Ngalahake rame-rame ing Dina Prima lan skor iPad Air Apple (2020) kanthi diskon paling dhuwur saiki

Kanthi cepet-cepet mini iPad gen kaping enem kabeh nanging dijamin remet Apel Desain iPad Air premium apos dadi awak 8-inci kompak lan nyata iPad Air gen kaping lima samesthine bakal nggawa upgrade tampilan utama menyang meja kanthi cepet, sampeyan bisa uga mikir manawa iPad Air sing dirilis taun 2020 isih larang tuku saiki.
Wangsulan kanggo pitakon kasebut, mesthi gumantung karo macem-macem variabel, diwiwiti kanthi persis kaya sing dikarepake saka tablet sabanjure, lan bisa uga luwih penting, sampeyan pengin mbayar apa sing cocog karo kabutuhan lan pilihan sampeyan.
IPad Air gen kaping papat, sampeyan ora ngira, mesthine minangka salah sawijining lingkungan dhuwit tablet paling apik bisa dituku ing taun 2021 , lan sanajan ana desain ulang utama sing bubar, mini iPad taun iki pancen ora bakal ngowahi kanthi cara sing migunani.
Biasane regane $ 599 lan luwih dhuwur, Apple A14 Bionic bertenaga 10.9-incher wis didiskon nganti $ 50 ing konfigurasi level entri kaping pirang-pirang taun kepungkur, lan sabenere sampeyan bisa ngirit saiki Amazon uga.
Nanging raksasa e-commerce uga nawakake markah sing luwih signifikan saka $ 89.01 (utawa 12 persen) sing luwih dhuwur ing varian Wi-Fi mung 256GB ing emas mawar. Iki teknis dudu a Dina Perdana 2021 menehi hasil, minangka Acara dodolan khusus 48 jam Amazon durung resmi diwiwiti, nanging diskon kasebut ing ndhuwur kasebut kayane ora bakal bisa diatasi mengko wae.
Nyatane, kita ora bakal kaget ndeleng dhaptar ndhuwur taun iki ing ndhuwur & apos; tawaran tablet Amazon Prime Day paling apik minggu ngarep ... kajaba, mesthi wae promosi bakal entek ing sawetoro wektu.
Yen sampeyan kepengin weruh, kabeh model manggung 256 liyane sing dudu selular didol kanthi 50 dolar luwih murah tinimbang biasane. Pungkasane, $ 50 uga paling sampeyan bisa nyukur rega biasa iPad Air sing didhukung Apple & apos; yen sampeyan ora duwe masalah milih rasa emas mawar kanthi 64 gigs saka ruangan digital digital lokal utawa versi panyimpenan 256GB ing proyek cat abu-abu ing papan.