Apple & Apos; iPad mini (2019) lagi didol kanthi rega wiwitan Jum'at Hitam 2020

Diluncurake kanthi komersial udakara telung taun setengah sawise mini iPad kaping papat, tablet diminutif paling anyar saka Apple bisa dianyarke kanthi cepet karo tampilan sing luwih gedhe , bezel sing luwih tipis, lan teknologi pangenalan bekas driji Tutul ID ing layar ing antarane liyane.
Nganti kedadeyan kasebut (utawa luwih becikyeniku pancen kelakon), iPad mini 5 ing 2019 isih rumangsa minangka usul nilai sing apik banget kanggo wong sing ora duwe apike desain tradisional kanthi wates gedhe ing saindenging panel 7.9 inci klasik, ngarep gaya lawas sing apik sensor sidik jari sing dipasang kaping pindho minangka tombol ngarep, lan kamera selfie 7MP konvensional.
Biasane regane $ 399 utawa luwih, Apel A12 Bionic-powered slate lagi ing Advertisement kanggo minangka sethitik minangka $ 334,99 karo pancen ora strings ditempelake. Yen sampeyan cepet-cepet, Amazon malah bisa njamin mini iPad diskon (2019) sing bakal teka sadurunge Dina Valentine & Apos , nanging sayang, rasa emas snazzy sing cenderung populer ing taun iki isih kalebu rega regane biasa.
Sing nggawe pemburu murah tresna karo tablet iPadOS ukuran pint sing kudu milih antarane proyek cat abu-abu perak lan papan nganti konfigurasi penyimpanan 64GB tingkat entri sing kasedhiya ing diskon 16 persen kasebut.
Kita temenan ngomong babagan varian mung Wi-Fi sing cukup kuat, tahan lama, lan landhep 7,9-incher ing kene, lan yen sampeyan kepengin weruh, kesepakatan anyar sing mateni iki cocog karo mini iPad kaping lima & apos; titik rega murah kabeh-wektu pangguna bali ing Black Friday kanggo model 64 manggung tanpa dhukungan LTE.
Yen diomongake, sampeyan bisa uga bakal kuciwa yen slate sing diaktifake mRNA mung ditandhani $ 26.45 ing warna abu-abu kanthi ruang penyimpanan digital lokal 64GB lan malah kurang saka opsi warna liyane lan varian panyimpenan 256 gig. . Kangge, kabeh model 256GB non-LTE didol udakara 20 dolar kurang saka biasane, yaiku ... rada luwih apik tinimbang ora ana apa-apa.