Pracaya utawa ora, Apple 11 iPhone gratis saiki gratis ing Best Buy kanthi cicilan

Apple lagi duwe ora ana masalah adol & apos; iPhone 11 biasa varian kaya hotcakes pirang-pirang wulan sawise dirilis kulawarga handset iOS paling anyar, nanging ora ateges operator lan pengecer tartamtu ora butuh penawaran khusus kanggo nambah kinerja masing-masing. IPhone 11 Pro vs iPhone 11, sing endi sing kudu dipilih?
Dadi, promosi paling anyar saka Sprint lan Best Buy sing ngidini sampeyan ngetung piranti bertenaga Apple A13 Bionic 6,1 inci gratis. Mesthi wae, ora ana sing paling sederhana, mula sampeyan ora bakal kaget nalika krungu ana macem-macem senar sing ana gandhengane karo perjanjian sing ora bisa dikalahake kasebut.


Priksa kesepakatan ing kene



Siji bab, sampeyan mesthi bakal setuju kanggo mbayar rega handset kanthi cicilan saben wulan. Nanging amarga kita bakal ngobrol babagan telpon gratis ... ing pungkasan dina, tegese sampeyan bakal ditawakake kredit tagihan saben 30 dina nutupi nilai ritel lengkap konfigurasi 64GB iPhone 11 sawise rong taun. Kanthi tembung liyane, total 700 dolar bakal dikembalikan menyang akun sampeyan kanthi 24 kredit saben wulan $ 29,17 saben pop.
Sing nomer loro lan sing luwih penting, sampeyan kudu dadi pelanggan Sprint sing anyar utawa sing pengin mbukak lini layanan anyar karo operator jaringan seluler paling gedhe nomer papat kanggo entuk kualifikasi Buy Best & Apos. Nanging, apike, ora ana arti perdagangan utawa jinis bisnis lucu liyane. Lan ora, kesepakatan sing sampeyan deleng ditandatangani dudu sewa. Iki minangka rencana pambayaran piranti lawas sing apik, ing pungkasan sampeyan bakal duwe iPhone 11 'gratis'.
Sampeyan bisa uga milih saka akeh lapangan kerja cat sing kasedhiya online lan offline nalika nulis iki, wiwit ireng nganti ijo, ungu, abang, lan kuning. Elinga ing iPhone 11 minangka handset paling asor Apple sing dirilis ing wulan September, mung nganggo rong kamera mburi, panel LCD duwe resolusi 1792 x 828 piksel, bingkai aluminium, dudu konstruksi baja tahan karat sing luwih angel, lan ukuran batere ninggali sithik sing dikepengini.
Nanging prosesor A13 Bionic sing canggih, pamicara, piranti lunak, pangenalan wajah, lan uga, sanajan sistem dual cam, iPhone 11,1 inci menehi hasil sing cukup suwene $ 700, tegese bisa ora mbayar apa-apa saiki kanthi mlumpat mung sawetara hoops minangka definisi buku teks babagan kesempatan sing wis sepisan.