IPhone 11 Pro Apple & apso mudhun dadi $ 0 ing kesepakatan anyar sing luar biasa lan ora mbutuhake perdagangan

Kamis iki, lan pelanggan Verizon sing mburu murah bisa uga wis ngerti apa tegese. Bener, operator jaringan seluler paling gedhe ing AS wis miwiti tawaran akhir minggu mung online sing apik tenan, lan percaya utawa ora, promosi utama minggu iki malah luwih apik tinimbang sing ditawakake operator awal wulan iki panuku iPhone 11 Pro .
Ya, handset 5.8-inch pungkasan sing dirilis 2019 saiki kasedhiya kanthi rega sing luwih murah tinimbang $ 240. Kasunyatane, pembangkit listrik Apple A13 Bionic luwih murah tinimbang sadurunge, kanthi Big Red sejatine ora bisa mudhun luwih murah tinimbang iki.
Kanggo entuk Apel & iPhone 11 Pro pancen gratis, sampeyan mesthine kudu memenuhi sawetara syarat utama, nanging yen sampeyan ora ngerti babagan jinis tawaran kasebut, mula sampeyan ora bakal nemokake kondhisi khusus sing mbatesi utawa ora nyenengake. .

Apple iPhone 11 Pro

64GB, Macem-macem Werna, Jalur Anyar lan Rencana Tanpa Wates dibutuhake

$ 0 $ 99999 Kadaluwarsa
Kita mung ngomong babagan mbukak baris layanan nirkabel anyar (kanthi anyar utawa sing wis ana Verizon akun) lan milih rencana Unlimited 'layak', tanpa melu perdagangan utawa nomer port malah ora entuk rencana cicilan saben wulan kanggo entuk total $ 999.99 ing kredit tagihan saben wulan.
Diskon sing pancen gedhe banget ditrapake kanggo varian panyimpenan 64 lan 256GB saka bocah lanang sing kurang kompak iki kanthi tampilan OLED sing apik lan sistem kamera ngarep triple sing apik banget, sampeyan bakal eling, sing tegese hoarder digital isih kudu mbayar $ 150 sing terakhir
Ora liya-liyane dhuwit telpon paling apik bisa tuku sawise diluncurake 5G iPhone 12 sing digunakake 5G taun kepungkur, iPhone 11 Pro mung LTE bisa uga luwih apik ing pirang-pirang cara tinimbang saiki budget 5G telpon paling apik , ora kanggo sebutno ing telpon paling apik $ 400 ing kana.
Aja lali, sampeyan mung duwe nganti Minggu, 27 Juni kanggo njaluk iPhone 11 Pro gratis sampeyan ... kajaba yen perkara iki kalebu conto saka sedulur sing dudu Pro, sing didol $ 0 lan luwih saka ing Verizon suwene telung minggu saiki.