Pungkasane! Apple pungkasane entuk Daylight Saving Time kanthi bener

Yen sampeyan kepengin weruh kenapa sampeyan isih telat dina iki, utawa kenapa sampeyan mung tangi jam 1 sore, ana panjelasan sing gampang. Lan ora ana gandhengane karo alkohol kabeh sing sampeyan konsumsi bengi. Jam 1:59 esuk dina Minggu ing A.S., Daylight Saving Time bali lan wong-wong Amerika ing sebagian besar negara bagian (Arizona lan Hawaii ora kalebu) mindhah jam sadurunge.

Mesthi, sampeyan bisa uga rumangsa diapusi amarga ora kliwat 59 menit antarane jam 2 esuk nganti 2:59 esuk, sampeyan ora bisa nonton sakjam kasebutBantal Kulainfomersial sampeyan ngarep-arep ndeleng. Nanging wiwit saiki nganti tanggal 1 November, sing ing AS lan negara liya sing ndhukung DST bakal mulih saka kerja nalika awan lan isih duwe wektu kanggo nyisihake sadurunge wengi mlebu. Lan kabar apik yaiku ora katon yen ana kesalahan saka iOS utawa Android camp. Cara tradisional, wiwitan utawa pungkasan Daylight Saving Time wis dadi bencana tumrap pangguna iPhone. Mbok menawi ngawut-awut paling gawe isin ing taun 2012 nalika iOS mindhah jam maneh sajrone jam luwih dhisik sakjam . Wadhuh
Kita nganakake tes cepet lan reged lan nemokake yen sampeyan nyetel weker ing iPhone sawetara wektu wiwit jam 2 esuk nganti 2:59 esuk dina Minggu (59 menit sing ilang nalika Wektu Ngirit Daylight), iOS kanthi otomatis nambah jam kanggo setelan. Contone, kita nyetel weker jam 2:45 lan diwiwiti jam 3:45 ing telpon. Saliyane, weker sing disetel jam 2:45 esuk ing telpon Android gagal mati amarga ora ana dina Minggu esuk 2:45 esuk ing umume negara-negara. Mbok Google, sing dikenal nyoba ngilangi rasa nyeri para pangguna Android, bisa nyetel iki ing Android 11.

Saiki, pangguna Android lan iOS isih aktif nganti November. Nalika jam turu sing dirampok esuk iki bali.