan ora mikir yen bayi-bayi sing paling terjangkau ing kahanan sing dianyarake, amarga kesepakatan pembunuh Best Buy bakal kadaluwarsa ing pungkasan dina.