Tawaran TV Perdana Perdana Amazon paling apik 2021

Amazon Prime Day 2021 ana ing kene, lan ana sawetara tawaran apik ing TV. Mangkene tawaran TV Perdana sing paling apik ora mung ing Amazon, nanging uga ing Best Buy lan Walmart. Nunggu update luwih lengkap babagan salah sawijining acara belanja paling gedhe ing AS.

Langsung menyang:###

Lengganan Amazon Prime dina iki!





Tawaran TV paling murah ing Dina Perdana


Saiki, TV luwih gampang diakses lan bisa dilebokake ing endi wae ing omah sampeyan. Yen sampeyan lagi golek TV sing kompak lan murah kanggo pawon utawa kamar turu, kesepakatan iki kanggo sampeyan.

Insignia NS-19D310NA21

- TV HD 19-inch

Diskon $ 30 (30%)$ 6999$ 9999 Tuku ing BestBuy

Insignia NS-24DF310NA21

- TV Smart HD 24-inch

Diskon $ 70 (41%) Tuku ing Amazon

Insignia NS-32DF310NA19

- TV Smart HD 32-inch


Diskon $ 80 (40%) Tuku ing Amazon

Toshiba 32LF221U21

- TV Smart HD 32-inch

Diskon $ 70 (35%) Tuku ing Amazon


Transaksi TV paling apik udakara $ 500 ing dina Perdana


Napa mbuwang ewu dolar ing TV, yen ana sawetara opsi apik sing ora bakal mecah celengan. Kita wis nglumpukake tawaran TV paling apik kanthi $ 500. Priksa penawaran TV Perdana Hari iki.

Insignia NS-39DF310NA21

- TV Smart HD 39-inch


Diskon $ 70 (28%) Tuku ing Amazon

Toshiba 43LF421U21

- TV Smart 4K 43-inch



Diskon $ 100 (33%) Tuku ing Amazon

Toshiba 50LF621U21

- TV Smart 4K 50-inch

Diskon $ 80 (19%)$ 34999$ 42999 Tuku ing BestBuy

Toshiba 55LF621U21

- TV Smart 4K 55 inci

Diskon $ 120 (25%) Tuku ing Amazon

Hisense 60A6G

- TV 4K 60 inci nganggo Android


Diskon $ 110 (22%)$ 37999$ 48999 Tuku ing BestBuy


Tawaran TV 4K paling apik ing Dina Perdana


Apa wis wayahe sampeyan tuku TV 4K anyar ing ruang tamu, nanging sampeyan pengin prekara sing luwih premium tinimbang penawaran sadurunge ing dhaptar iki? Banjur, sampeyan bakal sukses kanthi kesepakatan kasebut.

Toshiba 55C350KU

- TV Smart 4K 55 inci

Kadaluwarsa

Sony KD50X80J

- TV 4K 50 inci nganggo Android

Diskon $ 150 (18%)$ 69999$ 84999 Tuku ing BestBuy

Sony KD55X80J

- TV 4K 55 inci kanthi Android

Diskon $ 200 (21%)$ 74999$ 94999 Tuku ing BestBuy

Samsung QN55Q80AAFXZA

- TV 4K QLED 55 inci kanthi OS Tizen


Diskon $ 100 (8%)$ 119999$ 129999 Tuku ing BestBuy


Tawaran TV OLED paling apik ing Dina Perdana


TV OLED duwe gambar sing luwih unggul tinimbang panel LCD lan LED konvensional. Panel OLED nyedhiyakake warna ireng ireng, kontras lan akeh semangat. Yen sampeyan lagi golek TV OLED premium, sampeyan bisa uga pengin mriksa transaksi kasebut.

Sony XBR48A9S

- TV OLED 4K 48 inci kanthi Android

Diskon $ 500 (28%)$ 129999$ 179999 Tuku ing BestBuy

LG OLED55C1PUB

- TV OLED 4K 55 inci kanthi OS Web

Diskon $ 300 (17%)$ 149999$ 179999 Tuku ing BestBuy

LG OLED55CXPUA

- TV OLED 55 inci kanthi OS Web

Diskon $ 500 (25%)$ 149999$ 199999 Tuku ing BestBuy

Sony XR55A80J

- TV OLED 4K 55 inci kanthi Android


Diskon $ 600 (26%)$ 169999$ 229999 Tuku ing BestBuy

Samsung QN65QN90AAFXZA

- TV QLED 4K 65 inci kanthi OS Tizen

Diskon $ 400 (15%)$ 219999$ 259999 Tuku ing BestBuy

Sony XR65A80J

- 65-inch OLED 4K TV karo Android

Diskon $ 600 (21%)$ 219999$ 279999 Tuku ing BestBuy

Sony XR77A80J

- 77-inch TV OLED 4K kanthi Android

Diskon $ 1000 (22%)$ 349999$ 449999 Tuku ing BestBuy


Tawaran TV paling apik 65-inch lan luwih gedhe ing Dina Perdana


Pengin tuku TV kanthi layar amba tenan? Sampeyan kudu nimbang tawaran TV Perdana ing ngisor iki.

RCA 65 'Class 4K Ultra HD

Diskon $ 132 (26%)$ 368 $ 49999 Tuku ing Walmart

Insignia NS-65DF710NA21

- TV Smart 4K 65-inch


Diskon $ 180 (29%) Tuku ing Amazon

Insignia NS-70DF710NA21

- TV Smart 4K 70-inch

Kadaluwarsa

LG 65 'Kelas 4K UHD

2160P NanoCell Smart TV kanthi Model HDR 65NANO81UNA 2020

Diskon $ 303 (30%)$ 69699$ 99999 Tuku ing Walmart

LG 65 'Kelas 4K UHD

2160P NanoCell Smart TV kanthi HDR 65NANO85UNA (Model 2020)

Diskon $ 203 (17%)$ 99699$ 119999 Tuku ing Walmart

Samsung UN82TU6950FXZA

- 82-inch TV 4K karo Tizen

Diskon $ 500 (29%)$ 119999$ 169999 Tuku ing BestBuy

Sony XR65X90J

- TV 4K 65 inci kanthi Android

Diskon $ 400 (22%)$ 139999$ 179999 Tuku ing BestBuy

Sony XBR85X900H

- TV 4K 85 inci nganggo Android

Kadaluwarsa

Sony XBR75X950H

- TV 4K 75 inci kanthi Android

Diskon $ 600 (23%)$ 199999$ 259999 Tuku ing BestBuy


Tawaran Perdana Paling apik babagan aksesoris TV


Cara sing luwih apik kanggo nganyari TV saiki tinimbang tuku salah siji piranti streaming kasebut dening Amazon.

Amazon Fire TV Stick Lite

- Aksesoris TV

Diskon $ 12 (40%) Tuku ing Amazon

Amazon Fire TV Stick kaping 3 Gen

- Aksesoris TV

Diskon $ 17 (43%) Tuku ing Amazon

Amazon Fire TV Stick 4K

- Aksesoris TV

Diskon $ 25 (50%) Tuku ing Amazon

Amazon Fire TV Cube

- Piranti streaming TV kanthi 4K lan Alexa

Diskon $ 40 (33%) Tuku ing Amazon


Tawaran TV paling apik sajrone Tawaran Walmart kanggo Dina


Walmart duwe diskon ing TV saiki. Ing ngisor iki tawaran sing paling apik.

Apple TV 4K

- 32 GB

Diskon $ 70 (41%)$ 99 $ 169Tuku ing Walmart

LG 77 'Kelas 4K UHD Smart OLED

Diskon $ 503 (13%)$ 349699$ 399999 Tuku ing Walmart

LG 55 'Kelas 4K UHD Smart

Diskon $ 503 (25%)$ 149699$ 199999 Tuku ing Walmart

LG 48 'Kelas 4K UHD Smart

$ 139699$ 199999 Kadaluwarsa

SAMSUNG 50 'Kelas 4K QLED Smart

Diskon $ 662 (39%)$ 103799$ 169995 Tuku ing Walmart

Sony 75 'Kelas 4K UHD Smart

Diskon $ 502 (39%)$ 798 $ 129999 Tuku ing Walmart

TCL 65 'Kelas 5-Series 4K UHD QLED Smart

Diskon $ 502 (42%)$ 698 $ 119999 Tuku ing Walmart

TCL 55 'Kelas 5-Series 4K UHD QLED Smart

$ 498 $ 69999 Kadaluwarsa

Sony Bravia 800H HDR Smart

$ 398 $ 74999 Kadaluwarsa

LG CX 48 'Class 4K Smart OLED

Diskon $ 303 (19%)$ 129699$ 159999 Tuku ing Walmart

LG 65 'Kelas 4K UHD

2160P NanoCell Smart TV kanthi Model HDR 65NANO81UNA 2020

Diskon $ 303 (30%)$ 69699$ 99999 Tuku ing Walmart