Mini iPad paling anyar ing Apple didol kanthi rega Black Friday sing gedhe saiki

Yen sampeyan nemoni alangan ngatasi puluhan gedhe Transaksi Black Friday 2020 kasedhiya ing saindenging negara ing ... meh kabeh sing sampeyan butuhake ing musim preinan babagan piranti seluler lan gadget kabeh jinis kanggo penawaran tablet sing padhet, Amazon katon mung kanthi tenang miwiti adol mini iPad anyar sing luar biasa.
Kita wis jelas ngomong babagan gen kaping 7.9-incher sing dirilis udakara 18 wulan kepungkur, sing durung nampa terusan lan bisa uga bener diterusake nalika Apel iPhone sing bisa dilipat kaping pisanan apike metu.
Nganti saiki, sampeyan bisa entuk saben model iPad-mung iPad Wi-Fi (2019) ing antarane $ 64 lan $ 69 kurang saka biasane, padha karo diskon sing apik wiwit 13 nganti 16 persen saka rega dhaptar & apos. Iki bisa uga ora keprungu kaya bubrah bumi Kesepakatan iPad Black Friday (amarga ora bisa dibantah), nanging sanajan umure wis cukup tuwa, bocah nakal sing kompak iki tetepe ora ana tandhingane karo segmen sub-8 inci, sing nerangake kenapa kita meh ora nate adol apa wae sing padha karo diskon sing cocog.
Didhukung karo prosesor Apple A12 Bionic sing padha karo iPad 10.2-inch sing dirilis taun 2020, iPad mini 5 katon rada ketinggalan jaman ing njaba, nanging uga menehi akeh pukulan lan pengalaman piranti lunak sing lancar banget regane wiwit regane regane regane $ 399.
Ing dhuwit 64 luwih murah tinimbang iki, barang kasebut bisa dicolong nyata nalika sampeyan nganggep tampilan Retina sing apik kanthi teknologi True Tone lan resolusi 2048 x 1536 piksel, uga umur batere sing obyektif, kamera sing bisa ndeleng mburi sing apik banget, lan pemindai sidik jari Touch ID sing dipasang ing ngarep sing bisa dipercaya.
Sampeyan uga bisa masangake mini iPad generasi kaping lima karo Pensil Apple (gen pertama) (mesthi didol kanthi kapisah) kanggo nambah produktivitas seluler lan nampilake kreativitas.
Nanging, yen sampeyan uga pengin tetep nyambung, sampeyan kudu tuku konfigurasi sing aktif LTE kanthi pilihan 64 utawa 256 gigs ruang panyimpenan internal kanthi rega ritel lengkap saiki (utawa paling ora cedhak karo tandha). Ing sisih sing padhang, varian iPad 5 mung Wi-Fi 64 lan 256GB sing didol dina Jumuah Ireng iki bisa diduweni warna emas, perak, lan warna abu-abu, paling ora nalika nulis iki.