AT&T nggunakake Carriers IQ lan alat dhewe sing diarani Mark the Spot

Nalika operator lan pabrikan tetep mriksa kanthi ngumumake informasi Carriers IQ sing wis dikirim menyang Senator Al Franken dina Rebo kepungkur,AT&T paling anyar sing nggawe sawetara wahyu. Kaping pisanan, operator kasebut ujar manawa wis nggunakake Carrier IQ wiwit Maret taun iki karo Motorola Bravo handset pertama sing wis nginstal alat kasebut. Saliyane piranti lunak analitis, operator kasebut ujar wis nawakake aplikasi sing diarani Mark the Spot wiwit taun 2009 . Iki minangka aplikasi tradisional sing diunduh lan diinstal ing telpon pelanggan karo customer dhewe, ora kaya Carrier IQ sing wis diinstal sadurunge tanpa idin pangguna & apos;
Ing idea koncoTandha Titikyaiku yen sampeyan telpon utawa duwe masalah liyane karo jaringan AT & Apos, sampeyan bakal mbukak aplikasi lan nglaporake masalah kasebut menyang operator. Iki asline dirancang kanggo pangguna Apple iPhone nalika AT&T duwe eksklusivitas A.S. ing telpon lan akeh pangguna sing ngeluh babagan kualitas jaringan AT & T & apos; Mark the Spot diluncurake ing Desember 2009 lan awal taun iki,Carriers IQ dikemas bareng karo MTS.
Miturut AT% T, mung 1% utawa 900.000 handset sing nginstal Carrier IQ kanthi piranti lunak utawa liwat aplikasi MTS. Saka nomer kasebut,mung 575.000 laporan bali menyang AT&T. Operator kasebut nambahake manawa ora nuduhake data karo perusahaan non-AT & T, pamrentah utawa penegak ukum. Nanging, tundhuk karo perintah pengadilan, subponeas lan perintah hukum liyane.
Kejabi Motorola Bravo, piranti Android AT & Apos sing wis nginstal Carrier IQ yaiku Pantech Pocket, LG Thrill 4G, ZTE Available, Sony Ericsson Xperia PLAY lan Motorola ATRIX 2.
sumber: AT&T liwat AndroidCentral