Aplikasi audio mobil paling apik kanggo Android Auto ing taun 2018: Streaming musik, podcast, lan buku audio

Salah sawijining kekuwatan sing ora bisa dibantah saka platform Android Auto Google lawan Apple CarPlay yaiku kasunyatan sing sampeyan ora jelas kudu mbutuhake kendaraan sing kompatibel kanggo digunakake. Deleng, sampeyan bisa nggunakake smartphone kanthi bener minangka dashboard antarmuka sing cerdas tanpa gangguan kanggo piranti sing menehi akses gampang menyang Google Maps, Spotify, Play Music, lan sing paling penting, Asisten Google dhewe. Syarate? Sembarang telpon sing relatif kontemporer sing mbukak Android 5.0 utawa luwih anyar, luwih becik stereo mobil nganggo Bluetooth, lan telpon sing cocog kanggo mobil sampeyan. Kabeh sing dibutuhake, ora ana kabel USB lan apa wae sing dibutuhake kanggo tugas kasebut.
Kanggo ngringkes kabeh, Android Auto minangka solusi sing apik kanggo nggawa pandhu arah nganggo Google lan dhaptar lagu musik favorit menyang mobil tanpa antarmuka Android sing bisa ngganggu. Sampeyan entuk menu sing luwih gedhe, sing disederhanakake, integrasi karo fungsi telpon inti, lan kabar teks sing ora ngganggu. Nanging sing paling apik, yaiku nglindhungi Android Auto & apos; yen sampeyan nggunakake kakehan kanggo wektu sing cendhak, kanthi otomatis bakal mateni sawetara wektu, supaya sampeyan tetep ing dalan.
Ana pirang-pirang aplikasi sing wis bisa digunakake kanthi Android Auto, nanging kaya biasane apa wae sing ana gandhengane karo Android, pilihane gedhe banget. Nyuda amba, malah.
Dadi, kita mutusake kanggo nyaring sawetara aplikasi Android Auto paling apik sing bisa nambah perjalanan saben dina kanthi njaga swasana tanpa gangguan.


Musik


Yen sampeyan ora bisa nyetir roda lawas utawa mung ora bisa ngrasakake swara mesin V8, hiburan siji-sijine sajrone nunggang maneh mesthi musik. Ing ngisor iki app streaming musik paling apik sing bisa digunakake kanthi mulus karo Android Auto lan antarmuka mode mobil sing disederhanakake. Elinga yen kabeh padha gaya, mung bedane sawetara warna ing kene uga barang ing menu sing kebanjiran, ngemot perpustakaan musik lan dhaptar lagu.


Aplikasi musik kanggo Android Auto

1


Podcast


Oke, kenapa ngrungokake musik nalika sampeyan bisa nyenengake kanthi cara liya lan malah sinau bab siji utawa loro nalika nindakake? Aplikasi Podcast minangka pokok pengalaman Android Auto lan pantes dipilih karo galeri. Bangga antarmuka umum sing padha karo aplikasi musik, mung bedane sing didhelikake ing menu kebanjiran lan, mesthine konten sampeyan.


Aplikasi Podcast kanggo Android Auto

9


Buku audio & Radio


Thanks kanggo sihir teknologi sing nggumunake, sampeyan ora perlu maca buku maneh, mung bisa ngrungokake nalika lagi komuter! Utawa, sampeyan ngerti, sampeyan mung bisa ngrungokake stasiun radio tartamtu kanthi cukup nginstal app. Ana macem-macem aplikasi kanggo Android Auto sing ngidini sampeyan nindakake kaya ngono, ing ngisor iki minangka favorit.


Aplikasi buku audio kanggo Android Auto

dirungokake-android-otomatis-1